ogromne.oko 25.02.10, 23:25 Co sadzicie na temat stwierdzenia mowiacego o tym, ze typowe dla mezczyzn jest skrywanie sobie w srodku swoich przemyslen i niechec do dzielenia sie nimi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ind-ja Re: powiedzcie 25.02.10, 23:33 po co rozkminac?Czy twoj partner/maz/kochanek zmusza cie do zdawania relacji ze swoich przemyslen? Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: powiedzcie 26.02.10, 08:17 To jest generalizowanie. Myślę, że to zależy od człowieka, a nie od płci. Odpowiedz Link Zgłoś
halohalo12 Re: powiedzcie 26.02.10, 19:11 że skrywają przed kimś komu nie chcą zdradzic swoich przemysleń Odpowiedz Link Zgłoś
wartosc.energetyczna Re: powiedzcie 26.02.10, 19:12 bullshit. tak jak większość zdań rozpoczynających się od "typowe dla..." Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: powiedzcie 26.02.10, 19:14 Powiem więc-nie jest to typowe wcale;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: powiedzcie 26.02.10, 19:22 Przemyśleń to może nie, bo mężczyźni lubią dyskutować a wrodzony pierwiastek narcyzmu pozwala się swoimi refleksjami dzielić:) Natomiast myślę że mężczyźni często skrywają problemy w środku, z racji tego że najgorsze co może spotkać mężczyznę to litowanie się nad nim. Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: powiedzcie 26.02.10, 19:44 Natomiast myślę że mężczyźni często skrywają problemy w środku, z racji tego że najgorsze co może spotkać mężczyznę to litowanie się nad nim. W takim razie jestem mezczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: powiedzcie 26.02.10, 19:39 Dla mojego typowe jest radzenie sobie z kłopotami samemu. Najczęściej dowiaduję się po fakcie i przez przypadek. Z tym, że walczę z tym skutecznie. Coś na zasadzie: kłopot = porażka i wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś