Dodaj do ulubionych

dla przechodzonych konkubin

14.06.10, 20:53
Jak skłonić faceta do ślubu?
www.youtube.com/watch?v=g0bP6fRnLx0&feature=related
Chłe, chłe, tak, wiem, śmieję się z cudzego nieszczęścia.
Obserwuj wątek
    • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 20:56
      a ja z Twojego :P
      • alpepe Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 20:57
        nożyce? Ciebie lacido nie podejrzewałam o reakcję :-)
        • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:01
          eee toż ja pełna współczucia jestem ;) jak to mogłaś mnie nie podejrzewać chyba
          się obrazę ;) to wino mnie tak zmiękczyło chyba :P
          • alpepe Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:02
            wyobraziłam sobie własnie ciebie jako słodkiego czarnego kota z białą krawatkę,
            którego głaszczę pod brodą :-)
            • mahadeva Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:03
              jeden z moich taki jest :)
            • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:04
              o holender muszę pospieszyć z tym winem bo nie nadążam ;)
              • alpepe Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:05
                pij pij, będziesz łatwiejsza.
                • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:08
                  tia o tej porze nawet listonosz nie skorzysta :D
                  • alpepe Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:30
                    ja bym skorzystała :p
                    • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:31
                      no toś mnie pocieszyła ;) niestety zabłąkany wędrowiec nawet w Wigilię do mnie
                      nie puka ;)
                      • alpepe Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:33
                        że niby ciebie nie puka?
                        • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:33
                          mnie, do mnie, co za różnica ;)
                          • alpepe Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:41
                            Przypomniał mi się niesmaczny kawał o lesie, w którym gwałcą.
                            • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:42
                              wczoraj byłam, dzisiaj byłam, jutro też pójdę?
                              • alpepe Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:46
                                nio :-)
    • zaklopotana87 Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 20:58
      o_o
      • alpepe Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:03
        sprawdź tarczycę, taki wytrzeszcz to przy nadczynności :-)
        • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:04
          e ja znam wersję o zbyt ciasno splecionych warkoczykach :)
          • alpepe Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:05
            to wersja dla dziewic tarczycowych.
          • zaklopotana87 Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:17
            :) już poluzowałam...
            Dzięki za radę. Cały dzień dziwnie bolały mnie oczy. Teraz wiem dlaczego.
    • teletoobis Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:19
      No Alpepe. Dzieki za watek. teraz wyeliminuje wszystkie konkubiny z mego
      kalendarzyka :)
      • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:22
        e no nie bądź taki zapłaczą się ;)
        • teletoobis Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:25
          Ty wiesz, ze nie biore sie za zajete. Dlatego to dobry watek. Niech sie takie
          samookresla :)
          • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:26
            ale mówimy o konkubinach że chcesz powykreślać
            • teletoobis Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:28
              No! Konkubiny tez sa chyba zajete, nie? :)
              • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:31
                no przez konkubenta chyba ;)
                • teletoobis Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:34
                  No wlasnie. I taka juz jest dla mnie nietykalna.
                  Od kilku miesiecy usiluje tu wylowic te naprawde wolne :)
                  • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:35
                    myślałam że masz na myśli swoje konkubiny :P
                    • teletoobis Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:45
                      Ja nie mam aktualnie ani jednej :)
                      • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:48
                        jej jaka posucha, łączę się w bólu ;)

znaczy ta lista to tylko wspomnienia bądź marzenia :D
                        • teletoobis Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:52
                          Ta lista to plan na najblizsza 5 latke :)
                          • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:56
                            a trenujesz chociaż?
                            • teletoobis Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:57
                              Tylko teorie :)
                              • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:58
                                to może Ci nie starczyć czasu na praktykę ;) pierwszej młodości podobno nie
                                jesteś, andropauza tuż tuż ;)
                                • teletoobis Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:04
                                  Mam nieograniczony dostep do niebieskich tabletek :)
                                  • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:09
                                    no tak, na co s w końcu trzeba umrzeć ;)
                                    • teletoobis Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:12
                                      To na to sie umiera?
                                      • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:17
                                        nie na to tylko dzięki temu, dużo viagry, dużo wysiłku->serduszko kaput ;)
                                        • teletoobis Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:19
                                          Jaki wysilek, klade sie i.... czekam :)
                                          • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:20
                                            no to już wiadomo dlaczego taka posucha u Ciebie :P
                                            • teletoobis Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:26
                                              Nie posucha, a stan spoczynku :)
                                              Poza tym dla zaspokojenia sie nie bede bral byle czego :)
                                              • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:28
                                                ale posucha :D
                                                • teletoobis Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:35
                                                  To juz nie moja wina :)
                                                  Wszystkie zajete: kotami, chlopami, misiami :)
                                                  • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:38
                                                    nie masz siły przebicia ;)
                                                  • teletoobis Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:41
                                                    Niestety. A byle czego tez nie chce :)
                                                  • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:43
                                                    czekasz na dziewicę z bajki? ;)
                                                  • teletoobis Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:45
                                                    nie na dziewice i nie z bajki. Czekam na swoja polowke :)
                                                  • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:46
                                                    czekaj, czekaj jedyne co na bank przyjdzie to śmierć :)
                                                  • teletoobis Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:50
                                                    Nawet bym sie ucieszyl. Zreszta wole samotnosc niz bylejakosc i uzeranie sie
                  • jan_hus_na_stosie Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:41
                    teletoobis napisał:

> Od kilku miesiecy usiluje tu wylowic te naprawde wolne :)

może masz za słabą wędkę albo kiepskiej zanęty używasz ;D
                    • teletoobis Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:46
                      nie rozumiesz, ze te sparowane oficjalnie i nieoficjalnie mnie nie interesuja. A
                      one tez sa lase na zanete. Najlatwiej je zlowic na blysk :)
                      • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:49
                        szelest też dobrze działa podobno ;)
                        • teletoobis Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:52
                          albo rozmiar..... serca :)
                          • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:56
                            hmmm nie wiem czy na dłuższą metę to zadziała ;)
                            • teletoobis Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:58
                              innymi rozmiarami nie zaimponuje :(
                              • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:01
                                to może masz jakąś inną mocną stronę hę?
                                • teletoobis Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:05
                                  nic oprocz umyslu :)
                                  • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:10
                                    uuu to nie wiem ,jakoś czarno widzę ten konkubinat ;)
                                    • teletoobis Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:12
                                      czy ja wspominalem ze zamierzam wstapic w konkubinat?
                                      • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:18
                                        No Alpepe. Dzieki za watek. teraz wyeliminuje wszystkie konkubiny z mego
                                        kalendarzyka :)

skoro miałeś je w kalendarzyku to kto wie :)
                                        • teletoobis Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:19
                                          W kalendarzyku byly wszystkie. Eliminuje stopniowo :)
                                          • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:20
                                            czyli planowałeś, ale kręcisz :)
                                            • teletoobis Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:27
                                              co planowalem? Dyc caly czas tlumacze ze usiluje wylowic te wolne
                                              • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:28
                                                o matko i córko :) czyli chcesz jakąś skonkubinić ;)
                                                • teletoobis Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:36
                                                  czytaj ze zrozumieniem. Odcialem sie od tego wczesniej.
                                                  • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:39
                                                    u[racie próbujesz dać mi do zrozumienia ze przeleciana laska nie stałaby się
                                                    konkubiną?
                                                  • teletoobis Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:42
                                                    jak ty wszystko weglug wlasnych schematow ukladasz.... a moze zostalaby zona? :)
                                                  • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:44
                                                    nie masz pojęcia o moich schematach :) Ty z tego pokolenia co to cnotę do ślubu
                                                    trzymało i tego sie trzymasz :D
                                                  • teletoobis Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:45
                                                    musialbym slub jako 17 latek brac :)
                                                  • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:46
                                                    no to poczytaj co to jest konkubinat i będziesz wiedział czy skonkubinisz
                                                    kobietę czy nie :)
                                                  • teletoobis Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:50
                                                    zaslubie, a to co innego :)
                                                  • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:56
                                                    jak bzykasz przed to się nie liczy :)
                                                  • teletoobis Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 23:04
                                                    e tam- liczy sie.
                                                  • lacido Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 23:31
                                                    chciałbyś ;)
                      • jan_hus_na_stosie Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:53
                        a właśnie, powinieneś się ze mną wymienić listą potencjalnych zdobyczy aby nie
                        wyszło, że próbujemy złowić tę samą sztukę :D
                        • teletoobis Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:56
                          Nie ma tak dobrze. Staraj sie sam. I ucz sie - bo ja przeciez wiecznie zyl nie
                          bede :)
                          • jan_hus_na_stosie Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:05
                            No staram się przecież :) Ale chyba coś ta moja zanęta jest jakaś niedorobiona
                            albo nieodpowiednio zachowuję się na łowisku :/
                            • teletoobis Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:13
                              Moze nie masz aktualnej karty wedkarskiej i oplaconych skladek? :)
                              • jan_hus_na_stosie Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:32
                                tubiś, piosenka specjalnie dla ciebie :)
                                www.youtube.com/watch?v=do1WMneyaX0#t=1m28s
                                • teletoobis Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:37
                                  Jasiu, ty jednak dzieciak jestes :)
                                  • jan_hus_na_stosie Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:47
                                    ja ciebie obrażał nie będę :)
                                    ok, kończę ten wątek
                                    • teletoobis Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:51
                                      Nie masz szans mnie obrazic, wybacz :)
    • miss.yossarian Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:21
      alpepe napisała:

> Jak skłonić faceta do ślubu?
      > www.youtube.com/watch?v=g0bP6fRnLx0&feature=related
      > Chłe, chłe, tak, wiem, śmieję się z cudzego nieszczęścia.

nie boisz się tej suki, karmy? :)
      • alpepe Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:30
        mnie to już nie grozi, co najwyżej grozi mi wdowieństwo.
        • miss.yossarian Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:34
          alpepe napisała:

> mnie to już nie grozi, co najwyżej grozi mi wdowieństwo.

nie dosyć że zadziera z karmą to jeszcze na laurach spoczywa.. nie wystarczy
          zwabić zwierzynę w pułapkę, trzeba jeszcze pilnować żeby nie uciekła
          • alpepe Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:36
            a niech lezie w cholerę. Lepszej i tak nie znajdzie.
          • izabellaz1 Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 21:41
            miss.yossarian napisała:

> nie wystarczy zwabić zwierzynę w pułapkę, trzeba jeszcze pilnować > żeby nie
            uciekła

Zawsze można ustrzelić...wtedy nie trzeba pilnować
    • kadfael Buuuuuuuuuuu 14.06.10, 21:38
      A ja nie wiem o co cho z tymi rybkami! Ale jestem usprawiedliwiona,
      bo wróciłam po 12 godzinnnym dyżurze...
      • alpepe Re: Buuuuuuuuuuu 14.06.10, 21:42
        chodzi o treść
        www.qgm.com/meatloaf/lyrics/paradise.html
        generalnie do posłuchania, szczególnie od 4. minuty.
        • kadfael Re: Buuuuuuuuuuu 14.06.10, 21:44
          AAAAAAAAA. Bo ja zaczęłam, ale ciągle rybki i rybki, to
          zrezygnowałam.
          Dzięki ci za objaśnienie dobra kobieto :D
      • jan_hus_na_stosie Re: Buuuuuuuuuuu 14.06.10, 21:45
        wiem czego ci potrzeba ;)
        www.youtube.com/watch?v=j_SZDLlRIbQ&feature=related
        • kadfael Re: Buuuuuuuuuuu 14.06.10, 21:47
          O tak..... :))))
    • kadfael Alpepe 14.06.10, 21:58
      A kupiłas którąś z tych kiecek, które pokazywałaś na Modzie? Mnie
      się podobała ta pierwsza poszłam do rzeczonego sklepu w moim
      mieście, ale nie było :(
      • alpepe Re: Alpepe 14.06.10, 22:03
        jutro będę miała, tę z wielkim kwiatem, tylko nie kawową a białą. Tej pierwszej
        nie było już na amazonie w tym rozmiarze, co bym zamówiła, a nie chce mi się
        szukać nigdzie indzie online.
        • kadfael Re: Alpepe 14.06.10, 22:09
          Ta też ładna:)
          • alpepe Re: Alpepe 14.06.10, 22:12
            mnie tam wszystkie się podobają, ale jutro będę wiedziała, czy się skuszę
            jeszcze na małą białą :-) Na starość trzeba zacząć ubierać się na jasno by
            wyglądać młodziej.
    • alpepe psuje jesteście! 14.06.10, 22:05
      Taki piękny wątek z użyteczną radą jak wymóc na facecie ożenek mi popsuliście!
      Same offtopy!
      • jan_hus_na_stosie Re: psuje jesteście! 14.06.10, 22:08
        bo cię lubimy i chcieliśmy odciągnąć uwagę innych od niefortunnego tematu ;)
        • alpepe Re: psuje jesteście! 14.06.10, 22:09
          edukacyjny, niefortunny to by był, gdybym promowała wpadki kontrolowane :-)
    • vandikia Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:17
      to ja na poważnie
      nie rozumiem instytucji konkubinatu
      a jeszcze bardziej nie rozumiem tego, że ludzie którzy nie biora ślubu,
      żeby się nie ograniczać papierkiem żądają coraz większych praw dla
      związku, sformalizowania go

i nie rozumiem facetów, którzy nie mają jaj i nie chcą się oświadczać :P
      • jan_hus_na_stosie Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:20
        vandikia napisała:

> to ja na poważnie
        > nie rozumiem instytucji konkubinatu
        > a jeszcze bardziej nie rozumiem tego, że ludzie którzy nie biora ślubu,
        > żeby się nie ograniczać papierkiem żądają coraz większych praw dla
        > związku, sformalizowania go
        >
        > i nie rozumiem facetów, którzy nie mają jaj i nie chcą się oświadczać :P

no to u bijatyki masz przechlapane ;)
        • vandikia Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:28
          jakoś to przeżyję :P
        • bijatyka Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:30
          Nie ma, nie ma... Bo ja żadnych specjalnych praw dla konkubinatu nie chcę !
      • rzeka.chaosu Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:28
        Może to ze strachu wynika :) Ja tam się trochę boję ale cywilny ślub raczej wezmę. :) :) :)
        • jan_hus_na_stosie Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:37
          ty masz przynajmniej z kim :)
    • bijatyka Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:17
      Dobry wieczór. Nazywam się bijatyka i jestem starą konkubentką. Ale link mi się
      nie otwiera !
      • alpepe Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:20
        ale czy przechodzoną i mędzącą, że facet nie chce się żenić?
        W tym poście treść
        forum.gazeta.pl/forum/w,16,112895830,112898794,Re_Buuuuuuuuuuu.html
        A link powinien ci się otworzyć.
        • bijatyka Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:26
          Żadnych linków nie będę otwierać, bo tam są wirusy i takie inne.
    • rzeka.chaosu Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:18
      Ciekawe czy się do takowych zaliczam. Chociaż dziś to tak wściekła jestem, że śmiało można mnie określić jako mentalną "rozwódkę".

A co jest na filmie? Nie mam jak sprawdzić. :) :) :)
      • alpepe Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:21
        nie film, piosenka, w odpowiedzi do kadfaelki jest treść.
      • jan_hus_na_stosie Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:21
        trzy uśmieszki, czyli z komórki klepiesz, o le! ;)
        • rzeka.chaosu Re: dla przechodzonych konkubin 14.06.10, 22:27
          nom :) :) :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka