figgin1 20.07.10, 09:21 sld.org.pl/aktualnosci/p-r-m-a-5361/aktualnosci.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wacikowa Re: A co mi tam, petycja :) 20.07.10, 10:30 Pewnie bym podpisała gdyby to nie była akcja SLD. A tak wszystko pod publikę jak wszyscy. Ciekawe kiedy ktoś powie Napieralskiemu,że wyścig do prezydentury już dawno się skończył i pasuje skończyć kampanie wyborczą?:) Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: A co mi tam, petycja :) 20.07.10, 10:37 Inicjatywa słuszna. Też wnerwia mnie SLD. Szkoda że nie ma prawdziwej partii demokratycznej w PL :( Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: A co mi tam, petycja :) 20.07.10, 10:45 Nie ma i pewnie długo jeszcze nie będzie. Chyba wolałabym żeby taką akcję robił ktoś zupełnie nie związany z "politykowaniem". Byłby bardziej wiarygodny. A tak to wiadomo o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
easz Re: A co mi tam, petycja :) 20.07.10, 12:15 To raczej nie tylko sld, piszą, że inicjatywa obywatelska a portal użycza miejsca jako jeden z wielu - Akcja ma charakter apolityczny/obywatelski i zapraszani do wzięcia udziału w tym wydarzeniu są wszyscy bez względu na poglądy, itp. Korzystamy ze wszystkich stron i portali, które wyrażają zgodę na umieszczenie Naszego Formularza oraz informacji o planowanym przedsięwzięciu. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: A co mi tam, petycja :) 20.07.10, 10:48 prawde mowiac moga tam caly las krzyzy postawic, nie rusza mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: A co mi tam, petycja :) 20.07.10, 10:52 www.youtube.com/watch?v=mwogGgHOzPI Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: A co mi tam, petycja :) 20.07.10, 11:01 jak to po ch mi ten las? Bydki dla szpakow sie przybije, ulepi gniazdka dla jaskolek, na najwyzszym zrobi sie bocianie gniazdo. Pieknie bedzie, tak swojsko. W koncu jak moze byc qwa, jeb.. palma to dlaczego nie las? Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: A co mi tam, petycja :) 20.07.10, 11:13 Las Palmas,Las Vegas a teraz Las Katyński:D Odpowiedz Link Zgłoś
lukas1492 Re: A co mi tam, petycja :) 20.07.10, 13:06 bosz.... jakiś krzyż pod pałacem... Ludzie, kiedy wy się obudzicie i przestaniecie żyć w polityce jakimiś kretyńskimi tematami zastępczymi!? Odpowiedz Link Zgłoś
brzytwa-ockhama Re: A co mi tam, petycja :) 20.07.10, 21:11 Naprawdę dwie zbite deski interesują Was tak bardzo, że chce Wam się tracić czas na podpisywanie jakiejś petycji? Jeśli umieścisz link do petycji w sprawie prywatyzacji służby zdrowia, odpłatności studiów wyższych albo likwidacji obowiązkowych ubezpieczeń emerytalnych, to ja bardzo chętnie podpiszę. A na bzdury - naprawdę - szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś