inka1002 24.04.10, 22:56 Jestem z facetem od 2 lat i a zapomniał o moich urodzinach. Zapomniał też o naszej rocznicy. Czy to znaczy, że mnie już nie kocha? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cafem Re: urodziny 24.04.10, 22:58 Kurde, a nie moglas mu sie dyplomatycznie przypomniec? I przestan dramatyzowac, co ma zapomnienie daty do kochania? Ja notorycznie zapominam o wszystkich urodzinach i rocznicach i zazwyczaj rano dostaje od przyjaciol smsa "pamietaj, ze dzis sa moje urodziny!" - juz przywykli:D Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: urodziny 24.04.10, 22:58 Oczywiście, wypłacz się swoim dwudziestu psiapsiółom i czym prędzej zemścij się na facecie. Jak on mógł w taki buracki sposób zachować się! SZOK:p Odpowiedz Link Zgłoś
lovecosmetics Re: urodziny 24.04.10, 23:02 Albo jest gejem i uczucia kobiet ma w dupie...;) Daj spokój, faceci często nie mają głowy do dat:) Po prostu zapytaj, czy sobie jaja robi czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: urodziny 24.04.10, 23:04 Pakuj swoje rzeczy i wracaj do mamusi! Odpowiedz Link Zgłoś
orchidea04 Re: urodziny 24.04.10, 23:09 To oczywiste - jest gejem! Jesteś jego przykrywką, a tak naprawdę ma chłopaka i to o jego urodzinach pamięta! Odpowiedz Link Zgłoś
pyskata.1 Re: urodziny 24.04.10, 23:46 To znaczy, że ma sklerozę. Wymień na młodszy model. Odpowiedz Link Zgłoś
plastelinka.czerwona Re: urodziny 25.04.10, 18:06 Może ma taki "styl bycia" i ma w doopie twoje uczucia - masz się przyzwyczaić, bo on nie będzie nigdy pamiętał o "takich drobiazgach". Możliwe też, że jest technicznym antytalentem i nie umie ustawić przypomnienia w komórce czy kompie. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: urodziny 25.04.10, 18:12 kurcze, muszę mojego ojca spytać, on z założenia nie pamięta o niczyich urodzinach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zrzedawa starość 25.04.10, 20:05 Ma chłopak takt. Nie chciał Ci przypominać, że jesteś leciwa. Większość starszych pań jest kontent, gdy im się nie przypomina o wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: urodziny 25.04.10, 20:08 Nie dramatyzuj. Pamiętanie o urodzinach nie jest oznaką miłości (zapewniam Cię, że swojego pracodawcy nie kocham), tak jak zapomnienie nie jest oznaką braku tejże. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Wysil się i pomyśl... 25.04.10, 20:15 Kto zapamięta takie kretyńskie daty? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: urodziny 26.04.10, 00:01 Jeśli mu przypominałaś o tym jakiś czas przed urodzinami czy rocznicą to oznacza, że masz prawo się na niego mocno zdenerwować :) Odpowiedz Link Zgłoś
annjen Re: urodziny 26.04.10, 15:58 hej, miałaś wczoraj urodziny? ja miałam też i mój facet oczywiscie zapomniał, więc nie jesteś sama:) co prawda zreflektował się, gdy odbierałam telefon z życzeniami i dziękowałam za pamięć i pobiegł do sejfu, gdzie leży mój paszport:) potem przytargał jakiś bukiet i prezent, który przyda się do nowego mieszkania (bo co można kupić w niedużym mieście w niedzielę w pół godziny), ale to mnie tylko zniesmaczyło... dodam, ze zapomniał nie pierwszy raz, kiedyś też pomylił daty:) myślę, że to typowy facet, to nie ma nic wspólnego z miłoscią, taka męska ułomność... Odpowiedz Link Zgłoś
ja-27 Re: urodziny 26.04.10, 16:04 Masz fantastyczny wyznacznik miłości. W takim razie jak nie kocham męża, bo sama zapomniałam o jego urodzinach. Chyba muszę się rozwieść. Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: urodziny 26.04.10, 18:17 nawet moj ojciec nie pamietalby o moich urodzinach gdyby moja matka nie przypominala mu. Moj luby co prawda pamieta... ale moze tez dlatego ze "niechcacy" mu przypominam :) Chociaz on ma dobra pamiec do takich uroczystosci - nie to co ja :( Odpowiedz Link Zgłoś