Gość: Maja IP: *.fwfin.fwc.com 12.02.04, 09:08 na przylad z okazji Walentynek...albo zupelnie bez okazji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka "Piętno" 12.02.04, 09:13 Ale chyba nie pójdzie, bo ja nie chciałam z nim pójść na "Ostatniego samuraja".:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Na jaki film chcialabys zabrac swojego mężcz IP: *.fwfin.fwc.com 12.02.04, 10:20 Niekoniecznie chodzi o aktualny repertuar kinowy.W zamierzeniu mialam pytanie o film jaki chcialabys obejrzec w towarzyswie swojego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Na jaki film chcialabys zabrac swojego mężcz 12.02.04, 10:34 Gość portalu: Maja napisał(a): > Niekoniecznie chodzi o aktualny repertuar kinowy.W zamierzeniu mialam pytanie o film jaki chcialabys obejrzec w towarzyswie swojego faceta. No to np. film psychologiczny o tym, jak odgadywać, co kto ma na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Na jaki film chcialabys zabrac swojego mężcz 12.02.04, 10:35 Żaden! Wolałabym robić co innego! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Marzyciele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 12:57 Proponuję film "Marzyciele"...o miłości do kina, przekraczającej wymagane normy miłości rodzeństwa, o wydażeniach roku 1968 w Paryżu. Fantastyczna opowieść Bertolucciego o łamaniu pewnych intymnych granic pomieszana z filmowymi kalamburami... Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Marzyciele 12.02.04, 12:58 No tak, trochę perwersji na pewno nie zaszkodzi! :) Odpowiedz Link Zgłoś
fitit Re: Na jaki film chcialabys zabrac swojego mężcz 12.02.04, 12:54 Nie zabieraj go do kina. Ja przyciąlem sobie w kinie drzemkę i popsułem cały wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Na jaki film chcialabys zabrac swojego mężcz 12.02.04, 12:56 Ha ha ha! A chrapałeś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
fitit Re: Na jaki film chcialabys zabrac swojego mężcz 12.02.04, 12:59 Chyba nie, bo moja zaraz mnie opier.. Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Na jaki film chcialabys zabrac swojego mężcz 12.02.04, 13:00 No to było romantycznie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
fitit Re: Na jaki film chcialabys zabrac swojego mężcz 12.02.04, 13:02 Mogło być, ale sama wiesz jak człowiek się czuje jak go budzą ? Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Na jaki film chcialabys zabrac swojego mężcz 12.02.04, 13:07 Zależy, kto i jak! :) Odpowiedz Link Zgłoś
fitit Re: Na jaki film chcialabys zabrac swojego mężcz 12.02.04, 13:08 Jeśli Ty po obudzeniu jesteś jak skowronek to gratuluję. Możesz spokojnie chodzić do kina. Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Na jaki film chcialabys zabrac swojego mężcz 12.02.04, 13:12 W kinie spałam dwa razy i potem byłam upierdliwa dla otoczenia, bo obudziwszy się pytałam, o co chodzi, skąd sie wziął ten facet z brodą i tak dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apel mężczyzny Re: Na jaki film chcialabys zabrac swojego mężcz IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 12.02.04, 14:23 zabirzcie swoich mężczyzn na jakikolwiek film, ale niech padnie chociaz jeden strzał i niech pocieknie chociaż cieniutka strużka krwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jontek Re: Na jaki film chcialabys zabrac swojego mężcz IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 12.02.04, 14:29 to był mój post, tylko mi się okienka pomyliły. Apel mężczyzny miał być w tytule!! Odpowiedz Link Zgłoś