jan_hus_na_stosie 11.06.10, 12:55 najlepiej takiego w czekoladzie :) gorąco strasznie, trzeba się jakoś ochładzać, co nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teletoobis Re: mam ochotę na loda 11.06.10, 12:56 Popros, moze Ci ktoras postawi :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: masz i liż :P 11.06.10, 12:58 Wiedzialem, ze kto jak kto, ze Menia mu loda postawi :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: masz i liż :P 11.06.10, 13:03 teletoobis napisał: > Wiedzialem, ze kto jak kto, ze Menia mu loda postawi :) Menia lodziara ma lodziarnię?:D Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: masz i liż :P 11.06.10, 13:04 Widzialem na zdjeciu w innym watku te lodziarnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: masz i liż :P 11.06.10, 13:06 Twój post mi przypomniał, jak dziewczęciem będąc czyli tak do 20 roku życia marzyłam o tym by znaleźć męża cukiernika z gustem Rubensa...ehh...marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: masz i liż :P 11.06.10, 13:07 sweet_pink napisała: > Twój post mi przypomniał, jak dziewczęciem będąc czyli tak do 20 roku życia > marzyłam o tym by znaleźć męża cukiernika z gustem Rubensa...ehh...marzenia. Hahahhaha niestety ja też takiego nie poznałam . :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: masz i liż :P 11.06.10, 13:11 Ja lubie Twe Rubensowskie ksztalty :) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: masz i liż :P 11.06.10, 13:14 > A cukiernikiem jesteś?:> Może nie jest, ale słodzi nieźle :D Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: masz i liż :P 11.06.10, 13:18 Chyba jstem. Ostatnio zauwazylem u siebie wate na patyku :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: masz i liż :P 11.06.10, 13:03 tak przez monitor kiepsko smakuje (nie wspominając jak głupio bym wyglądał liżąc monitor ;), lepszy byłby taki z ręki do ręki ;] no nic, idę do Piotra i Pawła może sobie coś zafunduję :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: masz i liż :P 11.06.10, 13:04 jan_hus_na_stosie napisał: > tak przez monitor kiepsko smakuje (nie wspominając jak głupio bym wyglądał liżą > c > monitor ;), lepszy byłby taki z ręki do ręki ;] Z moich rąk to tylko jakiś lewak ma odwagę jeść.:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: masz i liż :P 11.06.10, 13:08 menk.a napisała: > Z moich rąk to tylko jakiś lewak ma odwagę jeść.:P:P:P oj tam od razu tylko lewak, niektóre centraki też mają odwagę :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: masz i liż :P 11.06.10, 13:09 jan_hus_na_stosie napisał: > menk.a napisała: > > > Z moich rąk to tylko jakiś lewak ma odwagę jeść.:P:P:P > > > oj tam od razu tylko lewak, niektóre centraki też mają odwagę :D Barwy zmieniasz?:P Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: masz i liż :P 11.06.10, 13:32 menk.a napisała: > Barwy zmieniasz?:P ja? nie :) po prostu trudno jednoznacznie sklasyfikować moją barwę :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: masz i liż :P 11.06.10, 13:06 jan_hus_na_stosie napisał: > no nic, idę do Piotra i Pawła może sobie coś zafunduję :) I tak we trzech będziecie lody lizać?? Ty to perwers jesteś.:P Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: masz i liż :P 11.06.10, 13:09 Menka ! schodź z boiska ! już ! dziś jest dzień osłabienia umsyłowego, a nie jakieś takie bystrości ! Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: masz i liż :P 11.06.10, 13:11 bijatyka napisała: > Menka ! schodź z boiska ! już ! dziś jest dzień osłabienia umsyłowego, a nie > jakieś takie bystrości ! Dajesz mi A długo będę musiała grzać ławę?:> Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: masz i liż :P 11.06.10, 13:15 synchronizację mamy super ! możemy razem trenować taniec w basenie ! Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: masz i liż :P 11.06.10, 13:35 menk.a napisała: > I tak we trzech będziecie lody lizać?? Ty to perwers jesteś.:P w czwórkę, po drodze zaszedłem też do Poziomki :D ale już wróciłem z dwoma lodami :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: masz i liż :P 11.06.10, 13:42 jan_hus_na_stosie napisał: > w czwórkę, po drodze zaszedłem też do Poziomki :D > > ale już wróciłem z dwoma lodami :) I będziesz lizał na 2 ręce? :> Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: masz i liż :P 11.06.10, 13:49 menk.a napisała: > I będziesz lizał na 2 ręce? :> jednego już wylizałem, drugi czeka w zamrażalniku aż mnie znowu ochota najdzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: mam ochotę na loda 11.06.10, 12:59 A jakieś nie czekoladowe i ewentualnie z białą czekoladą?:P Odpowiedz Link Zgłoś
hermina26 Re: mam ochotę na loda 11.06.10, 13:00 Ja też! Prawdziwa lodziara ze mnie:D Zwłaszcza w taki upał:D Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: mam ochotę na loda 11.06.10, 13:04 A na robote/budowanie kurnika nie masz ochoty? Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian która z was robi najlepszego? 11.06.10, 13:06 jan_hus_na_stosie napisał: > najlepiej takiego w czekoladzie :) tzn chciałem napisać która z was potrafi robić lody? Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: prysznic 11.06.10, 13:15 czy wspominałam, że moje poglądy są lewicowe?...;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: prysznic 11.06.10, 13:33 chytra_hydra napisała: > czy wspominałam, że moje poglądy są lewicowe?...;) To a propos tego koloru zielonego czy chcesz mi jeść z ręki?:D Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: prysznic 11.06.10, 13:44 oczywiście, że zielonego...;) i najlepiej z pierwszej ręki;) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: prysznic 11.06.10, 14:15 no karmiszże czy nie karmisz?...;) czy też poisz, ciepło jakoś...;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: prysznic 11.06.10, 13:40 chytra_hydra napisała: > czy wspominałam, że moje poglądy są lewicowe?...;) nie oszukuj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: Ja robie tak 11.06.10, 21:15 Kiedy tyle bryka w taki upał to i nie dziwota, że potem żłopie jak smok ;-D www.youtube.com/watch?v=APtj3EvhfWA Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: mam ochotę na loda 11.06.10, 13:25 Absolutnie...w kwestii lodów nie mamy żadnego :D Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: mam ochotę na loda 11.06.10, 13:30 bez sumienia zatapiamy je również w kawie...;) i bezwzględnie niszczymy do samego dna!;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: mam ochotę na loda 11.06.10, 14:07 Na basenie byłam rano :) w ramach ochładzania ;) Teraz zostają tylko lody i kawa mrożona ;) A już myślałam, ze chodziło o innego loda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: mam ochotę na loda 11.06.10, 22:03 Ty już nic nie mów...ja po tekście sprzed miesiąca więcej nikomu lodów nie zaproponuję! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Polecam 13.06.10, 21:10 zaoferowałabyś takiego prawdziwego loda a nie tylko takie obrazkowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś