pretensjaa 11.03.10, 11:53 Bazie się trzyma w wodzie czy na sucho? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marguyu Re: (chyba) głupie pytanie 11.03.10, 11:56 W wodzie. Pytanie wcale nie jest takie glupie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: (chyba) głupie pytanie 11.03.10, 12:03 > W wodzie. Dziękuję. :) > Pytanie wcale nie jest takie glupie :) j.w. ;) Bazie już wstawione. Kupiłam dwie piękne wiązanki. Za oknem zimowo, to chociaż w domu trochę wiosny. :) Wczoraj zaszalałam z wazonem, więc zestaw prezentuje się nad wyraz świeżo. :) A co do pytania, droga marguyu, to może rzeczywiście nie takie głupie, bo zanim tu napisałam, rzecz jasna pytałam kilku osób, ale każdy robił tylko zdziwioną minę. :p Nie ma to jak nasza Kobietka - nigdy Cię nie zawiedzie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paniiwonka1 Re: (chyba) głupie pytanie 11.03.10, 12:48 pytanie nie jest głupie, tylko zależy czy chesz miec w wazonie bazie czy wiosnę:) jak chcesz by puściły listki i te tam obsypujące sie różne próchno to wstaw do wody. jeżeli natomiast chcesz miec te gilające kotki bazie to wazon musi być bez wody.zrobisz potem z tego wielkanocna palemkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: (chyba) głupie pytanie 11.03.10, 13:29 pretensjaa napisała: > Bazie się trzyma w wodzie czy na sucho? chcesz je zasuszyć, czy zeby się rozwineły? Odpowiedz Link Zgłoś