kochanic.a.francuza 04.05.10, 16:00 pamietacie swoj pierwszy wpis? Kazdy debiut to raczej nieudany jest, czy to sceniczny,czy seksualny powiedzmy. A debiut forumowy? Co sklania do zaistnienia na forum kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margie Re: Wasz debiut na forum? 04.05.10, 16:02 toz to bylo w 2003 toku, kobito, mialabym pamietac????? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Wasz debiut na forum? 04.05.10, 16:02 czytasz, czytasz i w końcu ktoś cię tak wpienia, że nie wytrzymujesz i piszesz. Nie pamiętam piewszego posta, a wtedy nie było obowiązku logowania, więc miałam ksywy typu: gość. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio pisalem 100 razy :) 04.05.10, 16:06 kochanic.a.francuza napisała: Co sklania do zaistnienia na forum kobieta? pisalem 100 razy: - milosc do kobiecej glupoty. ta meska (glupota) nie jest mniejsza - coby mi tu nie bylo... ale nudna i czasem okropna jest. kobieca glupota - czesto, gesto bywa urocza :) Odpowiedz Link Zgłoś
okv debiuty 04.05.10, 16:31 Trzeba się trzymać przepisów BHP dotyczących drabiny i wszystko będzie dobrze, a tak na marginesie jest tutaj jakiś behapowiec coby te przepisy zapodał? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio a jakze: 04.05.10, 16:44 okv napisała: > Trzeba się trzymać przepisów BHP dotyczących drabiny i wszystko będzie > dobrze, a tak na marginesie jest tutaj jakiś behapowiec coby te przepisy zapodał? a jakze - mam i papiery BHPowca. (naprawde) a podstawowe zalozenie BHP to: - trzymaj sie pedzla - jak drabina leci. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Wasz debiut na forum? 04.05.10, 16:28 kochanic.a.francuza napisała: > pamietacie swoj pierwszy wpis? nie pamiętałem, ale sobie przypomniałem > Co sklania do zaistnienia > na forum kobieta? znalezienie się na pewnym zakręcie życiowym, przynajmniej u mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki_pinocheta Re: Wasz debiut na forum? 04.05.10, 16:30 Pierwszego wpisu nie pamietam, ale moim pierwszym watkiem byla przygoda w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Az sobie sprawdziłam z ciekawości... 04.05.10, 16:40 ..i się z szokowałam :) Czerwiec 2006, wpisałam się dosadnie w krótkim temacie feministycznym :D Odpowiedz Link Zgłoś
sta-fraszka Re: Az sobie sprawdziłam z ciekawości... 04.05.10, 17:09 styczen 2006 pod artykulem nt... HARRY'ego POTTERa Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Wasz debiut na forum? 05.05.10, 18:46 Na FK nie pamiętam. ..nie poznaje się po tym jak zaczyna, a jak kończy :P Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Wasz debiut na forum? 05.05.10, 19:00 zanickowany to chyba się wkurzyłam, że jest kółko wzajemnej adoracji, które każdego "obcego" obrobi od góry do dołu kurde nie ma już tego, pojawiał się jakiś debilny post i zamiast 10 wpisów troll była dyskusja na 300-400 linijek no i po wkurzeniu się nie zniechęciłam, kółko mnie "wzięło i wciągło" i tak już zostałam piszę od 2005 albo 2004, zaraz sprawdzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko He he 05.05.10, 19:19 Wpienił mnie Młody i w chwili szaleństwa poprosiłam o radę- to mój debiut na kobiecie Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: He he 05.05.10, 20:43 Jak ja mam to pamietac po prawie 10 latach? Pojecia nie mam o czym pisalam. Nie widze takze zadnego powodu do tremy i innych takich tam. Odpowiedz Link Zgłoś
aardwolf Re: Wasz debiut na forum? 07.05.10, 07:05 Mój był całkiem fajny: o różnicy w wymowie "h" i "ch" występującej na Zamojszczyźnie. To był piękny czas, kończyłem doktorat, miałem świetną dziewczynę. Słowa piosenki Sheryl Crow "All I wanna do is have a little fun before I die" były dla mnie kompletnie niezrozumiałe. Za nic nie pomyślałbym że wkrótcę stanę się takim śmieciem jakim jestem teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Wasz debiut na forum? 07.05.10, 15:44 Czy naprawde slychac jakas roznice w wymowie midzy h i ch? Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.ana1 Re: Wasz debiut na forum? 07.05.10, 08:38 chyba z 4 lata temu na gazecie forum "interpretacja snów" czy coś takiego :) z innym wczesniej przeze mnie używanym nikiem ;) matko... ile czasu mineło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Wasz debiut na forum? 07.05.10, 08:48 Ja pamiętam, że byłam oburzona jakimś wpisem i dlatego postanowiłam coś od siebie napisać. I pewnie to było jako gość, a dopiero potem powstał mój nick. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Wasz debiut na forum? 07.05.10, 08:51 5 lat temu. Jeszcze na innym nicku. Wątek dotyczył kredytów hipotecznych (na jakimś tam forum). Pisaninę jednak kontynuowałam na Towarzyskim. Pół roku później powołałam do życia menkę. I swoją ekspansję forumową rozlałam po kilku forach, w tym również zamkniętych. Pogrzebałam w archiwum, poczytałam co nieco... nieźle mi wtedy szło forumowanie.;) Odpowiedz Link Zgłoś
pijawka_lekarska Re: Wasz debiut na forum? 07.05.10, 12:42 Tak z 3 lata temu chyba, wcześniej pisałam pod innym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Wasz debiut na forum? 07.05.10, 15:21 Wieeele lat temu pisywałam niezalogowana na różnych forach, jak kazali się logować, to miałam jakiś tam nick, później się obraziłam i sobie poszłam (widocznie byłam za mało przywiązana:), a niedawno wróciłam. Wtedy sporo na modzie pisywałam, na kobiecie, chyba na feminizmie i telewizji też się zdarzało, ale 99% to były inne nicki niż teraz, sprzed lat pamiętam tylko Kochanicę (oryginał, nie tą drugą). Odpowiedz Link Zgłoś