elzbieta-9 14.08.10, 06:01 Witam Mój maz ma siwe włosy i kompleksy z tym zwiazane co radzicie ? Czy odsiwiacze sprawdzaja sie ? Co sadzicie o odsiwiaczach Re - nature Schwarzkopf medium Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeza_bell Re: Siwe włosy 14.08.10, 08:53 To pytanie raczej skieruj na forum "Uroda". Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Siwe włosy 14.08.10, 10:05 Twojemu mężowi mogą pomóc dwie rzeczy, wspomniany przez Ciebie odsiwiacz, zresztą jakikolwiek, albo psycholog. Jeżeli nie ma on innych trosk jest chyba najszczęśliwszym facetem we Wszechświecie. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Siwe włosy 14.08.10, 10:34 najbardziej by mu pomogło zainteresowanie innej kobiety :) Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Siwe włosy 14.08.10, 11:01 Może wizyta u psychologa? Niestety widuje się sporo panów, którzy uciekają od siwizny i wyglądają żałośnie. Po prostu kolor włosów pasuje do cery; u kobiet nie ma to aż takiego znaczenia, bo zwykle chodzą wypacykowane i nie widać naturalnej skóry twarzy. Najlepiej pokaż mu jakichś aktorów, którzy nie boją się siwizny i mają powodzenie u kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Siwe włosy 14.08.10, 13:37 > Najlepiej pokaż mu jakichś aktorów, którzy nie boją się siwizny i > mają powodzenie u kobiet. Tak jest, czyz Leslie Nielsen nie jest uroczy? Powiedz mu, ze panowie z siwizna wygladaja dystyngowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Siwe włosy 14.08.10, 13:49 proponuje mu inna babe to widac ty nie wiesz jak dowartosciowac faceta tylko go jeszcze pchasz w jakies farby. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Siwe włosy 14.08.10, 16:50 a_nonima napisała: > Uwielbiam szpakowatych facetów!! Czuję się połechtany bo powoli łeb zaczyna mi się borsuczyć. Na razie nieznacznie ale za parę lat wszystkie laski moje. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Siwe włosy 14.08.10, 17:11 Chociaż prwadopodobnie prędzej zabije mnie superebakteria. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Siwe włosy 14.08.10, 19:15 myślisz ze będziesz musiał chodzić o lasce? :) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Siwe włosy 14.08.10, 19:21 lacido napisała: > myślisz ze będziesz musiał chodzić o lasce? :) Tylko jeśli będzie wystarczająco mocna. Biust będzie sprawą drugorzędną. Odpowiedz Link Zgłoś