Dodaj do ulubionych

Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie?

28.01.10, 12:37
Czy bylyscie lub chcialybyscie byc na kobiecej imprezie gdzie nagi lub w
bokserkach mezczyzna usluguje wam,np podaje jedzenie do stolu,przynosi
drinki,lub ma wykonywac jakies zadania ktore kobiety rozkarza?
Obserwuj wątek
    • lolcia-olcia Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 12:38
      Oferujesz swoje usługi?
      Byłam na kilku takich imprezach.
      • cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 12:46
        lolcia-olcia napisała:

> Oferujesz swoje usługi?
        > Byłam na kilku takich imprezach.
        jak bys chciala to tak,bylem na 2 takich,1 dla kolezanki i jej znajome 2 dla tej
        znajomej,fajna zabawa byla,szczegolnie na 2 dziewczyny mialy pomysly
        • latoya25 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 12:52
          >>szczegolnie na 2 dziewczyny mialy pomysly

Jakie mianowicie?
          • cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 13:00
            latoya25 napisała:

> >>szczegolnie na 2 dziewczyny mialy pomysly
            >
            > Jakie mianowicie?
            byly troche podpite,kazaly mi byc na czworakach na moich plecavh polozyly jakas
            deske,no i postawily tam drinki jedzenie,oczywiscie nic nie moglo spasc na
            podloge,i inne tez byly zadania,ciekawe ze dopiero po alkoholu zaczely takie
            "zabawy"
            • lolcia-olcia Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 13:05
              i to były TE pomysły....żałosne...
              • cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 13:10
                lolcia-olcia napisała:

> i to były TE pomysły....żałosne...
                nie,bylo ich wiecej.szczegolnie pozniej jak dziewczyny naprawde wziely chyba
                sobie za bardzo te ponizenie i poszly odrobine dalej...nie wiem czy bym takie
                rzeczy robil na trzezwo,ale tez pijany nie bylem,
    • vandikia Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 12:39
      nie byłam, nie chcialabym.
      • cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 29.01.10, 16:17
        ok,moze kiedys zechcesz,fajna impreza
    • alpepe Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 12:39
      a co z tą sąsiadką, co patrzyła, jak robiłeś sobie dobrze?
      A jak w pracy? Nadal koledzy się śmieją, że jesteś służącym?
    • menk.a Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 12:54
      Nie. Jak dla mnie marna rozrywka.;)
      • cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 01.02.10, 13:44
        ok rozumiem,moze gdybys takie cos przezyla to bys zmienila zdanie
    • poecia1 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 13:00
      Kolejny zbok
    • happy_end Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 13:02
      Dla mnie zadna rozrywka. A wrecz odetchnela z ulga bym, wychodzac z tej
      imprezy ;)
      • cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 03.02.10, 14:16
        gdybys byla na takiej to bys napewno chciala zostac
    • spacecoyote Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 13:08
      Mnie to nie bawi, ale moze po prostu jestem juz za stara. Tak z 10
      lat temu pewnie by mnie bawilo, ale pod warunkiem, ze facet nie
      bylby gejem, bo to co to za zabawa, jezeli nie ma flirtu i napiecia
      w powietrzu?
      • wrr2 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 29.01.10, 18:36
        Mnie takie rzeczy jakoś nigdy nie bawiły, czyli wychodzi, że "od zawsze" byłam
        za stara :) Zresztą wg mnie babska impreza to babska impreza i faceci są
        tam zbędni. Od flirtów są imprezy koedukacyjne :P
    • deczko Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 15:21
      A moglbys ktos zapodac linka do bloga dziewczyny, ktora zamowila meska dziwke??
      I ten koles byl mocno wybrakowany i z wygladu i z intelektu. Fajnie to opisala,
      ale bylo to kilka lat temu.

Co do tematu watku. Wolalbym, zeby zamiast uslugiwac w czasie imprezy,
      posprzatal, pozmywal po imprezie, tudziez bedac trzezwym rozwosil towarzystwo po
      domach.
      • cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 15:40
        tez dobre,kobiety zamawiaja takiego faceta to i moga kazac mu tylko to co napisalas
      • ka.rro Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 29.01.10, 17:03
        Był taki odcinek Friensów, gdzie zamówili takiego gościa na imprezę... I był
        żałosny. Śmieszny odcinek.
        • cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 29.01.10, 17:15
          to jakis serial ja pytam o zycie realne
    • laracroft82 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 15:37
      nie, w ogóle mnie nie kręcą tego typu rzeczy, taks samo jakbym nie chciała
      widzieć na swoim panieńskim żadnego roznegliżowanego kolesia machającego mi
      swoim przyrodzeniem przed nosem...zupełnie nie moja bajka...
      • cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 15:42
        laracroft82 napisała:

> nie, w ogóle mnie nie kręcą tego typu rzeczy, taks samo jakbym nie chciała
        > widzieć na swoim panieńskim żadnego roznegliżowanego kolesia machającego mi
        > swoim przyrodzeniem przed nosem...zupełnie nie moja bajka...
        dzieki za wypowiedz,no a gdyby mial bokserki i mial tylko podawac
        jedzenie,drinki i sie nie wtracac?to tez nie?
        • laracroft82 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 15:44
          cristianoo33443344 napisał:

> laracroft82 napisała:
          >
          > > nie, w ogóle mnie nie kręcą tego typu rzeczy, taks samo jakbym nie chciał
          > a
          > > widzieć na swoim panieńskim żadnego roznegliżowanego kolesia machającego
          > mi
          > > swoim przyrodzeniem przed nosem...zupełnie nie moja bajka...
          > dzieki za wypowiedz,no a gdyby mial bokserki i mial tylko podawac
          > jedzenie,drinki i sie nie wtracac?to tez nie?

jak to zostało napisane, nie nie nie ;]chociaz pewnie sa amatorki tego rodzaju
          atrakcji...
          • cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 28.01.10, 15:52
            laracroft82 napisała:

> cristianoo33443344 napisał:
            >
            > > laracroft82 napisała:
            > >
            > > > nie, w ogóle mnie nie kręcą tego typu rzeczy, taks samo jakbym nie
            > chciał
            > > a
            > > > widzieć na swoim panieńskim żadnego roznegliżowanego kolesia machaj
            > ącego
            > > mi
            > > > swoim przyrodzeniem przed nosem...zupełnie nie moja bajka...
            > > dzieki za wypowiedz,no a gdyby mial bokserki i mial tylko podawac
            > > jedzenie,drinki i sie nie wtracac?to tez nie?
            >
            > jak to zostało napisane, nie nie nie ;]chociaz pewnie sa amatorki tego rodzaju
            > atrakcji...
            ok rozumiem,kazdy ma swoje zdanie,pozdrawiam
    • nutka07 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 29.01.10, 17:22
      Nie.
      Troche zenujace przedstawienie :p
      • cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 29.01.10, 17:27
        nutka07 napisała:

> Nie.
        > Troche zenujace przedstawienie :p
        ok rozumiem,dzieki za opinie
    • qw994 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 29.01.10, 18:09
      Ten pomysł w ogóle mnie nie pociąga.
      Czułabym się wręcz zniesmaczona, że ktoś rozbiera się dla mnie lub wykonuje moje
      rozkazy dla pieniędzy.
      • cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 29.01.10, 18:23
        qw994 napisała:

> Ten pomysł w ogóle mnie nie pociąga.
        > Czułabym się wręcz zniesmaczona, że ktoś rozbiera się dla mnie lub wykonuje moj
        > e
        > rozkazy dla pieniędzy.
        >
        szanuje twoja opinie,a gdyby robil za darmo dla zabawy?
        • qw994 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 29.01.10, 18:29
          Tylko w wypadku, jeśli byłbyś moim dobrym kolegą, i byłoby jasne, że to wygłup.
          • cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 29.01.10, 18:36
            qw994 napisała:

> Tylko w wypadku, jeśli byłbyś moim dobrym kolegą, i byłoby jasne, że to wygłup.
            >
            rozumiem,szkoda ze nie jestem,uslugujacy w ubraniu,bokserkach nago?tak z
            ciekawosci pytam.pozdrawiam
            • qw994 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 29.01.10, 18:39
              Jeśli chodzi o podawanie drinków i jedzenia, to swoją rolę spełnia całkowicie
              zwyczajny, odziany od stóp do głów kelner :)
    • ultraviolet6 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 29.01.10, 18:17
      Przystojniak podający drinki - czemu nie? Ale jakieś rozkazy i tego
      typu rzeczy raczej mnie nie kręcą.
      • cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 29.01.10, 18:25
        ultraviolet6 napisała:

> Przystojniak podający drinki - czemu nie? Ale jakieś rozkazy i tego
        > typu rzeczy raczej mnie nie kręcą.
        >
        a ten przystojniak to nago w bokserkach czy moze ubrany?
        • ultraviolet6 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 30.01.10, 02:02
          To zależy czy jest na co popatrzeć ;)
          • cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 31.01.10, 15:09
            a gdyby bylo to co?
            • ultraviolet6 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 31.01.10, 15:14
              Nie przeszkadzałoby mi to, że jest w samych bokserkach.
              • cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 31.01.10, 15:26
                ultraviolet6 napisała:

> Nie przeszkadzałoby mi to, że jest w samych bokserkach.
                >
                ale gdybys mogla wybrac?moze pierw z a potem bez?
    • cioccolato_bianco nie n/t 01.02.10, 13:49

• cristianoo33443344 Re: nie n/t 01.02.10, 14:22
        dlaczego?
        • haalszka Re: nie n/t 01.02.10, 14:33
          ja tez nie, dziekuje.
          Chyba juz jestem za stara na takie imprezki a jak pomysle ze obcy gosc mialby
          przyniesc mi jedzenie w samych majtochach to bym zwrocila wczorajszy obiad.
          Mam swojego mezczyzne i nie szukam atrakcji w stylu "meski, goły ogier podaje do
          stolu", bo mam swojego i wole patrzec na niego;))
          Pozdrawiam
          • cristianoo33443344 Re: nie n/t 01.02.10, 14:55
            haalszka napisała:

> ja tez nie, dziekuje.
            > Chyba juz jestem za stara na takie imprezki a jak pomysle ze obcy gosc mialby
            > przyniesc mi jedzenie w samych majtochach to bym zwrocila wczorajszy obiad.
            > Mam swojego mezczyzne i nie szukam atrakcji w stylu "meski, goły ogier podaje d
            > o
            > stolu", bo mam swojego i wole patrzec na niego;))
            > Pozdrawiam
            tez pozdrawiam,mysle ze przesadzasz z wiekiem kazda kobieta jest mloda i
            zasluguje czasem zeby sobie ospoczela np na babskiej imprezie gdzie facet
            przyniesie poda posprzata i jeszcze wymasuje stopy bolace od chodzenia w
            szpilkach,tak sadze.
            • haalszka Re: nie n/t 01.02.10, 15:20
              moj Drogi:))
              ja to wszystko mam w domu:) i choc nie jestem jakas stara kobieta to cenie sobie
              mojego mezczyzne ponad innych:))
              A kobiece spotkania sa i tak bardzo emocjonujace ze byc moze nawet ja i moje
              znajome nie zauwazylybysmy biedaka;)
              • cristianoo33443344 Re: nie n/t 01.02.10, 15:29
                haalszka napisała:

> moj Drogi:))
                > ja to wszystko mam w domu:) i choc nie jestem jakas stara kobieta to cenie sobi
                > e
                > mojego mezczyzne ponad innych:))
                > A kobiece spotkania sa i tak bardzo emocjonujace ze byc moze nawet ja i moje
                > znajome nie zauwazylybysmy biedaka;)
                gratulje mezczyzny,podrawiam
    • wikary.bis Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 01.02.10, 15:01
      Zboczek - masocista
      • cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 01.02.10, 15:10
        wikary.bis napisał:

> Zboczek - masocista
        czemu mnie obrazasz,normalna rzecz dla wielu kobiet,lubia tak,oczywiscie
        niektore nie,taka zabawa jest ok
    • ala.b30 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 03.02.10, 14:32
      Czemu nie, mogłoby być fajnie:)
      • cristianoo33443344 Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 03.02.10, 15:10
        a co chcialabys zeby facet robil na takiej imprezie?mialby byc ubrany,w
        bokserkach czy nago?pozdrawiam
    • sid.leniwiec Re: Babska impreza-uslugujacy facet,Chcialybyscie 03.02.10, 21:05
      W bokserkach lub dżinsach biodrówkach, śniady blondyn w typie australijskim. A w
      sumie mogliby otworzyć knajpę z takimi kelnerami. Pruderia pań z wątku i "mam
      swojego faceta i na obcych gapić sie nie będę, fu" - urocze.:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka