Gość: Gerda IP: *.dami.pl / *.dami.pl 08.09.04, 00:14 Mam 25 lat. Od ponad 10 lat mam obsesję na punkcie Michaela Jacksona. Mało tego: ja chcę być Michaelem Jacksonem! Czy to się Wam mieści w głowie? P.S. Jestem dziewczyną :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Luty Re: Obsesja IP: *.dialup.mindspring.com 08.09.04, 01:19 Gość portalu: Gerda napisał(a): > Mam 25 lat. Od ponad 10 lat mam obsesję na punkcie Michaela Jacksona. Mało > tego: ja chcę być Michaelem Jacksonem! Czy to się Wam mieści w głowie? > P.S. Jestem dziewczyną :) Powiem wiecej; Ty jestes Michaelem Jacksonem Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Obsesja 08.09.04, 05:36 Musisz pracowac nad taka obsesja. Ile razy taka mysl pojawi Ci sie w glowie odpowiadaj jej ze nie jestes Michaelem Jacksonem i pomijaj ja. Pozostawienie takiej mysli w glowie jest o tyle grozne ze mozesz w to uwierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: Obsesja IP: *.tx-dallas0.sa.earthlink.net 08.09.04, 10:34 lubisz nieletnich chlopcow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerda Re: Obsesja IP: *.dami.pl / *.dami.pl 08.09.04, 12:20 Ale ja NIE CHCĘ nad tym pracować, bo jest mi z tym dobrze. Baaaaaa, nawet wyśmienicie! Wiem, że nie jestem Michaelem, ale często przejmuję jego zachowania, miny, gesty, sposób mówienia i traktuję to jako świetną zabawę. Zastanawia mnie tylko, czy mimo wszystko jestem chora i jeśli tak, to jaka czeka mnie diagnoza. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: Obsesja 08.09.04, 12:40 zobacz jakie to dziwne ... michael jackson chce przez cale zycie byc biala dziewczynka... i bedzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerda Re: Obsesja IP: *.dami.pl / *.dami.pl 08.09.04, 12:48 Hahaha! Dobre,dobre, niezłe..., ale nie najlepsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: Obsesja 08.09.04, 12:51 nie za bardzo tylko rozumiem, w jaki sposob mozesz glowny gest michaela nasladowac?.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerda Re: Obsesja IP: *.dami.pl / *.dami.pl 08.09.04, 13:23 Ha! Ten gest akurat omijam :):P Odpowiedz Link Zgłoś
lune Re: Obsesja 08.09.04, 15:07 j_ar napisał: > zobacz jakie to dziwne ... michael jackson chce przez cale zycie byc biala > dziewczynka... i bedzie ;) > juz nie :(( teraz moze byc tylko starzejaca sie (wolno ale jednak) biala kobieta ktorej wydaje sie ze nadal jest biala dziewczynka ... i nos mu/jej sie rozpada dramatycznie moze zmien obiekt obsesji ? lune Odpowiedz Link Zgłoś