Gość: JA IP: *.elpos.net 20.07.04, 17:29 TYLKO SZCZERZE :) PROSZE :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paulina Re: CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ? IP: *.ipt.aol.com 20.07.04, 20:57 seksu z przyjecielem - stracilam jego przyjazn Odpowiedz Link Zgłoś
josie69 Re: CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ? 20.07.04, 21:21 Utraty faceta, na którego polowałam przez 2 lata przez głupoty i zamieszczania tutaj swoich tematów, bo zawsze znajdzie się debil, który nie potraktuje pytania poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ? IP: *.ztpnet.pl 21.07.04, 00:49 Tego że zdradziłam faceta którego naprawde KOCHAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco Re: CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 00:57 Tak , ze nie dobilem gnoja , teraz bedzie zeznawac ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viruallady Re: CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ? IP: *.rev.vline.pl 21.07.04, 10:48 Rocco, jesteś słodki Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ? 22.07.04, 16:35 miałam podobna sprawę z koleżanką, ale i tak wyszło na moje :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziunia Re: CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ? IP: *.u.mcnet.pl 21.07.04, 11:23 utraty miłości mojego życia. minęły właśnie dwa lat. Oboje wciąż jesteśmy samotni ale boimy sie kolejnej porażki i rozczarowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 15:52 A ja nie zaluje zadnej rzeczy ktora dotychczas zrobilam.Wszystko co rpzezylam nauczylo mnie czegos-bez tego byla bym gluputka malolatka.... Dlatego sex na imprezie,z kumplem czy z kolezanka -to wszsytko rpzezylam i dziekuje Bogu ze dal mi tyle fajnych wrazen Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ? 22.07.04, 16:34 żałuję, że zamieszkałam w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mari'a Re: CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ? IP: *.chello.pl 22.07.04, 19:37 Tego, że nie potrafilam zerwać z tym facetem zanim zaczął mnie traktowac jak traktował i zmuszać do tych wszystkich rzeczy. Nie wiem, manipulował mną i sprawił, że czułam się jak gówno. Ale najwazniejsze, że mam to za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka_20 Re: CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ? 22.07.04, 20:01 Tak myslę... i znalazłam.Załuję tego ,ze kiedyś naprułam sie jak bączek i bawiłam się z "facetem z dyskoteki"..8o ,tego jak byłam mała i zboczona (ach to dzieciństwo),a najbardziej tego,ze dawno temu skrytykowałam moja babcię,teraz wiem ,ze nie miałam do tego zadnych podstaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco Sabinka , ten facet mial 80 lat ? :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 23:11 :))) jesli tak , to ladnie sie upilas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco Puma , to czemu nie wyjedziesz z tego parszywego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 23:12 kraju ? , jesli masz taka mozliwosc , to chyba warto. Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka_20 Rocco!! 23.07.04, 13:53 \Nie,nie nie to nie tak :P Nie wiedziałam co robię,jak juz się ocknelam o co chodzi uciekłam od niego gdzieś w Gdyni.I tak w końcu znalzałam się dzięki jakiemuś takswokarzowi( w zastaw wział moje podrabiane,złote kolczyki hehe i zwiał) w Sopocie.Tam juz impreza się skonczyła,nikogo nie bylo,czekałam wiec na znajomego barmana,by podwiozł,a ze mi sie niechciało długo stać pojechałam na jakąś domówkę z nowo poznaną kolezanką do Gdyni własnie.A stamtad ktos mnie wywiozl do Rumii.W letniej bluzeczce wracałam biedna do Gdanska.Jakie ja mialam wyrzuty sumienia,to wolę nie mowic.A z tego faceta musiałam się leczyć miesiąc i jak go keidyś spotkam to dostanie "piataka".No i wsyztsko przez niego :) A nie z jakimś staruszkiem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco Re: Rocco!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 00:46 No prosze , kolejna z 3miasta :) Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: Puma , to czemu nie wyjedziesz z tego parszyw 24.07.04, 00:35 wyjeżdzam w przyszłym roku, choć jeszcze nie na 100 % dziś podjęłam parę decyzji :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco Re: Puma , to czemu nie wyjedziesz z tego parszyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 00:45 i moze lepiej na tym wyjdziesz. Tutaj ciezko sie zyje :) Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: Puma , to czemu nie wyjedziesz z tego parszyw 24.07.04, 00:48 tylko nerwicy sie nabawiłam, nie licząc przeziębień oraz nabytego "zespołu niechęci do kobiet" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 00:51 TAAAAAAAAAA, ja zaluje ze tak Bóg umilowal świat, ze kobiecie obok tunelu miłości umieścił szambo!!! HAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ? 24.07.04, 00:53 jesteś niesamowicie uwsteczniony niczym brat prometeusza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 01:03 a ty musisz byc tym brakujacym ogniwem w ewolucji czlowieka, ten od ktorego wywodzi sie naandertalczyk. Wtedy ludzie sie nie smiali, HEHEHE Odpowiedz Link Zgłoś
pumaaa Re: CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ? 24.07.04, 01:05 od kiedy kot jest człowiekiem inpotencie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: CZY CZEGOS ZALOWALAS/ LES ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 01:12 Naprawde jestes taka strasznie GŁUPIA ,i nie wiesz o co chodzi, w polsce na to sie mowi "to sa JAJA" z ciebie :D, koty nie maja zdolnosci mimiki twarzy,dlatego nie wiedza co to smiech i jaja , a ty nawet ich nie rozumiesz kocie. Ale te koty sa glupie. HAHAHAHAHA (a zwlaszcza pumy) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś