rzeka.chaosu 08.04.10, 18:23 świata. Potworski nas oszukał. A specjalnie pierożki zrobiłam na tę okazję ;((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabella9.0 Re: Nie ma końca 08.04.10, 18:26 Moj swiat się zakonczył , tearaz tworzy drugi - nowy i lepszy :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: Nie ma końca 08.04.10, 18:41 no wlasnie chcialam wspomniec,ze pompeja nawet jedwabniki nalozyla na glowe hermina25 poczynila pielgrzymke(na kolanach!)do Czestochowy jane-bond pozegnala sie z psem sasiada a ursyda wyciagnela garsonke po babci ja wszystkie oszczednosci wydalam na msze u Rydzyka i co?i jutro musze isc do pracy? potworskiemu zostal odebrany certyfikat wroza i hardcora,pozostala mu tylko tworczosc ludowa Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Nie ma końca 08.04.10, 18:56 Ech a moje pierożki miały ukryte karteczki z wypisanym zadaniem do wykonania. niektóre były hardcorowe. myślałam, że polosujemy i będzie faja zabawa na koniec świata. A tu doopa. Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Nie ma końca 08.04.10, 18:47 Ja włosy se ułożyłam na lakier buuuuuuuuuuuu Potworski buuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Nie ma końca 08.04.10, 18:48 zaaaaaaara, moment. Czwartek sie jeszcze nie skonczyl a na dodatek na WP pisali ze jakas asteroida nadlatuje. Czyzby jednak? Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Nie ma końca 08.04.10, 18:49 ja ta, do północy będę panikować a co! Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Nie ma końca 08.04.10, 18:55 rzeka.chaosu napisała: > świata. Potworski nas oszukał. > > A specjalnie pierożki zrobiłam na tę okazję ;((((( > > nie dostałam kubka z Orange:( Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: Nie ma końca 08.04.10, 19:47 ja tez kiedys zrobilam pierozki.... dla taty,ktory wlasnie w tym dniu umarl,nie zdazyl sprobowac.od tego czasu pierozki kojarza mi sie ze smiercia i rzadko je robie.widze,ze u ciebie tez ma to jakis symbol konca?:) rzeka.chaosu napisała: > świata. Potworski nas oszukał. > > A specjalnie pierożki zrobiłam na tę okazję ;((((( > > Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Nie ma końca 08.04.10, 20:08 Moje miały być całkiem niewinne: z niespodzianką ;/ A tu nic Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Nie ma końca 08.04.10, 20:19 rzeka.chaosu napisała: > Moje miały być całkiem niewinne: z niespodzianką ;/ Ty i niewinność, bo już ci uwierzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Nie ma końca 08.04.10, 21:16 > Ty i niewinność, bo już ci uwierzę ;) Uwierzysz. Moje pierożki nie miały nikogo zabić ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Nie ma końca 08.04.10, 20:25 No bo napisałam żeby przełożyć najwcześniej na 10-go maja. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Nie ma końca 08.04.10, 20:52 Według mnie koniec świata nastąpił. Koniec urlopu. 87 maili nieprzeczytanych. Słońce jest gdzie indziej. Dupa ! Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Nie ma końca 08.04.10, 20:55 Ale to, co ja i on wczoraj przy zapalonym świetle robiliśmy.. pozostanie dla nas :D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Nie ma końca 08.04.10, 20:57 pompeja napisała: > Ale to, co ja i on wczoraj przy zapalonym świetle robiliśmy.. pozostanie dla na > s :D świntuchy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Nie ma końca 08.04.10, 21:05 Zrobiłam sobie bitą śmietanę. Mówiłam już, że lubię lody, śmietankowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Nie ma końca 08.04.10, 22:04 Zauważyliście, że potwora nima? Jego chyba dopadł koniec świata. Może tylko dla wybrańców był? Obiecał mi za wczorajszy wieczór miejscówkę. Zdradził mnie, chlip.. Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Nie ma końca 08.04.10, 23:11 Taaaaaaa, koniec swiata. Imprezuje i jutro przywlecze sie z kacem- glodomorem. Dobrze, ze jeszcze sa pierozki. Odpowiedz Link Zgłoś