masher 11.06.10, 15:50 jesli tak to obstawiajcie ktory zespol wygra mistrzostwa ktore wlasnie dzis sie rozpoczely ;) juz o 16 pierwszy: RPA - MEKSYK - tez wolno obstawiac ile bedzie ;) stawiam orzeszki przeciw chrupkom na 1-2 dla meksyku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princessjobaggy Re: niewiasty ogladacie meczyki czy nie? 11.06.10, 15:56 Ogolnie ogladamy. Pierwszego nie, bo bede jeszcze w pracy. W pracy wylosowalam Portugalie, wiec jestem zmuszona im kibicowac... Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: niewiasty ogladacie meczyki czy nie? 11.06.10, 16:02 praca to nie problem ;) wystarczy lacze netowe www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia o ile nie masz poblokowane i lacze da rade :D Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: niewiasty ogladacie meczyki czy nie? 11.06.10, 16:17 Lacza nie sa poblokowane, mozemy ogladac co chcemy (no, prawie), jezeli tylko nie wplywa to negatywnie na nasza prace. Niestety za chwile mam zebranie, wiec nic z tego. Acha, obstawiam 2:1 dla RPA ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: niewiasty ogladacie meczyki czy nie? 11.06.10, 15:59 gdyby to był mecz polskiej reprezentacji,to mógłbym postawić u bukmahera wszystkie oszczędności,a tak to ja wymiękam:P Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: niewiasty ogladacie meczyki czy nie? 11.06.10, 16:02 Nie oglądam i się nie znam więc nie strzelam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: niewiasty ogladacie meczyki czy nie? 11.06.10, 16:06 chyba, że ci ktoś strzeli emaila ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: niewiasty ogladacie meczyki czy nie? 11.06.10, 16:13 ech załapałam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: niewiasty ogladacie meczyki czy nie? 11.06.10, 16:25 wiedziałem, że załapiesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: niewiasty ogladacie meczyki czy nie? 11.06.10, 16:28 Przy obecnym stanie mojej psychiki jest to duży wyczyn ;D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: niewiasty ogladacie meczyki czy nie? 11.06.10, 16:32 tym bardziej to doceniam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: niewiasty ogladacie meczyki czy nie? 11.06.10, 16:14 Jakieś finałowe mecze pewnie posmotrię. Chyba chciałabym, żeby wygrała Francja. Jaja natomiast byłyby, gdyby wygrała Grecja :DDDD Dziś nie obstawiam, bo nie oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: niewiasty ogladacie meczyki czy nie? 11.06.10, 16:19 chcąc nie chcąc, oglądam, mój chłop jest sędzią, chociaż akurat ma dziś wolne... na pytanie zasadnicze stawiam 2:1 dla RPA. chłop twierdzi że 1:0 dla RPA.... no , ale ja tu robię za tą co się nie zna:) łachocząc męskie ego Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: niewiasty ogladacie meczyki czy nie? 11.06.10, 16:21 Ma się tam jakieś swoje sentymenty i antypatie. Sercem jestem z Wybrzeżem Kości Słoniowej, oby zaszli jak najdalej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: niewiasty ogladacie meczyki czy nie? 11.06.10, 16:34 martishia7 napisała: > Ma się tam jakieś swoje sentymenty i antypatie. Sercem jestem z Wybrzeżem Kości > Słoniowej, oby zaszli jak najdalej ;-) Czyli jesteś za mieszkańcami Wybrzeża Kości Słoniowej, których nazywamy ... ;) właśnie, jak? :D Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: niewiasty ogladacie meczyki czy nie? 11.06.10, 20:41 jan_hus_na_stosie napisał: > Czyli jesteś za mieszkańcami Wybrzeża Kości Słoniowej, których nazywamy ... ;) > właśnie, jak? :D ... ktorych nazywamy pan Ivoirien i pani Ivoirienne :P Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: niewiasty ogladacie meczyki czy nie? 11.06.10, 16:42 rozkreca sie meksyk :D swoja droga to te ich trabki jednak by mogli sobi w d wsadzic bo tylko przeszkadzaja Odpowiedz Link Zgłoś
masher i juz dymaja meksyk 11.06.10, 16:45 jak nic meksykanie beda musieli strzelic RPA kilka bramek aby ten mecz wygrac :] Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: niewiasty ogladacie meczyki czy nie? 11.06.10, 16:45 oczywiście! i dzisiaj zamierzam wieczorem wznosić toasty za zwycięstwo meksyku nie żebym byla ich fanką ale wlasnie nieuznany prawidlowy gol mnie wk.. no. a mecze wszystkie, kocham pilke :)) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: niewiasty ogladacie meczyki czy nie? 11.06.10, 16:46 obstawiam 2:0 dla Meksyku Odpowiedz Link Zgłoś
durneip Re: niewiasty ogladacie meczyki czy nie? 11.06.10, 17:12 nie oglądam w ramach protestu przeciwko organizacji mistrzostw w RPA. ostatnich igrzysk też nie oglądałam. Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Marsher... ico? :) 11.06.10, 17:19 buuuuuuuuuuuu buuuuuuuuuuuu :P teraz wlasnie powinno byc 1-1. pora chyba przywyknac ze zawsze pomagaja organizatorom. czyli moze wyjdziemy z grupy u nas lol Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Marsher... ico? :) 11.06.10, 17:20 Na to bym nie liczyl, chyba ze zatrudnia slepych arbitrow :) Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Marsher... ico? :) 11.06.10, 17:30 e tam, troche drukarzy sie znajdzie. zawsze mozna eksportowac naszych a pozniej zatrudnic :D Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Marsher... ico? :) 11.06.10, 17:32 Musisz przyznac, ze teraz Lwy troche cisna :) Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Marsher... ico? :) 11.06.10, 17:43 i co? :D jak nic wpakuja im jeszcze jeden i bedzie 2-1 mimo ze juz powinno byc z poprzedniej bramki nieuzanej cisna bo i maja umiejetnosci i checi. nie mozna im tego odmowic ani nie doceniac, jednak lepsi sa chyba meksykanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Marsher... ico? :) 11.06.10, 17:44 czytaj co wczesniej napisalem :) Ja postawilem u bucha na zwyciestwo bambusow Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Marsher... ico? :) 11.06.10, 17:49 e tam- zaklad na BWIM za 2 PLN :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: niewiasty ogladacie meczyki czy nie? 11.06.10, 17:40 Jeszcze masz szanse :) Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: niewiasty ogladacie meczyki czy nie? 11.06.10, 17:44 poradza sobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: niewiasty ogladacie meczyki czy nie? 11.06.10, 17:52 ja pier..... slupoek! Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: niewiasty ogladacie meczyki czy nie? 11.06.10, 17:55 hehehhe jeszcze minuta, komu sie uda? :D Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: niewiasty ogladacie meczyki czy nie? 11.06.10, 17:44 ja ogladam, ale mecze, a nie meczyki. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer nieeee 11.06.10, 17:49 ja wole ten sport pozostawić mężczyznom, niech coś z życia mają :) Odpowiedz Link Zgłoś
mrow.ka1 Re: niewiasty ogladacie meczyki czy nie? 11.06.10, 17:54 Pewnie że tak. Właśnie była świetna sytuacja na 1-2 wynik Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Sprawdza sie 11.06.10, 17:54 jeszce nigdy gospodarz nie przegral meczu otwarcia Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Sprawdza sie 11.06.10, 18:05 Nie pier... :) jak ja wspomne na norwskich sedziow sedziujacych mecze naszych handbalistow, to musilbym pic nalogowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
masher 1-1 11.06.10, 17:59 gdyby uznac pierwsza bramke byloby 1-2 dla meksyku. bramka byla poprawna ale jak zawsze, trzeba pomoc organizatorom ;) nastepny Urugwaj - Francja o 20:30. francuzom nie bede kibicowal bo przegieli przy eliminacjach. 1-0 dla urugwaju, a co mi tam, optymistycznie :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: 1-1 11.06.10, 18:06 masher napisał: > gdyby uznac pierwsza bramke byloby 1-2 dla meksyku. bramka byla poprawna ale ja > k > zawsze, trzeba pomoc organizatorom ;) Dzięki temu, gdybyśmy organizowali u siebie MŚ, to w meczu inauguracyjnym ogralibyśmy nawet Canarinhos. :D > > nastepny Urugwaj - Francja o 20:30. francuzom nie bede kibicowal bo przegieli > przy eliminacjach. 1-0 dla urugwaju, a co mi tam, optymistycznie :D Nie. Francuzom nie. Urugwajowi owszem. :P Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: 1-1 11.06.10, 18:07 Nie kibicuje rep Francji. Bo co to za rep europejskiego kraju, gdzie nie ma bialego? Ale niestety obstawilem ich wygrana Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: niewiasty ogladacie meczyki czy nie? 11.06.10, 18:21 oglądam! :) bardzo piłkę nożną lubię. sercem obstawiam Holandię, ale boję się, że przepadną. (nnnno, ewentualnie Portugalię. ale od kiedy Vitor Baia nie stoi na bramce, jakoś mniej ich kocham... zupełnie nie wiem, czemu...). Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: niewiasty ogladacie meczyki czy nie? 11.06.10, 18:27 nie oglądam telewizji wiec dla meczyków nie będę robić wyjątków :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: niewiasty ogladacie meczyki czy nie? 11.06.10, 18:31 Piłkę nożną jeśli oglądam, to tylko w okresie Mistrzostw Świata. Mistrzostwa Świata dopiero od półfinałów :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: niewiasty ogladacie meczyki czy nie? 11.06.10, 20:27 Marsylianka zabrzmiala niezle :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Hiszpania wygra 11.06.10, 20:34 Choć ja cały czas mam nadzieję ze Niemcy w końcu sięgną po najwyższe trofeum. Strasznie mi się podoba ich gra , Filip Lam jest boski - tak zapiernicza za piłką ze ciężko nadążyć. Licze ze Włosi dostaną po dupppppieee .Sa strasznie irytujący. Pamiętam jak porażkę Niemiec z tym hmmm zespołem na Mistrzostwach Europy .Gorsza chyba była dla mnie porażka Chorwatów z Turkami. nie widziałam w moim kalendarzu kibica Chorwacji ani Turcji czyżby się nie zakwalifikowały;/ Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: Hiszpania wygra 11.06.10, 20:43 ",,jesli tak to obstawiajcie ktory zespol wygra mistrzostwa" odpowiadam na pierwsze pytanie Mecz RPA - Meksyk nie bardzo mnie interesował żeby obstawiać poźniejszy Urugwaj Francja - też nie \:PP Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Hiszpania wygra 11.06.10, 20:46 Tubisiu, jesli Francuzi beda tak grali jak spiewali Marsylianke, to z gory przegrali. Mi tam ryba; Nie lubie tej ekipy, a na widok Anelki noz mi sie w kieszeni otwiera. Wolalam ekipe sprzed 10-15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: niewiasty ogladacie meczyki czy nie? 11.06.10, 20:50 Liczę, że France dostaną po doopsku :F Odpowiedz Link Zgłoś