Dodaj do ulubionych

Czy gnojnie religii to wasze jedyne motto?ZALOSNE

IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 15.02.02, 05:36
Czy plucie na wszystko i wszystkich ktorzy sa religijni
to wasz trening jezykowy w nowym kraju,dorabianie,czy szansa na awans

ZALOSNE!!!
kupcie sobie prezerwatywy i ubierzcie na glowe.Bedzie mniej smiesznie
a bardziej prawdziwie
Obserwuj wątek
    • Gość: aska Ale tylko katolickiej! IP: 195.136.95.* 15.02.02, 08:42
      hihihi!
      Urzędnicy Pana Boga w czarnych sukienkach dobrze sobie na to zapracowali!
      • Gość: Gucwa Re: Ale tylko katolickiej! IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 15.02.02, 09:05
        oooooj tak!!! trzeba po nich pojechać jak po łysej kobyle, dla mnie każda
        religia to obłęd, katolicy,islamiści,żydzi itd...brrrrr, religie są źródłami
        wojen i nieszczęść od zarania dziejów....
        • Gość: A27 Re: Ale tylko katolickiej! IP: *.proxy.aol.com 15.02.02, 19:03
          Ales Ty madra. Niech mnie wszycy diabli. Hitler tez byl ateista. I Stalin

Gość portalu: Gucwa napisał(a):

> oooooj tak!!! trzeba po nich pojechać jak po łysej kobyle, dla mnie każda
          > religia to obłęd, katolicy,islamiści,żydzi itd...brrrrr, religie są źródłami
          > wojen i nieszczęść od zarania dziejów....

• paw_dady Re: Ale tylko katolickiej! 15.02.02, 21:37
          idz sie leczyc
    • agick Re: Czy gnojnie religii to wasze jedyne motto?ZALOSNE 15.02.02, 09:55
      a kto to te Wy..?
      ja się nie poczuwam - niczego nie gnoję, prezerwaty na głowie nosić nie będę..
      jak coś piszesz obserwatorze to waż swe słowa - nie adresuj do ogołu.
      Jadzik się ulewa..? a może frustracja wewnętrzna..
      a teraz porada - polecam naklejenie naścianie pakietu antystresowego i
      rytmiczne walenie głową..
      piątek dzisiaj - wyluzuj się człwoieku bo zawału dostaniesz..
      • suzume agick 15.02.02, 11:55
        primo ściany szkoda
        secundo: kolejny wątek z cyklu "co by tu napisać?"

ludzie mają jeszcze głupsze pomysły niż my ;)
    • Gość: Lutka Re: DAJ PRZYKLADY O CO CI CHODZI. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.02, 18:02
      A dlaczego piszesz o prezerwatywach, i to w dodatku tak nietypowo
      noszonych???
      • Gość: A27 Re: DAJ PRZYKLADY O CO CI CHODZI. IP: *.proxy.aol.com 15.02.02, 19:05
        Agick przesadza, ale Gucwa go przebija.
    • Gość: A27 Re: Czy gnojnie religii to wasze jedyne motto?ZALOSNE IP: *.proxy.aol.com 15.02.02, 19:06
      OOOOOOOOps, chcialam powiedziec, ze obserwator przesadza. Najmocniej
      przepraszam Agicka. Kiss kiss
      • Gość: Ala Re: baby są jednak głupie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.02, 23:43
        rzadko wchodzę na babskie strony, bo po prostu nic madrego tu nie ma. jak się
        naczytały w tych babskich gazetach troche feministycznych frazesów i tak plotą
        bez sensu.
    • Gość: ryżymałp Re: Czy gnojnie religii to wasze jedyne motto?ZALOSNE IP: 195.116.167.* 16.02.02, 10:02
      Jak zauwazyłam są tu i inne wątki niż religijne. Zdejmij sobie klapki z oczu (
      czarne ;-).Nie zawuwazyłam, żeby rozmowy o religii przyjęły tu formę gnojenia
      kogoś. Ktoś tu jest nadwrażliwy na swoim punkcie - tym razem nie są to Zydzi....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka