alpepe 01.06.10, 16:51 Karolina GG, i pisze mi: poGGadaj ze mną. O czym ja z nią mam gadać? WTTM? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: zaczepia mnie laska na gg 01.06.10, 17:49 Ja miałam kilka przypadków, kiedy o jakichś nocnych porach jacyś nieznajomi składali mi na gg jednoznaczne propozycje. Bez ceregieli i owijania w bawełnę zadawali konkretne pytania i proponowali spotkania o charakterze wyłącznie seksualnym. Na moje pytania rodem z taniego filmu: czemu ja... odpowiadali, że byłam akurat dostępna i miałam kilka info w katalogu. Więc uderzali. A nuż któraś próba się powiedzie.:D Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: zaczepia mnie laska na gg 01.06.10, 17:52 > Na moje pytania rodem z taniego filmu: czemu ja... odpowiadali, że byłam akurat > dostępna i miałam kilka info w katalogu. Więc uderzali. A nuż któraś próba się > powiedzie.:D Zawsze można włączyć pokazywanie statusu tylko znajomym. Jest to chyba najlepsze rozwiązanie w takim wypadku. Chyba, że jednak chcesz od czasu do czasu dostawać takie propozycje? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: zaczepia mnie laska na gg 01.06.10, 17:53 jest jeszcze: nie pokazuj wiadomości od nieznajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: zaczepia mnie laska na gg 01.06.10, 18:03 > jest jeszcze: nie pokazuj wiadomości od nieznajomych. Tak, ale z tym różnie bywa. Ja osobiście nigdy tego nie stosowałem, bo zdarzało się, że odzywał się jakiś znajomy z reala, którego nie miałem na liście. Ukrywanie statusu w 90% przypadków skutecznie ogranicza ilość bezsensownych wiadomości od nieznajomych. Choć nie wiem jak to działa w przypadku ofert seksualnych, bo mi takich jeszcze nikt nie składał. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: zaczepia mnie laska na gg 01.06.10, 18:05 Opcja nie pokazuj statusu nieznajomym wg mnie jest z lekka trefna (bo powywalałam z kontaktów masęludzi, a jakimś cudem oni piszą do mnie a propos moich dzikich opisów). I opcja nie pokazuj wiadomości od nieznajomych u mnie się nie sprawdzi. Bo co jakiś czas wywalam w kosmos nr osób, z którymi przez jakiś czas już nie piszę. I zdarza się, że taki ktoś odzywa się do mnie po iluś miesiącach i byłaby (_._)a.;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: zaczepia mnie laska na gg 01.06.10, 18:06 Wręcz marzę o takich wiadomościach.;) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: zaczepia mnie laska na gg 01.06.10, 17:53 mnie też kiedyś niejaki Łukasz chciał zadowalać, ale jak spytałam, czy do Berlina dojedzie, to niestety nie chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 Re: zaczepia mnie laska na gg 01.06.10, 18:05 alpepe napisała: > mnie też kiedyś niejaki Łukasz chciał zadowalać, ale jak spytałam, czy do Berlina dojedzie, to niestety nie chciał. sypnelabys mu na benzyne i byloby po klopocie Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: zaczepia mnie laska na gg 01.06.10, 18:07 Imion nie pamiętam. Oo ale np. pamiętam, że któryś z nich miał jakieś 19 lat. Kamikadze.:D Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy za grosz, Mena 01.06.10, 18:11 menk.a napisała: > Imion nie pamiętam. Oo ale np. pamiętam, że któryś z nich miał jakieś 19 lat. > Kamikadze.:D Za grosz , Mena, instynktu maciezynskiego w Tobie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: za grosz, Mena 01.06.10, 18:12 Jak zdecyduję się na dziecko, to je sobie urodzę. :P Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: za grosz, Mena 01.06.10, 18:16 menk.a napisała: > Jak zdecyduję się na dziecko, to je sobie urodzę. :P gdybys miala z ta decyzja jakies problemy, to chetnie wspomoge :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: za grosz, Mena 01.06.10, 18:32 Pozostała tylko odpowiedź na pytanie: kiedy? ale tę podejmę sama.:D Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: zaczepia mnie laska na gg 01.06.10, 20:41 Moją koleżankę po danych w katalogu GG jej aktualny mąż wyszukał. Wiek się zgadzał, miejscowości blisko, a on zawsze lubił imię Kamila.:) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: zaczepia mnie laska na gg 01.06.10, 20:49 No patrz, a we mnie żony nie widzą.:D Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: zaczepia mnie laska na gg 01.06.10, 18:35 Ja blokuje nachalnych debil. Jeśli jest jaki skondensowany atak to robie opcje ze jestem tylko dla znajomych. Ewentualnie pomaga ustawienie danych: wiek: lat 102, imię: ch*j, nazwisko: poj*b, miejsce: wielkie cyce, etc. Wtedy nie ma się brania na GG. Można też nic nie pisać w danych osobowych :D I jest błogi spokój! Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: zaczepia mnie laska na gg 01.06.10, 19:01 nie :) do mnie nikt nieznajomy się mi dostuka:) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: zaczepia mnie laska na gg 01.06.10, 20:46 KarolinaGG to chyba jakiś bot wynaleziony w laboratoriach gadu-gadu, też jestem ciekaw do czego służy ale nie mam odwagi sprawdzić:D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: zaczepia mnie laska na gg 01.06.10, 20:50 zeberdee24 napisał: > też jestem > ciekaw do czego służy ale nie mam odwagi sprawdzić:D Thusz.:D Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: zaczepia mnie laska na gg 01.06.10, 20:54 Tak naprawdę to myślę że nie byłbym w typie takiej karolinygg:P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: zaczepia mnie laska na gg 01.06.10, 21:03 Ha, strach przed ewentualną porażką nie pozwala Ci do karolinygg uderzać w konkury?:P Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: zaczepia mnie laska na gg 01.06.10, 20:50 ta, ale ten bot to chyba chce usłyszeć mój głos. Skasowałam laskę, infobota też, w ogóle to jestem wściekła na 10, jakieś wiadomości, pudelki kurde normalnie, pogody, fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: zaczepia mnie laska na gg 05.06.10, 18:30 Do mnie kiedyś taka Karolinka napisała, że znalazła moje nagie zdjęcia w necie i jakiś link z wirusem był, jakbym ciekawa była xD Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: zaczepia mnie laska na gg 01.06.10, 20:48 to BOK GG, czyli osoba do kontaktow, nikt cie nie zaczepia:) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: zaczepia mnie laska na gg 01.06.10, 20:51 jak nie, jak tak :-). CO trochę mi się objawiała z wiadomością, że mam z nią gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: zaczepia mnie laska na gg 01.06.10, 21:06 to musi byc jakas lesbijka bo do mnie tez pisze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: zaczepia mnie laska na gg 01.06.10, 21:57 Tobie też?! To spam jakiś?! Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: zaczepia mnie laska na gg 01.06.10, 22:03 już nie, wycięłam chwasta razem z infobotem i już żadnej nowszej wersji gg nie zainstaluję, żałuję, że nie mam jakiejś prymitywnej, tylko 10. Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Karolina jest botem 04.06.10, 20:23 Też mi się wyślwietla często, ale z programem komputerowym rozmawiać jakoś mi się nie chce. To tak, jakbym gadała do ściany lub sama do siebie. To taki wynalazek nowej wersji gg (ja mam obie, również tą starą 6 coś tam). A z nieznajomymi..,. gadam lub nie, to zależy od ich kultury, błyskotliwości i od tego, czy nie zaczynają zdania od "wyliżę". Kilka takich znajomości przerodziło się w przyjaźnie (bynajmniej nie wirtualne), które trwają już kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Karolina jest botem 04.06.10, 21:17 ...i od tego, czy nie zaczynają zdania od "wyliżę". bo to czasownik? Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Karolina jest botem 04.06.10, 21:23 Wygrała pani podwójną sekcję zwłok denata :D Alpepe słodziutka o tym wie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Karolina jest botem 04.06.10, 21:30 A o co chodzi z tą sekcją, czy mogę się dowiedzieć bliżej :-))) ? Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Karolina jest botem 04.06.10, 22:05 To taki dżołk, co mi MPiW (nazwa ślubnego w skrócie, znana bywalcom, teraz także i tobie, "Monsz Pan i Władca"). Chciałam być patologiem i on mi daje takie słowne pochwały ;) Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Karolina jest botem 04.06.10, 22:15 Wow, przyswoiłam, zobowiązuję się do stosowania ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: zaczepia mnie laska na gg 04.06.10, 21:19 Dołóż jej niech nauczy się, że z alpepe się nie zadziera:D Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: zaczepia mnie laska na gg 04.06.10, 21:22 Ona także do mnie pisze, abym z nią poGGadała. Pewne przysłowie mówi "przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjaciółmi" więc dlaczego my do siebie alpepe nie piszemy? :D Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: zaczepia mnie laska na gg 04.06.10, 21:55 Żeby to jeszcze był bot płci męskiej, taki intelektualny wirbator, ale tak GGadać z drugą babą... Odpowiedz Link Zgłoś