izka82 20.04.10, 20:00 Wiekszosc kobiet na tym forum.. Juz nic nie powiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dystansownik Re: Ignorantki!! 20.04.10, 20:02 Rozwiniesz myśl? Czemu ignorantki? Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Ignorantki!! 20.04.10, 20:08 izka82 napisała: > Wiekszosc kobiet na tym forum.. zgadzam się, ogólny poziom wiedzy praktycznej na różne tematy jest tu zastraszająco niski Odpowiedz Link Zgłoś
km-mk-net Re: Ignorantki!! 20.04.10, 20:55 co sie dziwic,w koncu narod humanistow. Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Ignorantki!! 20.04.10, 21:06 km-mk-net napisała: > co sie dziwic,w koncu narod humanistow. Powiedziała, co wiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: Ignorantki!! 20.04.10, 21:29 A co to ma do rzeczy czy humanistyczny czy nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Ignorantki!! 20.04.10, 22:50 ritsuko napisała: > A co to ma do rzeczy czy humanistyczny czy nie?? To dobre hasło jest, można rzucić w towarzystwie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: Ignorantki!! 20.04.10, 23:12 A potem idą takie na ponoć typowego humana i dziwią się, ze jest cuś takiego jak statystyka i -metrie wszelkiego rodzaju ;). Ale w końcu naród humanistów Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Ignorantki!! 21.04.10, 22:57 Humanistom to chyba nic, co ludzkie nie jest obce (jak statystyka), czyli to symulanci są jacyś:D Odpowiedz Link Zgłoś
iminlove Re: Ignorantki!! 21.04.10, 10:02 Istnieje w ogóle 'coś' takiego jak 'humanista'? Wg mnie to ludzie, którzy szukają wymówki, żeby nie uczyć się matematyki... Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Ignorantki!! 20.04.10, 23:04 tu? get real. tutaj i tak jest lepiej niż.. wejdź do random sklepu i zrób sondaż ;). np . "przez kogo jest wybierany/mianowany prezes NBP". Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Ignorantki!! 20.04.10, 20:11 izka82 napisała: > Wiekszosc kobiet na tym forum.. > > Juz nic nie powiem ;-) Nie gryź się, doprecyzuj Iza. :) Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Ignorantki!! 20.04.10, 20:17 Poczytalam kilka wypowiedzi do roznych postow i wiele tu kobiet ktore pisza, zeby tylko komus dogryzc.. Pewnie menopauza. Odpowiedz Link Zgłoś
megg78 Re: Ignorantki!! 20.04.10, 20:20 izka82 napisała: > Poczytalam kilka wypowiedzi do roznych postow i wiele tu kobiet > ktore pisza, zeby tylko komus dogryzc.. Pewnie menopauza. > no to takie co najwyzej wrednymi sukami mozesz nazwac. ignorantka co innego znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 trzeba się gdzieś wyżyć i dowartościować 20.04.10, 21:02 a forum to idealne miejsce bo anonimowe haha Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: Ignorantki!! 20.04.10, 21:46 Jako durna humanistka odeślę do artykułu do znalezienia np na Ebsco: McKenna i Bargh, 2000- opisują oni specyfikę Internetu i relacji zachodzących pomiędzy użytkownikami. Wskazują, że anonimowość ułatwia prezentację zachowań, które powszechnie akceptowalne nie są i nie spotkanie się z ostracyzmem- automatycznie wyzwala to większą swobodę w artykułowaniu własnych myśli i odczuć, bez troski o to jak inni nas ocenią. Tak więc to nie specyfika FK, ale raczej ogólnie forów opartych na anonimowości (zdecydowanie trudniej o podobne zachowania będzie na fb, nk czy gronie). I tak niewiele ma to wspólnego z ignorancją :) Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: Ignorantki!! 21.04.10, 11:35 z ogromną chęcią bym przeczytała, GDYBYM TYLKO miała dostęp. Możesz podać linka gdzie mogłabym przeczytać całość bez subskrypcji? Albo jak masz w pdfie, to na pocztę... Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Ignorantki!! 20.04.10, 20:27 Ignorance is bliss. Bardzo prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Ignorantki!! 20.04.10, 20:43 Ty Menka jak zawsze nie w temacie...zakochana jesteś czy jak?:) Ignorantki to my:D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Ignorantki!! 20.04.10, 20:45 Eeee nie wiem, ale zasoliłam dzisiaj ziemniory. I wymusiłam pierwszeństwo. :P Zaraz ignorantki... Nie ma co tak od razu wierzyć pierwszej lepszej używającej słów, których znaczenia sama nie rozumie.:P Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Ignorantki!! 20.04.10, 20:48 > Eeee nie wiem, ale zasoliłam dzisiaj ziemniory. I wymusiłam pierwszeństwo. :P coś w tym jednak jest....:D > Zaraz ignorantki... Nie ma co tak od razu wierzyć pierwszej lepszej używającej > słów, których znaczenia sama nie rozumie.:P Ciiii nikt Ci nie mówił, że głupiemu się ustępuje;D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Ignorantki!! 20.04.10, 20:49 No i najlepiej przemilczeć. Obojętność ich zabija.:P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ignorantki!! 20.04.10, 20:49 nie wiem po co Ci prawo jazdy?wystarczy ze ja mam;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Ignorantki!! 20.04.10, 20:52 Wiarus, ale w aucie jest jedna kierownica, a ja od czasu do czasu lubię sprawować kontrolę.:P Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Ignorantki!! 20.04.10, 20:40 nie nie to o mnie:D maaaammmoooo a herminaaaa..... Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Ignorantki!! 20.04.10, 20:47 a a a Ty u u u yyyy pani mojej pani;p Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Ignorantki!! 20.04.10, 20:48 kto się przezywa, ten się tak nazywa ! Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Ignorantki!! 20.04.10, 20:51 oddawaj kredki som moje!!! <tupie nóżką> Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Ignorantki!! 20.04.10, 20:52 a wcale, że nie...widziałam jak wyniosłaś je pod spódniczką ze świetlicy, a klej zakosiłaś z piórnika menki;p Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Ignorantki!! 20.04.10, 20:54 pałka zapałka dwa kije kto się nie schowa ten kryje 1..2...3...SZUKAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Ignorantki!! 20.04.10, 20:56 mamo, mamo, ile kroków do domu ? (o ku..wa) to poszło za daleko ! Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Ignorantki!! 20.04.10, 20:58 zimno...zimno...syberia...zimno...cieplej.... Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Ignorantki!! 20.04.10, 21:03 Płyną Smerfy łódeczkami, wymachuja majteczkami, tego szkoda, tego szkoda, wyrzucimy tego smroda... Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Ignorantki!! 20.04.10, 21:05 pakuję zabawki, idę na swoje podwórko ! Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Ignorantki!! 20.04.10, 21:07 Nie idź....bo powiem mamie.....mamooooooooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Ignorantki!! 20.04.10, 21:08 Ejjj a może idziemy szukać skarbów??? a co? co myślicie?;p Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Ignorantki!! 20.04.10, 21:07 Ej nie idż...dam Ci kapsel od piwa, pół krówki i ząba wyrwanego o klamkę;D Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Ignorantki!! 20.04.10, 21:10 A ja gumę pokolorowaną kredką świecową ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Ignorantki!! 20.04.10, 21:12 Mam jeszcze sznurek, wsuwkę do włosów z kwiatkiem i pomadkę zabraną mamie;p Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Ignorantki!! 20.04.10, 21:13 no żeby się tak zabawiać na czyimś wątku ! ignorancja na maksa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Ignorantki!! 20.04.10, 21:14 straszna:D aż się zaplułam od tego szzzzz:p Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Ignorantki!! 20.04.10, 21:11 no dobra, zostanę jeszcze na "wywołuję wojnę na przeciwko, piwko, orenżadka, lemoniadka", a potem spadam.... Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Ignorantki!! 20.04.10, 21:13 Był sobie raz Felek, co chodził bez szelek, 15 butelek w kieszeni miał. Nadeszła niedziela, pijany jak bela, prowadzi go Hela do łóżka spać. Gdy Feluś się wyspał, Helusię uściskał, a Hela mu w papę: Gdzieś podział wypłatę? Wypłata przepita, kobita zabita, a Felek w więzieniu pogwizduje sobie w cieniu: fiu, fiu, fiu, fiu, fiu. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Ignorantki!! 20.04.10, 21:21 koniec, normalnie koniec... orenżadkę w proszku macie ? Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Ignorantki!! 20.04.10, 20:54 Ty rzuć się na podłogę fieszzzz taka histeria ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Dziewczyny Devlyn szuka!!! 20.04.10, 21:00 ??? Aaaaaaa szukam..... 1...2...3....Devilyn patrzy... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Dziewczyny Devlyn szuka!!! 20.04.10, 21:02 Zagięłaś mnie myślałam, że mogę jeszcze 0,03 sekundy podbiec:D Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Dziewczyny Devlyn szuka!!! 20.04.10, 21:02 Lajf is brutal maleńka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Dziewczyny Devlyn szuka!!! 20.04.10, 21:04 Ołł noł;p Siedzi baba na cmentarzu, trzyma nogi w kałamarzu, przyszedł duch, babę - buch, baba - fik, a duch znikł. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Dziewczyny Devlyn szuka!!! 20.04.10, 21:06 ja tu chyba za drzwiami kalosze zostawiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: pobite gary!! 20.04.10, 21:15 padłam....pozbierajcie mnie lub przenieście w bezpieczne miejsce:D Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: pobite gary!! 20.04.10, 21:25 Od piwa głowa się kiwa ;-) czysta, czysta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn ;-) 20.04.10, 21:28 - Malinowska do tablicy! - Mam dziurę w spódnicy. - Malinowska do tablicy! - MAM dziurę w spódnicy. - Malinowska do tablicy !!! - No, dobrze - Kto to był Kopernik? - Kopernik to był taki dużyyyy piernik, co zjadł cukierki, a dzieciom rzucał papierki - Dwója, Malinowska. Zaśpiewaj piosenkę - Serce przebite nożem ... - Dwója Malinowska. Jutro przyjdziesz z mamą - Nie mam mamy - No to z tatą - Tata wyjechał - To z bratem - Nie mam brata - To z babcią - No dobrze, ale babcia jest głucha na dwa ucha Następnego dnia - Pani wnuczka ma same dwóje! - Co się pruje? Co się pruje? Babcia zaraz zaceruje - Pani jest bezczelna! - Szczelna czy nieszczelna to sprawa hydraulika Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: ;-) 20.04.10, 21:31 hahahaa > - Szczelna czy nieszczelna to sprawa hydraulika Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: No to w rączke i do buzi ;-))) 20.04.10, 21:33 Chlup w ten pusty dziób:D Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: No to w rączke i do buzi ;-))) 20.04.10, 21:35 Wypijmy za drzewa.. Z których będa nasze trumny, niech rosną jak najdłużej! Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: No to w rączke i do buzi ;-))) 20.04.10, 21:38 Żeby nasi wnukowie mieli bogatych dziadków. Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: No to w rączke i do buzi ;-))) 20.04.10, 21:40 Pacierza i wódki nigdy nie odmawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: No to w rączke i do buzi ;-))) 20.04.10, 21:44 Zdrowie pięknych pań..........może jeszcze przyjdą. Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: No to w rączke i do buzi ;-))) 20.04.10, 21:46 Za oziębłych - żeby ich piwo rozgrzało, za skłóconych - żeby pojednało, za zmęczonych - żeby orzeźwiło, za smutnych - żeby rozbawiło, za obżartych - by im się łatwiej trawiło... i za nas wszystkich tutaj zgromadzonych, którym nic nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: No to w rączke i do buzi ;-))) 20.04.10, 21:49 Do kotleta - dobra seta. Po pół szklanki - do kaszanki. Pod golonkę i pieczywko duża wódka, małe piwko. Gdzie wędlina i pieczyste, zawsze miejsce jest dla czystej. Kto nie trzaśnie pod sałatkę, ten obraża ojca, matkę Jak przełknąłeś, to nalewaj, żeby schab się nie pogniewał. Nie zaszkodzi nawet zrazik, gdy się czystą go odkazi. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: No to w rączke i do buzi ;-))) 20.04.10, 21:50 Jak mawiają Francuzi: To co stoi to do buzi. :D Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: No to w rączke i do buzi ;-))) 20.04.10, 21:51 To buch teściową w klatke piersiową. Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: No to w rączke i do buzi ;-))) 20.04.10, 21:52 Dobre piwo jest jak halny, wzmaga popęd seksualny. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: No to w rączke i do buzi ;-))) 20.04.10, 21:51 chlebak służy do noszenia granatów, które w nim chleboczą... hmmmm, sorry ja nie na tą imprezę.... Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: No to w rączke i do buzi ;-))) 20.04.10, 21:54 Żegnaj mój rozumie, spotkamy się jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: No to w rączke i do buzi ;-))) 20.04.10, 21:57 Zdrowie gospodarzy! Oby zawsze mieli takich fajnych gości ja dziś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: No to w rączke i do buzi ;-))) 20.04.10, 21:57 - Jebniem bo zbledniem ! - Hop siup cztery baby osiem dup ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: No to w rączke i do buzi ;-))) 20.04.10, 21:59 Pić i pieprzyć, nie żałować, bida musi pofolgować. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Wychylylybymy! 20.04.10, 22:02 Pewna gazeta zorganizowała konkurs na najpopularniejszy toast. Wyróżnienia przyznano: - 100 lat! - Na zdrowie! - Pijemy, by nasze dzieci miały bogatych rodziców! - Chlup, w ten głupi dziób! A wygrało: - Pij kurwa! Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Bo się śledź obrazi. 20.04.10, 22:05 Kak u nas lublju maviat: szto by to dievka byla i khuj stajał. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia :D 20.04.10, 21:55 ahahahahaha Pijmy bo pełnych butelek nie skupują. Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: :D 20.04.10, 21:57 Oby nam się dobrze działo. A że działo to armata, to żeby nam się dobrze armaciło. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: :D 20.04.10, 21:58 Kobieta w życiu jest potrzebna mężczyźnie, jak okrętowi kotwica. Wypijmy więc za krążownik Aurora który miał tych kotwic cztery:D Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: :D 20.04.10, 22:00 Trza normalnie 2kc ale spoko jak coś to zrobię Ci program 12 kroków. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: :D 20.04.10, 22:03 Abyśmy...! :) (cokolwiek by to nie znaczyło :D ) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: już miałam ORMO wzywać ! 20.04.10, 22:10 Ech i po libacji:D Już Pani kierownik, cisza nocna zachowana;p Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Dziewczyny Devlyn szuka!!! 20.04.10, 21:08 "mama, mama, mama jak piżama x2" potem ref. > Zieloną doliną idzie mrówka > Mała mrówka bigbitówka > Zieloną gitarę w ręku ma > I tak sobie na niej gra: "tata, tata, tata jak armata x2" ref. > Zieloną doliną idzie mrówka > Mała mrówka bigbitówka > Zieloną gitarę w ręku ma > I tak sobie na niej gra: i kolejne zwrotki to 'dziadek, dziadek w kiblu je obiadek x2' i 'babcia, babcia, babcia zjadła kapcia x2' ynteligentne Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Dziewczyny Devlyn szuka!!! 20.04.10, 21:13 hahaha o tego nie znałam:D Ene due rabe złapał Chińczyk żabę a żaba Chińczyka co z tego wynika... Entliczek pętliczek czerwony guziczek na kogo wypadnie na tego bęc. Bzy, bzy, bzy, lecą pszczółki trzy- Maja, Gucio, Klementynka... i wypadasz Ty. Siedzi świnia na moście i obgryza paznokcie ile ich obgryzła... Raz, dwa, trzy na me wezwanie a za czwartym niech się stanie, a za piątym niech tu będzie a za szóstym huknie wszędzie! Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Dziewczyny Devlyn szuka!!! 20.04.10, 21:14 Pani zo zo zo pani sia sia sia pani zo pani sia pani Zosia męża ma a ten mąż mąż mąż pije wciąż wciąż wciąż trochę piwa trochę wodki i od tego jest malutki przepił dom dom dom przepił wóz wóz wóz na patelni żonę wiózł za górami za lasami pije wódke z dziewczynami Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia :DDDDD 20.04.10, 21:16 Na wysokiej górze rosło drzewo DUŻE, nazywało się APLI PAPLI BLITEM BLETEM BLAU kto tego słowa nie wypowie będzie w kącie stał. Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: :DDDDD 20.04.10, 21:18 Była wiosna i był maj Jaś do Zosi mówi "daj" Zosia mówi "Jasiu bierz" księżyc zaszedł - Zosia też bylo morze, w morzu kolek a na koncu byl wierzcholek na wierzcholku, siedzial zajac i nogami przebierajac spiewal tak: lysy ojciec, lysa matka lysy sasiad i sasiadka i ja takze lysy bylem wiec sie z lysa ozenilem lysy ksiadz nas blogoslawil lysy organista gra a po latach, cos przybylo i to takze, i to takze lyse bylo tralala było sobie morze a w tym morzu słupek a na tym słupeczku mój lewy półdupek hej siup zmiana dup dalej tak samo, tylko prawy półdupek Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: :DDDDD 20.04.10, 21:21 Palec pod budkę, bo za minutkę zamykam budkę. Budka zamknięta, nie ma klienta, klient w Warszawie siedzi przy kawie. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: :DDDDD 20.04.10, 21:37 na krakowskim (uwaga Wacik!) rynku tam gdzie słońce świeci...była se maszyna do robienia dzie..wczyno kochana,pokaż mi kolana ja ci pokażę stojącego pa...liło się w piecu,a w kominie sadza,podnieś trochę wyżej,a ja ci go w sa...dzie rosły jabłka,a tych jabłkach glizdy te nasze dziewczyny to są takie pis...ło w gazecie o pewnej kobiecie,która na ulicy pokazała cy...namom kupiła drogo zapłaciła i tak się skończyła nasza bajka miła Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Ignorantki!! 20.04.10, 21:00 Najwieksza jestes ty. Zamiast kupic test ciazowy wolisz zapytac sie obcych ludzi o to czy jestes w ciazy hahahahah. KUpilas w koncu juz ten test czy dalej wolisz zyc w niewiedzy? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Ignorantki!! 20.04.10, 21:14 e no co Ty przecież jej tu z fusów zaraz wywróżymy :) w końcu ignorantki z nas :P Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: Ignorantki!! 20.04.10, 21:29 Jest kilka fajnych sztuk. :p Odpowiedz Link Zgłoś