Dodaj do ulubionych

Czy Panie lubią pieścić oralnie?

IP: *.waw-mec.leased-e.ids.pl 23.07.01, 15:16
Temat może wydać się śmieszny, ale mam problem. Moja kobieta z którą jestem już
dość długo, ponad 5 lat. W żaden sposób nie chce się przekonać do tego żeby
pieścić "małego" i okolice ustami. Owszem we wstępnej fazie jest na to gotowa,
ale nigdy tego nie zrobiła do końca. Mam wrażenie, że po prostu brzydzi się
spermy. Czy faktycznie dla wszystkich Pań nasienie jest czymś "obrzydliwym"?
Nie mówię nawet o połykaniu, ale np. wytrysk na szyjkę czy buzię? Czy jest
sposób żeby ją przekonć do tego?
Obserwuj wątek
    • Gość: oralka Re: Czy Panie lubią pieścić oralnie? IP: *.punkt.pl 23.07.01, 16:27
      to jest tak-oczywiście że lubimy ,szanowny panie.
      nie da się przekonać kobiety do niczego. taka babska przekorna natura.
      ja uwielbiam oral , ale są panowie,których omijam. a omijam takich o :
      1- zapomnieli o higienie, 2- palą papierosy nałogowo (!) a swąd okropny
      pozostaje w ich ciele a szczególnie we włoskach intymnych , bo 3) jak dla mnie
      to one mogłyby zniknąć ,a i jeszcze 4) gdy pan jest bierny i nie daje tego
      czego oczekuje od pani.
      i tyle.a teraz sprawdź wszystkie punkciki i analizuj,analizuj. mozliwe że pani
      twa podobna jest do mnie, prawda?
      a jak nie, to mam kilka chwytów ,ale to innym razem.
      powodzenia i gorących uniesień
      • Gość: Radzio Re: Czy Panie lubią pieścić oralnie? IP: *.waw-mec.leased-e.ids.pl 25.07.01, 08:39
        Gość portalu: oralka napisał(a):

> to jest tak-oczywiście że lubimy ,szanowny panie.
        > nie da się przekonać kobiety do niczego. taka babska przekorna natura.
        > ja uwielbiam oral , ale są panowie,których omijam. a omijam takich o :
        > 1- zapomnieli o higienie, 2- palą papierosy nałogowo (!) a swąd okropny
        > pozostaje w ich ciele a szczególnie we włoskach intymnych , bo 3) jak dla mnie
        > to one mogłyby zniknąć ,a i jeszcze 4) gdy pan jest bierny i nie daje tego
        > czego oczekuje od pani.
        > i tyle.a teraz sprawdź wszystkie punkciki i analizuj,analizuj. mozliwe że pani
        > twa podobna jest do mnie, prawda?
        > a jak nie, to mam kilka chwytów ,ale to innym razem.
        > powodzenia i gorących uniesień

Dzięki bardzo za odp. co do punktów które wymieiłaś higiena to dla mnie podstawa,
        papierochów nie palę, włoski co jakiś czas golę z jąder, a bierny nie jestem, sam
        uwielbiam kobietę pieścić ustami i nie tylko "malutką" ale całe ciałko. a co do
        chwytów, które znasz to może coś podpowiesz...byłbym zobowiązany, jeśli nie na
        ogóle to może mailem?

• Gość: Maxio Re: Czy Panie lubią pieścić oralnie? IP: *.waw-mec.leased-e.ids.pl 25.07.01, 08:41

> to jest tak-oczywiście że lubimy ,szanowny panie.
        > nie da się przekonać kobiety do niczego. taka babska przekorna natura.
        > ja uwielbiam oral , ale są panowie,których omijam. a omijam takich o :
        > 1- zapomnieli o higienie, 2- palą papierosy nałogowo (!) a swąd okropny
        > pozostaje w ich ciele a szczególnie we włoskach intymnych , bo 3) jak dla mnie
        > to one mogłyby zniknąć ,a i jeszcze 4) gdy pan jest bierny i nie daje tego
        > czego oczekuje od pani.
        > i tyle.a teraz sprawdź wszystkie punkciki i analizuj,analizuj. mozliwe że pani
        > twa podobna jest do mnie, prawda?
        > a jak nie, to mam kilka chwytów ,ale to innym razem.
        > powodzenia i gorących uniesień

Dzięki bardzo za odp. co do punktów które wymieiłaś higiena to dla mnie podstawa,
        papierochów nie palę, włoski co jakiś czas golę z jąder, a bierny nie jestem, sam
        uwielbiam kobietę pieścić ustami i nie tylko "malutką" ale całe ciałko. a co do
        chwytów, które znasz to może coś podpowiesz...byłbym zobowiązany, jeśli nie na
        ogóle to może mailem? Radzio to mój drugi nick

• Gość: xyz Re: Czy Panie lubią pieścić oralnie? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 17:38
      odpowiem panu,zeutozsamiam sie z pana partnerka...dla mnie tez jest obrzydliwe
      brac do ust to co jest narzedziem fizjologii,zas sama sperma rzeczywiscie jest
      malo apetyczna,jesli nie obrzydliwa.Ale to jest moje odczucie.Znam
      osoby,kobiety ,ktore lubia seks oralny.Smiem sadzic jednak,ze kobiety te sa w
      mniejszosci.hmm.. mysle tez,ze niechec do seksu oralnego bierze sie z zahamowan
      w sferze fizycznej,ktore gleboko tkwia w czlowieku.
      • Gość: MFC Re: Jakich ......................??????????? IP: *.liber.uw.edu.pl 23.07.01, 18:32
        Jakich zahamowań ???
    • Gość: ksiadz Re: Czy Panie lubią pieścić oralnie? IP: 172.25.70.* / *.trz.cz 24.07.01, 11:13
      ludzie co wy piszecie ,oralnie ,sperma wustach MATKO .OPAMIETAJCIE SIE!!!!!
      • Gość: oralka Re: Czy Panie lubią pieścić oralnie? IP: *.punkt.pl 24.07.01, 14:23
        nie no przestańcie...czy jest aż tak fatalnie??? czy to znaczy, że kobiety też
        nie lubią doznań oralnych??? teraz przynajmniej wiem skąd to zdziwienie
        niektórych panów gdy sięgam coraz niżej...szkoda...
        • Gość: o Re: Czy Panie lubią pieścić oralnie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.07.01, 16:27
          Nie martw się, nie jesteś jedyna, który lubi oralnie pieścić i byc pieszczona.
          Ja uwielbiam okazywać mojemu mężczyźnie swą miłość również w ten sposób,
          uwielbiam mu sprawiać przyjemność. Podobnie, jak on mnie :-))

Pozdrawiam
          o
          • Gość: oralka Re: Czy Panie lubią pieścić oralnie? IP: *.punkt.pl 24.07.01, 16:31
            już mi lepiej.dzięki.
            pozdrawiam również
            • Gość: o Re: Czy Panie lubią pieścić oralnie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.07.01, 18:03
              Założyłabym się, że pani XYZ nawet nie obejrzała sobie dokładnie narządu, który
              krytykuje :-) Wstyd jest głeboko zakorzeniony w ludziach, a u niektórych aż za
              bardzo. Kochaja się po ciemku i wstydzą własnych reakcji...

Pozdrawiam
              o
              • Gość: emc Re: Czy Panie lubią pieścić oralnie? IP: 164.48.140.* 24.07.01, 21:12
                Jasne ze lubia i moja kobieta jest tego przykladem. Zreszta sama mowi ze
                uwielbia brac do buzi i nie wstydzi sie tego. Zawsze jest to mile urozmaicenie
                niz zwykle in-out.

Pozdrawiam,
                Emc2
    • Gość: uygr Re: Czy Panie lubią pieścić oralnie? IP: *.gazeta.pl 24.07.01, 22:26

chcialbym podjac watek spermy wplywajacej do damskich ust.
      Otoz moja kobieta nie cierpi tego smaku i zapachu, o oralu wiec zapomnij, choc ja na ten przyklad uwielbiam jej to
      robic i ona przyjmuje te moja chec z wielkim zadowoleniem. Rozmawialismy o tym kilka razy i doszlismy do
      wniosku, ze moze kiedys kochanie sie przelamie, tymczasem blaga o usprawiedliwienie.
      No to usprawiedliwiam i robie swoje.
      • Gość: o Do UYGR IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.07.01, 01:47
        Podobno można poprawić smak spermy przez zmianę diety. Albo dodanie czegoś do
        niej (zdaje sie, że wypicie soku z grapefruta lub ananasa na jakiś czas
        przed "zabawą" może polepszyć sytuację- czytałam na jakimś forum, niebawem
        wypróbuję ;-))
        Pozdrawiam
        o
    • Gość: Matylda Re: Czy Panie lubią pieścić oralnie? IP: 157.25.158.* 25.07.01, 12:35
      Lubię robić "dobrze" mojemu partnerowi w ten sposób, bo wiem, że on to
      uwielbia. Nie przepadam za spermą w ustach, ale to może być seksy.
      Może Twoja partnerka po prostu nie może i powinieneś to zaakceptować, jeśli ją
      kochasz...
      • Gość: Maxio Re: Czy Panie lubią pieścić oralnie? IP: *.waw-mec.leased-e.ids.pl 25.07.01, 12:42
        Gość portalu: Matylda napisał(a):

> Lubię robić "dobrze" mojemu partnerowi w ten sposób, bo wiem, że on to
        > uwielbia. Nie przepadam za spermą w ustach, ale to może być seksy.
        > Może Twoja partnerka po prostu nie może i powinieneś to zaakceptować, jeśli ją
        > kochasz...

I to akceptuję, bo nie lubię zmuszać. Ale tym samym mam fantazje i pragnienia
        żeby poznać kobietę, która w seksie nie ma większych zahamowań...

• daragusi Re: Czy Panie lubią pieścić oralnie? 25.07.01, 13:25
          Ja lubię ale nie tak do końca. Mój facet tuż przed wytryskiem daje mi znać, że
          mam skończyć (wie, że na razie nie chcę połykać spermy - może kiedyś...) Wtedy
          po prostu przechodzimy do "normalnego" stosunku.
          pozdrawiam
        • daragusi Re: Czy Panie lubią pieścić oralnie? 25.07.01, 13:30
          Zapomniałam: kiedyś nie wyobrażałam sobie wziąć członka do ręki nie mówiąc już
          o wzięciu go w usta. Potrzebowałam czasu, żeby się przełamać (przezwyciężyć
          odruch obrzydzenia) ale się udało. I całe szczęście, bo to bardzo fajna rzecz.
          pozdrawiam
          • Gość: oralka Re: Czy Panie lubią pieścić oralnie?-smak IP: *.punkt.pl 25.07.01, 13:34
            smak bardzo łatwo zmienić. Smak mojego partnera jest dośc cierpki. A zatem-
            jemy mniej mięsa, alkohol wykluczony (dobrze że nie lubi) a przede wszystkim
            dużo ananasów a ostatnio nawet brzoskwinie podziałały- i już jest słodzik taki
            że ...a bo się rozmarzyłam
            pozdrowionka
            • Gość: ! Re: Czy Panie lubią pieścić oralnie?-smak IP: 134.65.209.* 25.07.01, 13:45
              pewnie , ze lubia a widok faceta ktoremu jest dobrze bardzo podnieca
              i jak blisko kochankowie sa siebie..
              mysle, ze potrzeba czasu aby piescic sie oralnie chociaz czasami zupelnie nowy kochanek ,
              nagle, niespodziewanie... ale to chemia i nieczesto sie zdarza....
            • Gość: Maxio Re: Czy Panie lubią pieścić oralnie?-smak IP: *.waw-mec.leased-e.ids.pl 25.07.01, 13:52

> smak bardzo łatwo zmienić. Smak mojego partnera jest dośc cierpki. A zatem-
              > jemy mniej mięsa, alkohol wykluczony (dobrze że nie lubi) a przede wszystkim
              > dużo ananasów a ostatnio nawet brzoskwinie podziałały- i już jest słodzik taki
              > że ...a bo się rozmarzyłam
              > pozdrowionka

Marzycielka....no ale muszę przyznać że Twój facet ma z Tobą raj na ziemi. Mozę
              kiedyś moja Pani się przekona do tego, chociaż póki co wątpię...

• Gość: Maxio Re: Czy Panie lubią pieścić oralnie?-smak IP: *.waw-mec.leased-e.ids.pl 26.07.01, 08:33
                czyżby wątek się wyczerpał? gdzie jest oralka?
                • Gość: oralka Re: Czy Panie lubią pieścić oralnie?-smak IP: *.punkt.pl 26.07.01, 14:25
                  i jestem...jej, więcej optymizmu...dawno dwano temu...też nie brałam do buzi
                  uwierz że kiedyś, kiedyś a może dziś twoja babeczkapoczuje taaaką straszną chęć
                  że...no, będzie dobrze, uszy do góry
                  • Gość: Janek Re: Czy Panie lubią To IP: *.ipartners.pl 26.07.01, 16:21
                    Mam wątpliwość natury statystycznej. Sądzę, że większość Pań jednak nie
                    przepada za takim rodzajem pieszczot. A szkoda.
                    Widzę jednak, że wśród internautek jest inaczej. Chociaż tyle dobrego.
                    • Gość: adam Re: Czy Panie lubią sex oralny IP: *.dialup.surfeu.at 26.07.01, 20:09

Dolaczam sie do grona lubiacych sex oralny.Uprawiam go z
                      moja Pania juz od kilku lat i jak na razie obie
                      strony sa zadowolone. Niekiedy tylko sie na tym konczy.
                      Spraia nam taki rodzaj igraszek naprawde wiele przyjemnosci.
                      Nigdy, partnerka nie polyka nasienia ale nie o to chodzi,tylko o to
                      by dwoje ludzi nawzajem sprawilo sobie troche!!!!!!!!!!!!!!!
                      przyjemnosci.U nas zaczyna sie zawsze od wspolnej kapieli
                      co naprawde rozladowywuje napiecia, stres i pozwala nam odprezyc
                      sie .... .Nie bede opisywal wszystkiego ale nie wyobrazam sobie
                      teraz bez tego naszych intymnych chwil.
                      • Gość: Maxio Re: Czy Panie lubią sex oralny IP: *.waw-mec.leased-e.ids.pl 27.07.01, 11:46
                        Cóż wypada tylko Adamowi pogratulować, co niniejszym czynię, szczęściarz z
                        Ciebie...no i z Twojej Pani. Ja pewnie z tym się będę jeszcze długo
                        borykał...no ale może chociaż uda mi się spotkać jakąś kobietę, z którą tego
                        doświadczę.

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka