suomi6 22.07.10, 12:51 I nie wiem, co ze sobą zrobić, nawet nie ma gdzie wyjechać:/ Najwyżej będę się kisić w mieście:] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g.r.a.f.z.e.r.o Re: urlop i co tu robic?:P 22.07.10, 12:53 maps.google.com - JEST gdzie wyjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
suomi6 Re: urlop i co tu robic?:P 22.07.10, 13:49 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > maps.google.com - JEST gdzie wyjechać. > > W ten sposób to mogę sobie tylko palcem po mapie/ekranie monitora pojeżdzić;) Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: urlop i co tu robic?:P 22.07.10, 14:44 Nieprawda. Włączasz tryb zdjęć, szukasz co w okolicy wygląda ciekawie i jedziesz obejrzeć na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
rik.a Re: urlop i co tu robic?:P 22.07.10, 12:55 Jak to nie ma? Zawsze jest gdzie wyjechać ;) Poszukaj, popytaj znajomych, a może jakiś last minute? Odpowiedz Link Zgłoś
suomi6 Re: urlop i co tu robic?:P 22.07.10, 13:30 Znajomi już po, a tak samej to nie za fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: urlop i co tu robic?:P 22.07.10, 13:52 o rany, stokroć lepiej samej wyjechać niż przesiedzieć cały urlop na pupie w mieście i zrzędzić... Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: urlop i co tu robic?:P 22.07.10, 13:51 Ale co? Nie masz kasy? Znajomych? Pomysłu? Odpowiedz Link Zgłoś
suomi6 Re: rzuć się lwom na pożarcie, jak avi 22.07.10, 14:08 Wolę już mieć problem, co mam robić w czasie urlopu niż problemy w stylu "przygody egipskie" vs żonaty facet... Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: rzuć się lwom na pożarcie, jak avi 22.07.10, 14:15 suomi6 napisała: > Wolę już mieć problem, co mam robić w czasie urlopu niż problemy w stylu > "przygody egipskie" vs żonaty facet... hehehe, avi, to mitomanka Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: rzuć się lwom na pożarcie, jak avi 22.07.10, 23:49 A czemu sama nie pojedziesz? Ja byłam raz sama na wakacjach. To jedne z lepszych wakacji! POznałam pełno ludzi. I nie na jakims all-inclusive, chodz i tak możesz, ale sama pojechałam. Przełam się i pojedz, nie pożałujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: urlop i co tu robic?:P 22.07.10, 14:16 Rusz pupę! Nie gnij w mieszkaniu. Weź rower, rolki, cokolwiek i idź do parku chociazby. Narzekasz, ale nie chcesz nic z tym zrobić. Leniwstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: urlop i co tu robic?:P 22.07.10, 14:17 jaką kaleką trzeba być, by nie umieć zorganizować sobie czasu i nie posiadać żadnych zainteresowań Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: urlop i co tu robic?:P 22.07.10, 14:37 bakejfii napisała: > WIESZ COS NA TEN TEMAT. nie wiem, bo nigdy się nie nudzę Odpowiedz Link Zgłoś
suomi6 Re: urlop i co tu robic?:P 22.07.10, 14:54 wicehrabia.julian napisał: > nie wiem, bo nigdy się nie nudzę > No właśnie, między innymi FK nie pozwala Ci się nudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
suomi6 Re: urlop i co tu robic?:P 22.07.10, 14:34 nie tylko ja jestem na tym forum kaleką ;) Zresztą co Ty o mnie wiesz Julian?:] wicehrabia.julian napisał: > jaką kaleką trzeba być, by nie umieć zorganizować sobie czasu i nie posiadać > żadnych zainteresowań > Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: urlop i co tu robic?:P 22.07.10, 14:38 jak to co robic? Spakowac plecak i wypad w gory Stolowe. A towarzystwo to do czego ci potrzebne? Obawiasz sie zgubic na szlakach, czy zeby razem wzdychac: "patrz misiu jaki zajebisty zachod słońca". Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: urlop i co tu robic?:P 22.07.10, 14:38 Jak masz rower i namiot możesz jechać gdzie cię nogi zaniosą. Jak masz samochód możesz jechać gdzie chcesz. Jak masz kartę kredytową - możesz lecieć gdzie chcesz. Możliwości są praktycznie nieskończone Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio umyc klatke schodowa 22.07.10, 15:12 suomi6 napisała: > I nie wiem, co ze sobą zrobić, nawet nie ma gdzie wyjechać:/ Najwyżej będę się kisić w mieście:] - umyc klatke schodowa = dobry uczynek - volontariat w ZOO = safari za frico. - praca (dorywczo) w nightbar = atrakcje wszelkiego rodzaju. malo? Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka200 Re: urlop i co tu robic?:P 22.07.10, 23:16 Tyle ciekawych rzeczy można robić.Możesz wyjechać poza miasto nie wiem gdzie mieszkasz ale z całą pewnością są w twojej okolicy jakieś ciekawe miejsca.Można obejrzeć dobry film,poczytać książkę,odnowić jakąś starą znajomość,pojeździć na rowerze,iść na kurs tańca dla dorosłych naprawdę jest masa ciekawych zajęć. Miłego urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: urlop i co tu robic?:P 23.07.10, 08:37 Jest, ale autorce się raczej nie chce. Woli siedzieć i marudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: urlop i co tu robic?:P 23.07.10, 10:35 suomi6 napisała: > I nie wiem, co ze sobą zrobić, nawet nie ma gdzie wyjechać:/ Najwyżej będę się > kisić w mieście:] Mozesz chodzic zamiast mnie do pracy i za mnie pracowac. Nie bede obrazona. Odpowiedz Link Zgłoś