airtair 08.02.10, 08:38 Czy któraś z obecnych cierpi na przemęczenie, jeśli tak, to jakie sposoby na zlikwidowanie przemęczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wicehrabia.julian Re: Przemęczenie. 08.02.10, 08:57 airtair napisała: > Czy któraś z obecnych cierpi na przemęczenie, jeśli tak, to jakie > sposoby na zlikwidowanie przemęczenia? A. Wyspać się B. Uprawiać sport C. Zdrowo się odżywiać D. Wyleczyć globusa Odpowiedz Link Zgłoś
airtair Re: Przemęczenie. 08.02.10, 09:01 Punkt A ok, punkt B traktuję nieco osobiscie, bo jedyne co pozstało z tego punktu to spora kontuzja, punkt C załatwione jak się patrzy, a D? Co to znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Przemęczenie. 08.02.10, 09:07 airtair napisała: > a D? Co to znaczy? spałaś w szkole? przeczytaj "Nad Niemnem" tam jedna pani miała globusa... Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Przemęczenie. 08.02.10, 09:06 oj wczoraj to potwornie cierpiałam nie mogłam nawet nogi podniesc i przejsc kawałek prostej drogi tak sie męczyłam ale dziś jest już super całe szczęście , ze przeszło :O) Odpowiedz Link Zgłoś
airtair Re: Przemęczenie. 08.02.10, 09:12 Kto nie wierzy, że to jest możliwe? Po moim ostatnim uprawianiu sportów pozostała mi wielka kontuzja biodra- czuję otarcie kości kiedy się ruszam. Jestem przez to strasznie zmęczona i nic na to nie umiem poradzić. Czekam, aż mi przejdzie, ale boli cholerstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
mkswb Re: Przemęczenie. 08.02.10, 09:16 Też jestem przemęczona, w poniedziałek nie chce mi się wstawać po weekendzie, we wtorek trochę lepiej, ale im bliżej piątku, tym znowu gorzej, z niewyspania ledwo wiem jak się nazywam Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Przemęczenie. 08.02.10, 09:26 ćwiczę,zdrowo się odżywiam (pomijając co poniektóre weekendy suto zakrapiane alkoholem)... ale pracuję-czasem po 10-12 h... Nie mam dnia,żeby spokojnie wyleżeć się w łóżku i poobijać,ciągle gdzieś łażę- i wiesz co?przyzwyczaiłam się do tego ciągłego zmęczenia i niewyspania (śpię max po 6 h na dobę)... Co więcej bezczynność mnie męczy :) To fakt,czasem zakręci mnie się w głowie,czasem wyglądam jak żywy trup z pobitymi oczami,często leci mi krew z nosa z przemęczenia....ale nie potrafiłabym funkcjonować inaczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Przemęczenie. 08.02.10, 10:32 Mi na przemęczenie pomaga aktywność - jakby absurdalnie to nie zabrzmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Przemęczenie. 08.02.10, 11:15 Wyjedź na dwa tygodnie do ciepłych krajów, wrócisz naładowana po uszy... Odpowiedz Link Zgłoś