Dodaj do ulubionych

CWICZYCIE Z KASETA CINDY CRAWFORD??

IP: *.proxy.aol.com 12.02.04, 17:10
Ja od tygodnia,pomoze cos???
Obserwuj wątek
    • krystynad Re: CWICZYCIE Z KASETA CINDY CRAWFORD?? 12.02.04, 17:12
      Pomoże. Już jutro.
      • Gość: monika Re: CWICZYCIE Z KASETA CINDY CRAWFORD?? IP: *.xtra.pl 12.02.04, 17:15
        szczegolnie jak nie bedziesz mogla zejsc z lozka heheh zalezy jaki trening
        masz, ktora czasc serii, cwiczenia sa troche ciezkie i z tego co sie
        zorietowalam to dzialaja na miesnie i ksztaltowanie selwetki a nie na zgubienie
        kilogramow, ale moim zdaniem takie cos jest bardziej potrzebne... mi tam
        pomoglo, chociaz troche szybko sie nudzi i zaczynalam tesknic za leciutkim
        aerobikiem ale jest ok!
    • Gość: Chmurka Re: CWICZYCIE Z KASETA CINDY CRAWFORD?? IP: *.105-200-80.adsl.skynet.be 12.02.04, 20:40
      Zdazylo mi sie raz!
      Ale ja jestem leniem i musze cwiczyc platnie i zbiorowo zeby sie zmobilizowac!
      • Gość: CINDY Re: CWICZYCIE Z KASETA CINDY CRAWFORD?? IP: *.proxy.aol.com 13.02.04, 07:48
        Mam ostatnia czesc tzn.podzielona na 3 czesci :dla kobiet po porodzie,dla
        kobiet pracujacych i normalny trening.Kurcze,boli rano wszystko...!!!Nie chodzi
        mi o schudniecie,ale o modelacje ciala
        • Gość: ola Re: CWICZYCIE Z KASETA CINDY CRAWFORD?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.04, 10:35
          mam 3 kasety Cindy, z 4 lata temu, jak miałam dużo czasu (studiowałam)
          ćwiczyłam codziennie po ok.60 min i schudłam w ciągu 2 miesięcy około 8 kilo, a
          jak ja się czułam....:)
          życzę wytrwałości i dużo samozaparcia
          Ola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka