aise_ 19.02.02, 08:31 Panie i galernicy, zaczynamy tworzenie kroniki towarzyskiej, bo tu sie zaczął niezly ten... no... robic i nie bardzo wiadomo hu is hu. Trzeba rozjaśniać mroki! Oczekuje propozycji od czego zacząć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bukowski27 zacznijmy od tego, 19.02.02, 08:47 ze chce w koncu zostac seksualnym niewolnikiem.. i jak na razie mi nie wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ wszystko przez to 19.02.02, 08:51 że nie wiesz jakie są twoje uprawnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume bukowski nie peroruj, tylko wiosłuj 19.02.02, 08:56 to może sobie przypomnisz hasło dostępu Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: A ja... 19.02.02, 09:34 A ja chcę otworzyć kino alternatywne. Zniżki na bilety dla bagiennej braci. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: a ja jeszcze się nie zdecydowałam.. 19.02.02, 09:37 kim będę - mam dylemat pomiędzy górnikiem przodkowym a konserwatorem powierzchni biurowych (nie mylić z pisuardessą..) ale mogę też zostać gwiazdą... kasiulek, a może tak "Droga do gwiazd" ze Zbysiem co ma lwią grzywkę..? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ przecież nikt nie mówi, ze kronika 19.02.02, 09:41 będzie bezstronna (brzydkie słowo na "b" mi sie wyrwało - sorry su)... wiec bez obaw, zrobie z was gwiazdy, niewolników, górników przodkowych i nawet kino otworzymy...Wedle życzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Agick!!! 19.02.02, 09:41 Zrobmy Abbe!!! Ty bedziesz ta blondina, a ja ta ciemna - co Ty na to??? Ale git...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Kasulek!!!! 19.02.02, 09:54 qrde, może być Abba... jest jeden mały problem - ja mam taki delikatnie mówiąc sznaps baryton.. coś pomiędzy Himilsbachem a portową dziewką... ale reszta jest la, la, la... blondi, tego no, trochę długa... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Agick 19.02.02, 09:57 E tam, to nie problem, muza bedzie z plejbeku, a my bedziemy tylko tanczyc z mikrofonami z takimi dlugimi kablami - fajnie, nie? I ubierzemy sie fajnie, ty na niebiesko, a ja na czerwono w spodnie rybaczki i kozaki na grubych obcasach... ale czad bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: Agick!!! 19.02.02, 10:14 kasiulek napisał(a): > Zrobmy Abbe!!! Ty bedziesz ta blondina, a ja ta ciemna - co Ty na to??? > Ale git...:))) moje kochane zrobcie MULHOLLAND DR. to sam was nakrece nawet podwojnie was nakrece czego sie nie robi dla sztuki Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: Agick!!! 19.02.02, 10:30 neona napisał(a): > moje kochane > zrobcie MULHOLLAND DR. > > to sam was nakrece > nawet podwojnie was nakrece > > czego sie nie robi dla sztuki tak neona! popieram (nikt nie chce poprzec to sam se popre) to bedzie cosik a potem w kinie alternatywnym zrobimy performance z ociekajacym durszlakiem Odpowiedz Link Zgłoś
wasia B-L-O-N-D-I-N-A 19.02.02, 16:51 kasiulek napisał(a): > Zrobmy Abbe!!! Ty bedziesz ta blondina, a ja ta ciemna - co Ty na to??? > Ale git...:))) Yhmmm... Blondina to jestem ja, proszę się nie podszywać... pzdr, blondina domina wasia Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: A ja... 19.02.02, 09:43 A ja chcę zostać pokładowym mędrcem i astrologiem, który wyznacza kurs po wyglądzie raf koralowych i innych takich i jak w końcu dopłyniemy tam, gdzie wcale nie mieliśmy dopłynąć, to wszyscy będą chcieli mnie zamordować, ale wtedy okaże się, że narobiłem mnóstwo malwersacji finansowych na szkodę bagna i ucieknę, i założę harem. (to mi przypomina, swoj drogą, marzenia żołnierzy w okopach, tuż przed tym, jak zarobią kulkę.) .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Ach, Ydorius... 19.02.02, 09:45 Az sie rozmarzylam... jakie to romantyczne... calkiem jak amerykanskie filmy o wojnie...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Harem? 19.02.02, 10:34 Jeszcze nie. Najpierw muszę narobić malwersacji. Chyba, że to będzie taki ochotniczy harem... :-)) .y. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume y 19.02.02, 09:57 Ty to sobie bądź nawet mędrce, jak już bardzo musisz, ale NIE maluj po burtach, bo łapy pourywam Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: y 19.02.02, 10:36 Wedle życzenia Pani Kapitan! Nawet gdybym chciał, to bym nie robił takich brzydkich rzeczy, bo zupełnie obcy jest mi talent plastyczny... .y. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: zaraz, zaraz y... 19.02.02, 10:39 jak to jest ci obcy talent plastyczny? a kto z kwikiem jakies wyroby garncarskie tworzył? suzume coś to bardzo nieładnie pachnie i nie jest to muł bagienny... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: zarazki 19.02.02, 10:43 Bo My jesteśmy kombinat Twórczy. Ona zajmuje się stroną manulaną, ja stroną literacką. Talent plastyczny jest mi obcy, powidzmy w 90%. Mam na koncie jeden niedokończony obraz, więc nie w 100%. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: y 19.02.02, 10:43 do wypisywania gópot telenta plastyczne nie są potrzebne... kto bez pytania ochrzcił submarina tytanik??? no żeby chociaż tajtaniq, to by było ładnie i po zagramanicznemu i kto, ja się zaputuję, napisał w damskiej toalecie, że kaowiec jest glupi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ydorius Re: y IP: *.tele2.pl 19.02.02, 11:37 To przez pomyłkę. Miał być "kał owiec". Poza tym ja nazwałem łódź "Ulisses Bloom" i nie wiem, kto zrobił tak brzydki kawał. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume czy nowe towarzyszki nymfy 19.02.02, 09:58 mogłyby łaskawie skombinować jakichś nimfów? ew. mogą być satyry :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen nabór 19.02.02, 10:02 A to ja tu za nimfę robię? Mam paru kolegów na Plaży, czy ich skrzyknąć? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume nabór i inne takie 19.02.02, 10:08 koledzy z plaży mogą być, bo zaprawieni już pewnie w pełnym poświęcenia obijaniu się aise: galernicy mają już wypełnione karneciki - wiosła, siłownia, solarium i inne tentegi. btw pogoń ich miotłą, bo się słabo starają... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: czy nowe towarzyszki nymfy 19.02.02, 10:04 rzeczywiscie nimfów brakuje... a może tak galerników przerobić? tylko kto wtedy będzie wiosłował? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ ellen 19.02.02, 10:06 a silni są i opaleni? i da rade ich przerobic na satyrów, bo widzisz czasem nam też potrzebna zmiana na galerach... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: ydorius... 19.02.02, 10:05 Ty się tak o tym haremem nie rozmarzaj tylko qrde wiosłuj..! Parcować masz na jeloł sabmarine a nie snuć marzenia - raaz, dwa.. raaz, dwa.. rytmicznie - i żebym nie musiała tu drugi raz przychodzić.. hołk. Kasilku.. wizja niebieskich rybaczków mi się baaaaardzo podoba - masz takie w szafie..? no chodź, idziemy trochę poprzymierać - czy ktoś ma fajka..? Idziemy na peta..? (a teraz się okaże, że wszyscy tacy qrde ekologiczni i nikt nie pali.... to nie ludzie, to wilki...)... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: ydorius... 19.02.02, 10:07 my z suzume przeszłyśmy weekendowy kurs palenia, bo to wstyd, kurde, żeby tak "h" żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Ja nie pale... 19.02.02, 10:11 Za to robie maseczki... piluje zapamietale pazurki... maluje je lakierami roznymi... robie make-up... i takie tam tego... RYBACZKI MAM!!! Zaraz zakladam i robimy ABBE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: a czy Wy wiecie, że na tym drugim wątku 19.02.02, 10:11 O rany! Kwikowi na ratunek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: jak to kwika biją? 19.02.02, 10:18 ale gdzie..? o co chodzi..????? Kwik !!! KWIK !!!! trzymaj się - pędzę, lecę w talerzyku !! ihhaaaa ! Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: jak to kwika biją? 19.02.02, 10:21 agick napisał(a): > ale gdzie..? o co chodzi..????? > Kwik !!! KWIK !!!! trzymaj się - pędzę, lecę w talerzyku !! ihhaaaa ! uwazaj bo ci sie budyn wylewa i zalewa mi klate gonie za wami w pietke Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: neona, a gdzie Ty wczoraj nawiałeś.. 19.02.02, 10:25 hę..?? zostawiłeś mnie samą (jak qrde zwykle zresztą)... Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: neona, a gdzie Ty wczoraj nawiałeś.. 19.02.02, 10:28 wiesz jak jest trudno jest swiecic przykladem all the time musialem zregenerowac baterie bys miala ze mnie pozytek kiedy bedziemy sami no dobra... znowu pilem z bukiem Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ agick, nie czepiaj sie neona 19.02.02, 10:29 bo on wczoraj gary zmywał pół nocy (a myślał, że był w erotikonie z bukosiem:)))))), ale ciiiiiiiiiiii) Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: agick, nie czepiaj sie neona 19.02.02, 10:32 gary zmywal Gary Oldman i zestarzal mimo iz jest krwiopijca ja do do dzis mam fragment wyszeptanego ucha jak jej tam bylo - Laski czy Figury (no na pewno nie byl to Gajos) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no i widzicie 19.02.02, 10:34 absynt to jednak dobra rzecz, halucynacje jak ta lala a naczynia błyszczą i wszyscy zadowoleni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Bukowski!!! IP: 195.145.215.* 19.02.02, 10:36 Znowu wczoraj z Neonem piles??? No ladnie... a ja do 18 w pracy harowalam ciezko... Odpowiedz Link Zgłoś
neona Kasiulku tego kochany 19.02.02, 10:41 ...wypacz sze tak posno wrocilismysmy ale po prostu jak siema tyly pszyjaciol to trudno do domu trafic a przeciesz nie moszna (!) zafiesc pszyjasiol bo nie wiec mu wypacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Oj, Neona, Neona... IP: 195.145.215.* 19.02.02, 10:45 Nie pijcie tyle, chlopaki, bo alkohol tuczy! To same puste kalorie!!! No, chyba ze bedziecie pilnie cwiczyc na silowni... to wtedy brzuchy Wam nie urosna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neona Re: Oj, Neona, Neona... IP: *.waw.cdp.pl 19.02.02, 10:50 waze tyle samo od 5 lat czego bym nie jadl i co bym nie pil metafizyczny metabolizm no i dzieki temu nasz statek nie idzie na dno lecz jak bobslej sunie po bezkresie oceanicznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neona Re: Oj, Neona, Neona... IP: *.waw.cdp.pl 19.02.02, 10:51 waze tyle samo od 5 lat czego bym nie jadl i co bym nie pil metafizyczny metabolizm no i dzieki temu nasz statek nie idzie na dno lecz jak bobslej sunie po bezkresie oceanicznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neona Re: Oj, Neona, Neona... IP: *.waw.cdp.pl 19.02.02, 10:51 waze tyle samo od 5 lat czego bym nie jadl i co bym nie pil metafizyczny metabolizm no i dzieki temu nasz statek nie idzie na dno lecz jak bobslej sunie po bezkresie oceanicznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neona OJ W MORDE NEONA ILES RAZ PRZYCISNAL TA MYSZKE IP: *.waw.cdp.pl 19.02.02, 10:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: OJ W MORDE NEONA ILES RAZ PRZYCISNAL TA MYSZKE IP: 195.145.215.* 19.02.02, 10:57 Ty, Neona, jeszcze nie wytrzezwiales czy cus?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
neona ILES RAZ PRZYCISNAL TA MYSZKE 19.02.02, 11:00 Gość portalu: kasiulek napisał(a): > Ty, Neona, jeszcze nie wytrzezwiales czy cus?:)))) no Kasiulku chyba nie chyba nie ale przeciez rano pilem zen-szen i wlewalem do mozgu lecytyne a tu nic biednej myszce sie dostalo Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: neona i bukowski.i kasiulkek.. 19.02.02, 10:48 Bukoś i Neona jesteście dwie paskudy... my z kasiulkiem do nocy w pracy a wy co..? tylko calvados i panienki w głowach.. ja myślę kasiulku że oni są nam winni super kolację i bukiet jakiejś zieleniny.. i wiesz, musimy być twarde - nie, że cztery miłe słowa a my od razu bach na plecy i bierz mnie, gryź mnie... kapujesz..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Agick IP: 195.145.215.* 19.02.02, 10:51 O tak, tak, kolacja dobry pomysl! Cos italianskiego? Plus winko? W pieknej scenerii? Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neona BOHATEROW PRONDEM?! IP: *.waw.cdp.pl 19.02.02, 10:56 agick napisał(a): > Bukoś i Neona jesteście dwie paskudy... my z kasiulkiem do nocy w pracy a wy > co..? tylko calvados i panienki w głowach.. > > ja myślę kasiulku że oni są nam winni super kolację i bukiet jakiejś > zieleniny.. i wiesz, musimy być twarde - nie, że cztery miłe słowa a my od razu > > bach na plecy i bierz mnie, gryź mnie... kapujesz..? bach na brzuszek i... masazyk, masazyk a potem jezioro lebedzie na parkiecie i cichutko na palcach do nocnego po winko jakie lubisz jakies Gallo albo czarnogorski Vranac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Australijskie chardonnay??? IP: 195.145.215.* 19.02.02, 10:58 A czerwone to moze ktorys Turning Leaf Gallo??? GIT? Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: Australijskie chardonnay??? 19.02.02, 11:01 Gość portalu: kasiulek napisał(a): > A czerwone to moze ktorys Turning Leaf Gallo??? > GIT? nema problema Odpowiedz Link Zgłoś
suzume TYLKO DO NYMPH pci żeńskiej 19.02.02, 10:48 drogie nymphy nudzi się samcom, co nie? ja proponuję wystawić jezioro łabędzie. tylko że nie "jezioro" a "bagno" i nie "łabędzie", tylko powiedzmy "kacze" chłopy dostaną płetwy, spósniczki do baletów i niech pąsają :) pam pam pam pam papapa pam pam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agick Re: oj..portugalskie winiu tintu.. IP: 212.160.117.* 19.02.02, 11:14 albo francuski medoc... a do tego polędwica z kaparami z grilla marynowana w occie balsamicznym.. i sałatka caprese.. ja myślę, że "bagno kacze" może być macz beter niż łabędze no panowie - kuperkami ładnie machamy.. jak macie jeszcze jakieś inne .. tego no.. yyy.. kuperki do machania, to owszem z pleżerem - kuperkow Ci u nas dostatek ale i te przyjmiemy na znak uwielbienia dla sztuki.. kasiulek - italiańskie żarcie... mrruu... wiesz,że ja mam jednego znajomego włocha - wolny (znaczy się do wzięcia, 36 lat.. i całkiem do rzeczy tzn. nie ma wzrostu siedzącego psa jak wszystkie południowe stworzenia..pisze to w nawiasie, bo się bukoś zaraz wqrzy i naśle mi, wcale nie po italiańsku.. no to kontynuując - gotuje skubaniec baaardzo dobrze.. po polsku tylko nie mówi.. ale od czego inglisz..?) to było do kasiulka - bukoś, nie czytaj korespondencji adresowanej nie do Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: oj..portugalskie winiu tintu.. IP: 195.145.215.* 19.02.02, 11:23 Agick, Italiano powiadasz? Hmmmmmmm... I dobrze gotuje? No no no... Brzmi bardzo zachecajaco... A tego wzrostu to ile ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agick Re: oj..portugalskie winiu tintu.. IP: 212.160.117.* 19.02.02, 11:39 Gość portalu: kasiulek napisał(a): > Agick, Italiano powiadasz? Hmmmmmmm... I dobrze gotuje? No no no... > Brzmi bardzo zachecajaco... > A tego wzrostu to ile ma? Kasiulku, no brawury nie ma - 183 albo jakoś tak... a gotuje... hmm, marzenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ kacze bajoro 19.02.02, 12:46 dobry pomysł, tylko trzeba jakąś muzykie skąbinować... cholera, wyrzuciłyśmy telewizor bukosia, a akurat by sie nadał... su, a betoniarkę neona też wyrzuciłaś? będą tańczyć przy betoniarce... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: kacze bajoro 19.02.02, 12:55 betoniarka jeszcze jest a telewizor charlesa i tak tylko sport odbierał Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: kacze bajoro 19.02.02, 13:07 no to betoniarkę włączamy i w tany panowie! a ty neona sobie kieckę popraw, bo ci spod niej wyłażą te gacie w paski troche estetyki, maj dir... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 agick, 19.02.02, 10:59 bo przeczytalem o los portugalos... a w centrali robisz? to mozew my czasem szprechen??? ale by bylo.... hehehe... neonego mi tu zostawic kurna, baby... co jest... jestem hlop czy kalesony... a na obiad flaczki chce... i piwo zimne i ten.. sport mi tu dac... znaczy sie w gazecie... i cholera coby tu jeszcze... gdzi etam kurna kwiak aze niby leja... chlopaki, ja mysle ze w kupie wyciskamy ze 120 kilo... ktos dotanie w ryja... oj chyba ani musi... Odpowiedz Link Zgłoś
neona bukosky 19.02.02, 11:05 stary wyluzuj one tak tylko brzecza jak te muszki my swoje wiemy my juz swoje w zyciu wypilismy swoje przewalilismy i teraz bogaci doswiadczeniem biedni portfelem (ale nie portfoliem) mozemy spojrzec na to wszystko jak na sen i powiedziec kochane panie jest tak jak mowicie... po czym wysaczyc jednym haustem zimnego budwaisera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Budweiser jest fuj... IP: 195.145.215.* 19.02.02, 11:12 Lepsze Kristallweizen... ale w Polsze niet... Odpowiedz Link Zgłoś
neona piw paw 19.02.02, 11:19 Gość portalu: kasiulek napisał(a): > Lepsze Kristallweizen... ale w Polsze niet... to piwo tej zahibernowanej blondyny z Dynastii Crystal Badmington lepsze jest Radegast, Velkopopovicky Kozel, Gambrinus, potem Paulaner, Hevelius, Zywiec, nastepnie Ozujsko i Tomislav, potem Newcastle, McMurphy a na koncu amerykanski Coors as far as I remember Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Hehe! A Paulaner... IP: 195.145.215.* 19.02.02, 11:21 ... tez jest Weizen:))) I pochodzi z Muenchen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ydorius Re: Hehe! A Paulaner... IP: *.tele2.pl 19.02.02, 11:48 Ja wole Frantziskaner (chyba tak się pisze). Też pszeniczne, a mniej kwaskowe. Pyszne. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agick Re: w centrali rybnej... IP: 212.160.117.* 19.02.02, 11:21 bukowski27 napisał(a): > bo przeczytalem o los portugalos... a w centrali robisz? to mozew my czasem > szprechen??? ale by bylo.... hehehe... robię w centrali...... a Ty..? zaraz się okaże, że świat jak ta jedna wielka torba... no może i czasem śpresien..a gdzie Ty ..? > > neonego mi tu zostawic kurna, baby... co jest... jestem hlop czy kalesony... a > na obiad flaczki chce... i piwo zimne i ten.. sport mi tu dac... znaczy sie w > gazecie... i cholera coby tu jeszcze... gdzi etam kurna kwiak aze niby leja... > chlopaki, ja mysle ze w kupie wyciskamy ze 120 kilo... ktos dotanie w ryja... > oj chyba ani musi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agick Re: bagienne stwory !! IP: 212.160.117.* 19.02.02, 12:20 gdzie się znowu lansujecie..???? co oznacza ta cisza ja się pytam.. to jeszcze nie 16:00 kidy wszyscy w dokach startowych... TFUrcza pasja i zapał do pracy wszystkich ogarnął..? a może to pora linczu tak na wszystkich podziałała i się towarzystwo na żer rozeszło.. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Ja juz po lanczu 19.02.02, 12:31 Szefunio zarzadzil dzisiaj wczesniejszy obiad i byl to jego blad he he! W stolowce taka byla kolejka, ze az mnie nogi rozbolaly od stania:))) Jadlam ziemniaczki pieczone z serkiem ziolowym oraz na deser gruszeczke! A teraz jestem juz gotowa do dalszej ciezkiej pracy na sabmarinie! Bacznosc zaloga!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agick Re: ja tyż.... IP: 212.160.117.* 19.02.02, 12:39 kasiulek napisał(a): > Szefunio zarzadzil dzisiaj wczesniejszy obiad i byl to jego blad he he! W > stolowce taka byla kolejka, ze az mnie nogi rozbolaly od stania:))) > Jadlam ziemniaczki pieczone z serkiem ziolowym oraz na deser gruszeczke! > A teraz jestem juz gotowa do dalszej ciezkiej pracy na sabmarinie! > > Bacznosc zaloga!!! a ja jadę na dżogurcie i wafelkach ryżowych (tfu, tfu...ohyzda...) bo mam dietę 1000 kalorii... inaczej mówiąc dzielnie się odchudzam - wiosna qrde idzie a tu wiszący brzuch i fałdy na udach... he, he... a gdzie reszta szanownego towarzystwa..? kończyć te lancze - talerze można wylizać, będzie mniej mycia... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ i ja tyż 19.02.02, 12:44 po lanczu ale ja to tylko kanapke kupioną od Pana Kanapkowego skonzumowałam gruszeczki, ziólka, kurde... chyba jestem zła, i pogonie tych naszych do galer gdzie moja miotła? no tak, w schowku.... Odpowiedz Link Zgłoś
neona BUL BUL - ratujcie mnie Bagietki 19.02.02, 12:46 gruszeczki zogurciki a ja tu parowki z salatka szwedzka wtrazalam wioslowac sie nie chce bagietki moje kochane zrobmy cos z tym swiatem wywrocmy go na druga strone albo co bo dzis jest tak beznadziejny dzien jak bez nadzienia ja wysiadam ide na rufe i bede skakal jak zobaczycie bokserki w zolto bordowe paski to wiedzcie ze to ja - wasz majtek tone w odmetach sennego popoludnia Odpowiedz Link Zgłoś
suzume wiesz co, neona? 19.02.02, 12:50 neona napisał(a): > zrobmy cos z tym swiatem > > wywrocmy go na druga strone > albo co tylko bagna nie wywracaj, bo znormalnieje > ja wysiadam > ide na rufe i bede skakal nie wysiadaj, tylko wiosłuj a z rufy nie skacz, bo tam płytko - góra po kostki Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: wiesz co, neona? 19.02.02, 13:06 suzume napisał(a): > > tylko bagna nie wywracaj, bo znormalnieje > > nie wysiadaj, tylko wiosłuj > a z rufy nie skacz, bo tam płytko - góra po kostki masz racje mialem kwile zwatpienia ale tym samym moja wiara w to ze kiedys odplyniemy od ladu wzmocila sie plynmy do Singapuru Suzu, pewnie masz masz tam jakas siostre... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no nie... 19.02.02, 12:47 chyba nie SAM soczek, co? chyba jakąś Blady Mery z tego zrobisz, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: no nie... 19.02.02, 12:53 no i jak możesz mnie podejrzewać o próby trucia gołym sokiem? sie wie, że mery jest blada ;) tylko ciii, bo kwik znowu zacznie na "h" Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek A ja dorzucam... 19.02.02, 12:55 ... pare mandarynek i jabluszek, a dla Neona czekolade z mietowym nadzieniem (ja nie moge, bom uczulona, a Wam, dziewczeta, nie proponuje, bo jeszcze bedziecie krzyczec, ze Was tucze...) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: A ja dorzucam... 19.02.02, 13:03 dobra, macie jeszcze szarlotkę własnoręcznie kupiona, as always Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: A ja dorzucam... 19.02.02, 13:04 a ja trochę delicji i serniczek też własnoręcznie kupiony Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek MNIAM:))))))))))) 19.02.02, 13:07 Szarlotke i serniczek uwielbiam:)))) Lece zrobic kawke w Espresso-maschine!!! Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: MNIAM:))))))))))) 19.02.02, 13:10 kasiulek napisał(a): > Szarlotke i serniczek uwielbiam:)))) > Lece zrobic kawke w Espresso-maschine!!! zrob i mi jedna kosteczke cukru, druga kosteczke ... uuuuu ale masz piekne kosteczki Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Podaje kawke!!! 19.02.02, 13:18 Jest dla wszystkich. Filizanki troche obciachowe z logo mojego ukochanego pracodawcy:))), ale za to z porcelany, a nie jakiegos tam fajansu! Cukier (w kosteczkach:)) podaje oddzielnie! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: no żeby nie było, ż się zaniedbuję... 19.02.02, 13:16 kasiulek napisał(a): > Szarlotke i serniczek uwielbiam:)))) > Lece zrobic kawke w Espresso-maschine!!! to ja serwuję sałatkę z pieczonego bakłażana z sosem jogurtowo-śmietanowym (wersja odchudzona).... a do tego kiliszeczek winka - na trawienie.... neona - byłeś w końcu w tej lizbonie..??? ja byłam - piękne miasto.. och.. ale się rozmarzyłam.. chodź chłopczyku mój malutki do agick... prztulę Cię troszkę , masz myśli samobójcze - nie dobrze... dziewczęta.. a może troszkę seksistowki pokazik dla naszych panów..? tacy jacyś zbradziażeni... jako pierwsz - podwijam kiecę i pokazuję podwiązki - no dalej, kto da więcej..? Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: no żeby nie było, ż się zaniedbuję... 19.02.02, 13:25 agick napisał(a): > neona - byłeś w końcu w tej lizbonie..??? > ja byłam - piękne miasto.. och.. ale się rozmarzyłam.. jeszcze nie dotarlem ale wciaz wiosluje by dotrzec > chodź chłopczyku mój malutki do agick... prztulę Cię troszkę , masz myśli > samobójcze - nie dobrze... na Ciebie zawsze mozna liczyc no to raz dwa hop siup myk pod kolderke > jako pierwsz - podwijam kiecę i pokazuję podwiązki - no dalej, kto da więcej..? badz moja srodziemnomorska Marlena kupie ci nowy zamek blyskawiczny i zapinki i blekitny biustonosz ze stelazem znaczy sie tymi jak im tam fishbinami z rybich lusek Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: a owszem, kankana.... 19.02.02, 13:35 no przecież nie polkę galopkę... ale tak wiesz, bez przesadyzmu... troszkę pofikamy nóżkami i cześć pracy rodacy.. trzeba troszkę po serniczku się poruszać..... zjadłam przed chwilką zupinę jarzynową.... czy ktoś wie ile to kalorii..?? Neona, pod kordełkę to ja zawsze myk - ze mną jak z dzieckiem.. za rękę i do łóżka.... Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: a owszem, kankana.... 19.02.02, 13:38 agick napisał(a): > Neona, pod kordełkę to ja zawsze myk - ze mną jak z dzieckiem.. za rękę i do > łóżka.... ale nie sikasz w lozku... znaczy sie nie zebym mial cos przeciwko ale chodzi o plaszcz przeciwdeszczowy ps i czy w lozku przez caly czas trzeba cie trzymac za reke bo ja bym chetnie puscil ja Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re:oj tam...... 19.02.02, 14:22 neona napisał(a): > agick napisał(a): > > > Neona, pod kordełkę to ja zawsze myk - ze mną jak z dzieckiem.. za rękę i > do > > łóżka.... > > ale nie sikasz w lozku... > znaczy sie nie zebym mial cos przeciwko > > ale chodzi o plaszcz przeciwdeszczowy > > ps > i czy w lozku przez caly czas trzeba cie trzymac za reke > bo ja bym chetnie puscil ja od razu sikasz..... tak troszkę ale bez brawury.. ni.. nie cały czas za łapkę w łóżku - możesz mnie trzymać za wypustki na plecach... ewentualnie za fałdy na udach... Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re:oj tam...... 19.02.02, 14:34 agick napisał(a): > od razu sikasz..... tak troszkę ale bez brawury.. > ni.. nie cały czas za łapkę w łóżku - możesz mnie trzymać za wypustki na > plecach... ewentualnie za fałdy na udach... kocham faldy zeglowac po nich gdy slonce zachodzi za posladki Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: a teraz uwaga, dowcip będzie.... 19.02.02, 13:25 ...klęczy koleś przed dziewczyną i prosi ją o rękę... - Czy zostaniesz moją żoną..? - Nie zostanę Twoją żoną..! Mój przyszły mąż powinien zarabiać co najmniej 1000 złotych dziennie, musi gotować, sprzątać, prać, robić zakupy i patrzeć na mnie jak na tęczę.. musi też spełniać wszystkie moje zachcianki..! - Pozwól kochanie, że zanim wstanę z klęczek to się za biedaka pomodlę... hłe, hłe.... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 sie dorzucam do zarcia. 19.02.02, 13:52 pasztetowa, salceson, golonko i pare piw... kaska... flaczki mi zrob.... a wogole to ja piernicze i ide do domu o 14ej.... ku rozpaczy pozostalych. adios amigos oraz baby. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Flaczki? 19.02.02, 13:57 Jezeli to 'adios amigos oraz baby' to bylo 'bejbi' do mnie, to zrobie Ci te flaczki, a jezeli to bylo 'baby' w sensie 'kobiety', to... tylko chleb bedzie i ser zolty... Odpowiedz Link Zgłoś
neona O RANY!!! KORMORANY. 19.02.02, 15:49 LAD WIDZE wiec wstawac po tych drzemkach (agick, jeszcze mozesz polezec... milo bylo, tylko zdejmij mi te kajdanki) wcisnal mi sie CTRL V: Pijany facet sika pod sciana duzego domu w srodku miasta. Obok przechodzi zgorszona pani i patrzac sie na niego mowi: -Ale bydle! Na to on: -Niech sie pani nie boi, mocno go trzymam Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ nie kormorany tylko 19.02.02, 16:07 sroki:))) od nadmiaru wrażeń ci sie wzrok pogorszył... sjesta minęła, wiec do wioseł! Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: nie kormorany tylko 19.02.02, 16:24 aise_ napisał(a): > sroki:))) > > od nadmiaru wrażeń ci sie wzrok pogorszył... > sjesta minęła, wiec do wioseł! macham i macham podwijam rekawy nie odwrotnie najpierw podwijam potem macham i schodze pod poklad bo dwa machy to wystarczajaco duzo by sie spalic w pracy a pod pokladem corki i synowie wywijaja kankana a ja wlasnie o tym pisze znaczy sie o nogach i stopach i pewnym tajemniczym produkcie w kapsulkach ale cicho bo to juz bedzie reklama Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: Tajemniczy produkt w kapsulkach??? 19.02.02, 16:58 ano w kapsulkach zapobiega uczuciu zmeczenia stop i wychodzi nogom na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Neona!!! 19.02.02, 17:02 Dawaj go! Polecilabym jednemu takiemu z mojej pracy, moze wplynalby rowniez korzystnie na swiezosc stop i wydzielana won przez tegoz... Odpowiedz Link Zgłoś
neona Re: Neona!!! 19.02.02, 17:04 kasiulek napisał(a): > Dawaj go! Polecilabym jednemu takiemu z mojej pracy, moze wplynalby rowniez > korzystnie na swiezosc stop i wydzielana won przez tegoz... (<<<(*&^%#@@!#^%&&:>:< po cichu i w zakodowanej wiadomosci powiem ci ze to venastat i jest dostepny w aptekach ale buzia na klodke )))>>>!@#$(&%)&*":?> Odpowiedz Link Zgłoś