Gość: CINDY IP: *.proxy.aol.com 12.02.04, 17:10 Ja od tygodnia,pomoze cos??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krystynad Re: CWICZYCIE Z KASETA CINDY CRAWFORD?? 12.02.04, 17:12 Pomoże. Już jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: CWICZYCIE Z KASETA CINDY CRAWFORD?? IP: *.xtra.pl 12.02.04, 17:15 szczegolnie jak nie bedziesz mogla zejsc z lozka heheh zalezy jaki trening masz, ktora czasc serii, cwiczenia sa troche ciezkie i z tego co sie zorietowalam to dzialaja na miesnie i ksztaltowanie selwetki a nie na zgubienie kilogramow, ale moim zdaniem takie cos jest bardziej potrzebne... mi tam pomoglo, chociaz troche szybko sie nudzi i zaczynalam tesknic za leciutkim aerobikiem ale jest ok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chmurka Re: CWICZYCIE Z KASETA CINDY CRAWFORD?? IP: *.105-200-80.adsl.skynet.be 12.02.04, 20:40 Zdazylo mi sie raz! Ale ja jestem leniem i musze cwiczyc platnie i zbiorowo zeby sie zmobilizowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CINDY Re: CWICZYCIE Z KASETA CINDY CRAWFORD?? IP: *.proxy.aol.com 13.02.04, 07:48 Mam ostatnia czesc tzn.podzielona na 3 czesci :dla kobiet po porodzie,dla kobiet pracujacych i normalny trening.Kurcze,boli rano wszystko...!!!Nie chodzi mi o schudniecie,ale o modelacje ciala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: CWICZYCIE Z KASETA CINDY CRAWFORD?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.04, 10:35 mam 3 kasety Cindy, z 4 lata temu, jak miałam dużo czasu (studiowałam) ćwiczyłam codziennie po ok.60 min i schudłam w ciągu 2 miesięcy około 8 kilo, a jak ja się czułam....:) życzę wytrwałości i dużo samozaparcia Ola Odpowiedz Link Zgłoś