zloty.strzal 28.07.10, 10:03 Ja pierniczę, przecież upały były fajne! A wy narzekaliście, narzekaliście i co mamy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: Dalej jesień 28.07.10, 10:04 Że niby moja wina? Foch wiesz? Foch jak 150.:> Odpowiedz Link Zgłoś
happy_end Re: Dalej jesień 28.07.10, 10:13 Ej, wcale nie jest zimno! Jest 18 stopni! Tylko ta pier.... mzawka... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Dalej jesień 28.07.10, 10:16 Osiemnaście, nie osiemnaście. Wyglądam za okno i jesień. Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: Dalej jesień 28.07.10, 10:18 Haha jak dla mnie, to właśnie jest najlepsza pogoda. Strugi deszczu, temperatura w sam raz, melancholijna atmosfera. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Dalej jesień 28.07.10, 10:45 Polacy są tak agresywni, a to dlatego, że nie ma słońca Nieomal przez siedem miesięcy w roku, a lato nie jest gorące Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Dalej jesień 28.07.10, 10:26 13 stopni plus wiatr,napieprzanie żabami i zalane ulice:) W pytę pogoda:) Odpowiedz Link Zgłoś
savilala Re: Dalej jesień 28.07.10, 11:06 Mmmm....a ja uwielbiam taką pogodę. Dla mnie mogłoby tak być zawsze. Ahhhh... Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie jest super 28.07.10, 11:11 www.youtube.com/watch?v=bAEsESMLjSA&feature=related jest super, nie narzekaj ;) a tak poważnie, wreszcie mogę PRACOWAĆ, przy 30 stopniach w cieniu mózg mi się lasował :/ Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: jest super 28.07.10, 11:24 Ależ Janie ,ja : www.youtube.com/watch?v=B_P61M36bkY :) Upałów nie znoszę. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Dalej jesień 28.07.10, 11:49 Zimno, fakt:/. Ja nie narzekałam na upały. Wracajcie temperatury 30stopniowe:)! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Dalej jesień 28.07.10, 18:19 Byłoby git, gdyby jeszcze świeciło słońce. Temperatura ok. Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: Dalej jesień 28.07.10, 21:44 A ja się ciesze. Pyłki zmyło, kurz zmyło, wreszcie mogę się z domu ruszyć bez obawy, że po paru krokach mi będzie inhalator niezbędny. Odpowiedz Link Zgłoś
mason_i_cyklista Re: Dalej jesień 28.07.10, 21:47 i jest fajnie:) tylko mogłoby przestać padać bo na rolkach nie można jeździć:( i już tak nie wzywaj tych upałów, bo na woodstockowej patelni by Cię usmażyło definitywnie. już w zeszłym roku krążyły wieści o ofiarach gorąca w namiocie... Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Dalej jesień 29.07.10, 09:46 To się położę pod krzakiem i będę polewać wodą, a w tej piździawie to nie wiem jak mam się tam umyć pod tym kranem. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Piękna brzydka pogoda!!! 28.07.10, 21:51 Jakie, kurdebele, fajne??? Ledwo pełzałam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: Dalej jesień 28.07.10, 21:52 Upały fajne?! Kiedy człowiek gotuje się, nie mogąc znaleźć chłodu? Mieszkałaś kiedyś na ostatnim piętrze bloku? Toż to normalnie sauna. Dla mnie ta pogoda jest wybawieniem. Przecież i tak wkrótce ma wrócić lato (oby nie tak gorące), a chwila oddechu nikomu nie zaszkodziła. Miło jest zmarznąć i miło otulić kocykiem nogi, wypić ciepłą herbatę, a nie zalegać w zaciemnionym pokoju na tapczanie z obniżonym ciśnieniem (90/70), błagając w myślach o łaskę... Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Dalej jesień 29.07.10, 09:47 > Mieszkałaś > kiedyś na ostatnim piętrze bloku? Toż to normalnie sauna. Mieszkam w domu pod samym dachem i do tego okna od zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: Dalej jesień 29.07.10, 14:18 Ja też i znieść tego nie mogę! Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Dalej jesień 29.07.10, 15:24 No weź nie gadaj, pochodnia to przecież żar powinna lubić;] Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: Dalej jesień 29.07.10, 15:42 Akurat ci, których określono "pochodniami Nerona", to żaru nie pragnęli. Znaczy, nie chcieli żywcem płonąć. Dla zainteresowanych: pl.wikipedia.org/wiki/Pochodnie_Nerona Odpowiedz Link Zgłoś
billeczka1 Re: Dalej jesień 28.07.10, 21:56 A ja jeszcze się tym zimnem nie nacieszyłam. Po tych upałach to potrzebuję jeszcze kilku dni takich. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Dalej jesień 28.07.10, 22:37 Gówniana pogoda, a przez nią gó...ane nastroje. Wkurfa dzień trzeci :/. Dostałam dzisiaj bukiet słoneczników. Niewdzięcznica jestem - wcale mi nie lepiej :/. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: Dalej jesień 29.07.10, 08:31 U mnie też słoneczniki stoja i trochę mi słońce zastępują. Ale ja chce go na niebie!! Odpowiedz Link Zgłoś