Gość: renia IP: *.ath.spark.net.gr 11.02.04, 15:37 www.strefaleppera.gower.pl/Fotki/Fun/Lep_buraki.jpg Wspaniały krawat :)))))). Współmałżonka krzywo patrzy trochę, co psuje harmonie kompozycji, ale i tak uwazam, ze znakomite zdjecie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owca Re: Andrzej L z rodziną 11.02.04, 15:38 czyżbyś już zaczęła kampanię reklamową przed wyborami? ;-) pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sia :-((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 16:44 przeciez to obraz stopniowej ...degradacji psychobiologicznej naszego społeczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeta Re: :-((((( IP: *.proxy.aol.com 11.02.04, 16:54 Nie mam zamiaru smiac sie z czyjegos wygladu. Ale w tym przypadku, nalezaloby napisac: +Moj wyglad swiadczy o mnie+. I rozeslac je do wyborcow! Jak sie uda, to bedziemy mieli fotogeniczna prezydencka rodzinke! O rannny, zabraklo tam czegos!! Ooooooo, juz wiem, do pelnego kompletu tych lbow, brakuje lba Krasuly. Z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: :-((((( IP: *.ath.spark.net.gr 11.02.04, 16:55 W kazdym razie po dzieckach widac, ze Polskiej_Rodzinie sie powodzi. Odzywione takie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś