piekna.i.wyrafinowana 26.07.10, 20:26 ledwo co uniknęłam wypadku, ku... cała się trzęsę, a mojemu M nie powiem, musiałam napisać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skarpetka_szara Re: ale mam nerwy 26.07.10, 20:27 Wow, co za piekny zwiazek, co za partnerstwo, co za zaufanie. Tylko podziwiac. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: ale mam nerwy 26.07.10, 20:31 wiesz nie kazdy zwiazek tak idealny jak twoj:/ Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: ale mam nerwy 26.07.10, 20:32 dobra dobra, juz sie nie podlizuj ;p Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: ale mam nerwy 26.07.10, 20:34 nie podlizuje sie a swiruje:/ Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: ale mam nerwy 26.07.10, 20:56 wiesz, mowi sie ze jak spadniesz z konia to powinnas od razu na niego wsiasc. Z drugiej stony jak znowu tak masz wyladowac, to moze w ogole przestan jezdzic samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: ale mam nerwy 26.07.10, 21:00 nie jechalam samochodem, dlatego nie moge powiedziec facetowi, bo dostaje szału jak wspominam o jakimkolwiek swoim wypadzie na motorze Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: ale mam nerwy 27.07.10, 12:10 wlasnie zupelnie nie z mojej winy, jakby bylo z mojej to powiedziałabym M i być może zrezygnowała (a na pewno na jakiś czas)z tegoż środka transportu Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: ale mam nerwy 26.07.10, 20:35 jak sie trzesiesz to sie nie napijesz bo wylejesz, jak sie nie napijesz to sie nie napijesz... wiec idz sie uspokoj i sie napij :D Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: ale mam nerwy 26.07.10, 20:48 wlasnie pije:/ i nie wylewam, ale ja nigdy nie wylewam:P Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: ale mam nerwy 26.07.10, 20:39 piekna.i.wyrafinowana napisała: > mojemu M nie powiem, > musiałam napisać za to nam możesz, jaki znak zignorowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: ale mam nerwy 26.07.10, 20:50 widze ze masz jakies zdolności... jasnowidz czy co... ale w sumie kiepska z ciebie wróżka bo widzisz więcej niż było/jest Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: ale mam nerwy 26.07.10, 20:54 piekna.i.wyrafinowana napisała: > widze ze masz jakies zdolności... jasnowidz czy co... po prostu nieudolnie udajesz Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: ale mam nerwy 26.07.10, 20:58 co udaje? mozesz sie sprecyzowac, czy tak tylko pieprzysz zeby komus doladowac a siebie dowartościować? Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: ale mam nerwy 26.07.10, 20:59 piekna.i.wyrafinowana napisała: > co udaje? mozesz sie sprecyzowac, czy tak tylko pieprzysz zeby komus doladowac > a > siebie dowartościować? napisz lepiej co się stało, pośmiejemy się Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: ale mam nerwy 26.07.10, 21:01 > napisz lepiej co się stało, pośmiejemy się odbij babo, boś pusta jak moja butelka po whisky Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: ale mam nerwy 26.07.10, 21:04 piekna.i.wyrafinowana napisała: > ledwo co uniknęłam wypadku, ku... cała się trzęsę, a mojemu M nie powiem, > musiałam napisać W pełni rozumiem. Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: ale mam nerwy 27.07.10, 12:11 dzieki:) alkohol dobrze uspokaja:P Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: ale mam nerwy 26.07.10, 21:18 to juz lepiej bylo go nie uniknac. Ja raz wlasnie nie uniknalem i mialem tydzien wakacji w szpitalu. Pelna obsluga nawet jedzonko bylo w miare ok. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: ale mam nerwy 27.07.10, 12:12 nie dzieki, ja mialam ostatnio podobne "wakacje" mam dosyć uziemienia więc Odpowiedz Link Zgłoś
grynder Posłuchaj muzyki. 26.07.10, 22:42 Znam taki jeden relaksujący kawałek, proszę: www.youtube.com/watch?v=qqHU-szng0k Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: Posłuchaj muzyki. 27.07.10, 12:15 zajebiście relaksujacy:/ Odpowiedz Link Zgłoś
megi1973 Re: ale mam nerwy 27.07.10, 09:16 przestań panikować jak się NIC nie stało!!!! łyknij sobie melisę albo cóś Odpowiedz Link Zgłoś