cristianoo33443344 28.01.10, 12:37 Czy bylyscie lub chcialybyscie byc na kobiecej imprezie gdzie nagi lub w bokserkach mezczyzna usluguje wam,np podaje jedzenie do stolu,przynosi drinki,lub ma wykonywac jakies zadania ktore kobiety rozkarza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolcia-olcia Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 12:38 Oferujesz swoje usługi? Byłam na kilku takich imprezach. Odpowiedz Link Zgłoś
cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 12:46 lolcia-olcia napisała: > Oferujesz swoje usługi? > Byłam na kilku takich imprezach. jak bys chciala to tak,bylem na 2 takich,1 dla kolezanki i jej znajome 2 dla tej znajomej,fajna zabawa byla,szczegolnie na 2 dziewczyny mialy pomysly Odpowiedz Link Zgłoś
latoya25 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 12:52 >>szczegolnie na 2 dziewczyny mialy pomysly Jakie mianowicie? Odpowiedz Link Zgłoś
cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 13:00 latoya25 napisała: > >>szczegolnie na 2 dziewczyny mialy pomysly > > Jakie mianowicie? byly troche podpite,kazaly mi byc na czworakach na moich plecavh polozyly jakas deske,no i postawily tam drinki jedzenie,oczywiscie nic nie moglo spasc na podloge,i inne tez byly zadania,ciekawe ze dopiero po alkoholu zaczely takie "zabawy" Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 13:05 i to były TE pomysły....żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 13:10 lolcia-olcia napisała: > i to były TE pomysły....żałosne... nie,bylo ich wiecej.szczegolnie pozniej jak dziewczyny naprawde wziely chyba sobie za bardzo te ponizenie i poszly odrobine dalej...nie wiem czy bym takie rzeczy robil na trzezwo,ale tez pijany nie bylem, Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 12:39 nie byłam, nie chcialabym. Odpowiedz Link Zgłoś
cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 29.01.10, 16:17 ok,moze kiedys zechcesz,fajna impreza Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 12:39 a co z tą sąsiadką, co patrzyła, jak robiłeś sobie dobrze? A jak w pracy? Nadal koledzy się śmieją, że jesteś służącym? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 12:54 Nie. Jak dla mnie marna rozrywka.;) Odpowiedz Link Zgłoś
cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 01.02.10, 13:44 ok rozumiem,moze gdybys takie cos przezyla to bys zmienila zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 13:00 Kolejny zbok Odpowiedz Link Zgłoś
happy_end Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 13:02 Dla mnie zadna rozrywka. A wrecz odetchnela z ulga bym, wychodzac z tej imprezy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 03.02.10, 14:16 gdybys byla na takiej to bys napewno chciala zostac Odpowiedz Link Zgłoś
spacecoyote Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 13:08 Mnie to nie bawi, ale moze po prostu jestem juz za stara. Tak z 10 lat temu pewnie by mnie bawilo, ale pod warunkiem, ze facet nie bylby gejem, bo to co to za zabawa, jezeli nie ma flirtu i napiecia w powietrzu? Odpowiedz Link Zgłoś
wrr2 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 29.01.10, 18:36 Mnie takie rzeczy jakoś nigdy nie bawiły, czyli wychodzi, że "od zawsze" byłam za stara :) Zresztą wg mnie babska impreza to babska impreza i faceci są tam zbędni. Od flirtów są imprezy koedukacyjne :P Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 15:21 A moglbys ktos zapodac linka do bloga dziewczyny, ktora zamowila meska dziwke?? I ten koles byl mocno wybrakowany i z wygladu i z intelektu. Fajnie to opisala, ale bylo to kilka lat temu. Co do tematu watku. Wolalbym, zeby zamiast uslugiwac w czasie imprezy, posprzatal, pozmywal po imprezie, tudziez bedac trzezwym rozwosil towarzystwo po domach. Odpowiedz Link Zgłoś
cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 15:40 tez dobre,kobiety zamawiaja takiego faceta to i moga kazac mu tylko to co napisalas Odpowiedz Link Zgłoś
ka.rro Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 29.01.10, 17:03 Był taki odcinek Friensów, gdzie zamówili takiego gościa na imprezę... I był żałosny. Śmieszny odcinek. Odpowiedz Link Zgłoś
cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 29.01.10, 17:15 to jakis serial ja pytam o zycie realne Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 15:37 nie, w ogóle mnie nie kręcą tego typu rzeczy, taks samo jakbym nie chciała widzieć na swoim panieńskim żadnego roznegliżowanego kolesia machającego mi swoim przyrodzeniem przed nosem...zupełnie nie moja bajka... Odpowiedz Link Zgłoś
cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 15:42 laracroft82 napisała: > nie, w ogóle mnie nie kręcą tego typu rzeczy, taks samo jakbym nie chciała > widzieć na swoim panieńskim żadnego roznegliżowanego kolesia machającego mi > swoim przyrodzeniem przed nosem...zupełnie nie moja bajka... dzieki za wypowiedz,no a gdyby mial bokserki i mial tylko podawac jedzenie,drinki i sie nie wtracac?to tez nie? Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 15:44 cristianoo33443344 napisał: > laracroft82 napisała: > > > nie, w ogóle mnie nie kręcą tego typu rzeczy, taks samo jakbym nie chciał > a > > widzieć na swoim panieńskim żadnego roznegliżowanego kolesia machającego > mi > > swoim przyrodzeniem przed nosem...zupełnie nie moja bajka... > dzieki za wypowiedz,no a gdyby mial bokserki i mial tylko podawac > jedzenie,drinki i sie nie wtracac?to tez nie? jak to zostało napisane, nie nie nie ;]chociaz pewnie sa amatorki tego rodzaju atrakcji... Odpowiedz Link Zgłoś
cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 15:52 laracroft82 napisała: > cristianoo33443344 napisał: > > > laracroft82 napisała: > > > > > nie, w ogóle mnie nie kręcą tego typu rzeczy, taks samo jakbym nie > chciał > > a > > > widzieć na swoim panieńskim żadnego roznegliżowanego kolesia machaj > ącego > > mi > > > swoim przyrodzeniem przed nosem...zupełnie nie moja bajka... > > dzieki za wypowiedz,no a gdyby mial bokserki i mial tylko podawac > > jedzenie,drinki i sie nie wtracac?to tez nie? > > jak to zostało napisane, nie nie nie ;]chociaz pewnie sa amatorki tego rodzaju > atrakcji... ok rozumiem,kazdy ma swoje zdanie,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 29.01.10, 17:22 Nie. Troche zenujace przedstawienie :p Odpowiedz Link Zgłoś
cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 29.01.10, 17:27 nutka07 napisała: > Nie. > Troche zenujace przedstawienie :p ok rozumiem,dzieki za opinie Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 29.01.10, 18:09 Ten pomysł w ogóle mnie nie pociąga. Czułabym się wręcz zniesmaczona, że ktoś rozbiera się dla mnie lub wykonuje moje rozkazy dla pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 29.01.10, 18:23 qw994 napisała: > Ten pomysł w ogóle mnie nie pociąga. > Czułabym się wręcz zniesmaczona, że ktoś rozbiera się dla mnie lub wykonuje moj > e > rozkazy dla pieniędzy. > szanuje twoja opinie,a gdyby robil za darmo dla zabawy? Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 29.01.10, 18:29 Tylko w wypadku, jeśli byłbyś moim dobrym kolegą, i byłoby jasne, że to wygłup. Odpowiedz Link Zgłoś
cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 29.01.10, 18:36 qw994 napisała: > Tylko w wypadku, jeśli byłbyś moim dobrym kolegą, i byłoby jasne, że to wygłup. > rozumiem,szkoda ze nie jestem,uslugujacy w ubraniu,bokserkach nago?tak z ciekawosci pytam.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 29.01.10, 18:39 Jeśli chodzi o podawanie drinków i jedzenia, to swoją rolę spełnia całkowicie zwyczajny, odziany od stóp do głów kelner :) Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 29.01.10, 18:17 Przystojniak podający drinki - czemu nie? Ale jakieś rozkazy i tego typu rzeczy raczej mnie nie kręcą. Odpowiedz Link Zgłoś
cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 29.01.10, 18:25 ultraviolet6 napisała: > Przystojniak podający drinki - czemu nie? Ale jakieś rozkazy i tego > typu rzeczy raczej mnie nie kręcą. > a ten przystojniak to nago w bokserkach czy moze ubrany? Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 30.01.10, 02:02 To zależy czy jest na co popatrzeć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 31.01.10, 15:09 a gdyby bylo to co? Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 31.01.10, 15:14 Nie przeszkadzałoby mi to, że jest w samych bokserkach. Odpowiedz Link Zgłoś
cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 31.01.10, 15:26 ultraviolet6 napisała: > Nie przeszkadzałoby mi to, że jest w samych bokserkach. > ale gdybys mogla wybrac?moze pierw z a potem bez? Odpowiedz Link Zgłoś
haalszka Re: nie n/t 01.02.10, 14:33 ja tez nie, dziekuje. Chyba juz jestem za stara na takie imprezki a jak pomysle ze obcy gosc mialby przyniesc mi jedzenie w samych majtochach to bym zwrocila wczorajszy obiad. Mam swojego mezczyzne i nie szukam atrakcji w stylu "meski, goły ogier podaje do stolu", bo mam swojego i wole patrzec na niego;)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cristianoo33443344 Re: nie n/t 01.02.10, 14:55 haalszka napisała: > ja tez nie, dziekuje. > Chyba juz jestem za stara na takie imprezki a jak pomysle ze obcy gosc mialby > przyniesc mi jedzenie w samych majtochach to bym zwrocila wczorajszy obiad. > Mam swojego mezczyzne i nie szukam atrakcji w stylu "meski, goły ogier podaje d > o > stolu", bo mam swojego i wole patrzec na niego;)) > Pozdrawiam tez pozdrawiam,mysle ze przesadzasz z wiekiem kazda kobieta jest mloda i zasluguje czasem zeby sobie ospoczela np na babskiej imprezie gdzie facet przyniesie poda posprzata i jeszcze wymasuje stopy bolace od chodzenia w szpilkach,tak sadze. Odpowiedz Link Zgłoś
haalszka Re: nie n/t 01.02.10, 15:20 moj Drogi:)) ja to wszystko mam w domu:) i choc nie jestem jakas stara kobieta to cenie sobie mojego mezczyzne ponad innych:)) A kobiece spotkania sa i tak bardzo emocjonujace ze byc moze nawet ja i moje znajome nie zauwazylybysmy biedaka;) Odpowiedz Link Zgłoś
cristianoo33443344 Re: nie n/t 01.02.10, 15:29 haalszka napisała: > moj Drogi:)) > ja to wszystko mam w domu:) i choc nie jestem jakas stara kobieta to cenie sobi > e > mojego mezczyzne ponad innych:)) > A kobiece spotkania sa i tak bardzo emocjonujace ze byc moze nawet ja i moje > znajome nie zauwazylybysmy biedaka;) gratulje mezczyzny,podrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wikary.bis Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 01.02.10, 15:01 Zboczek - masocista Odpowiedz Link Zgłoś
cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 01.02.10, 15:10 wikary.bis napisał: > Zboczek - masocista czemu mnie obrazasz,normalna rzecz dla wielu kobiet,lubia tak,oczywiscie niektore nie,taka zabawa jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
ala.b30 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 03.02.10, 14:32 Czemu nie, mogłoby być fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 03.02.10, 15:10 a co chcialabys zeby facet robil na takiej imprezie?mialby byc ubrany,w bokserkach czy nago?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 03.02.10, 21:05 W bokserkach lub dżinsach biodrówkach, śniady blondyn w typie australijskim. A w sumie mogliby otworzyć knajpę z takimi kelnerami. Pruderia pań z wątku i "mam swojego faceta i na obcych gapić sie nie będę, fu" - urocze.:) Odpowiedz Link Zgłoś