pretensjaa 03.09.10, 12:12 Komu krówkę śmietankową, komu kakaową? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pretensjaa Re: Pora na kawusię 03.09.10, 12:25 Nie, w domu jestem, a co to za różnica dla Ciebie??? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Pora na kawusię 03.09.10, 12:28 pretensjaa napisała: > Nie, w domu jestem, a co to za różnica dla Ciebie??? ;> Ja juz dwie dzis wypilem,ale wypije i trzecia jak przyrzadzisz:) Masz dzis wolne?? W zwiazku z twoja przeprwadzka:Siedz jeszcze rok z mama,tak dlugo az skonczysz studia.Bedzie lepiej dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: Pora na kawusię 03.09.10, 12:29 Bedzie lepiej dla wszystkich Możesz rozwinąć? Ale może nie tutaj, bo to nie ten wątek, jeśli nie zauważyłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Pora na kawusię 03.09.10, 12:35 pretensjaa napisała: > Bedzie lepiej dla wszystkich > > Możesz rozwinąć? Ale może nie tutaj, bo to nie ten wątek, jeśli nie zauważyłeś. Ok,moze pozniej ci napisze w tym innym watku,ale nie przejmuj sie krytyka ze jeszcze mieszkasz z mama,jest moim zdnaiem ok,nie ma udawac doroslego zanim ma sie wyksztalcenie .Gwizdz na to co paru ,madrali tu powie. Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Pora na kawusię 03.09.10, 12:23 Kawusi nie pijam. Jestem dorosla i do zdziecinnienia jeszce mi daleko wiec pijam KAWE. W przedszkolu pracujesz, ze pijasz kawusie? Czy w domu starcu i pijasz ja z powodu wtornego infantylizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: Pora na kawusię 03.09.10, 12:27 > Kawusi nie pijam. A gdzie pytałam, czy pijasz? Do przedszkola chodzisz, że czytać ze zrozumieniem nie potrafisz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Pora na kawusię 03.09.10, 14:40 > W przedszkolu pracujesz, ze pijasz kawusie? > Czy w domu starcu i pijasz ja z powodu wtornego infantylizmu? forum.gazeta.pl/forum/w,16,116083500,116087097,Re_Wyfruwam_z_gniazda_dluuugie_.html :D Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: Pora na kawusię 03.09.10, 14:45 No właśnie, nie przepadam. Ale czasem użyję i świat jakoś dalej funkcjonuje, a Ziemia krąży dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Pora na kawusię 03.09.10, 14:52 > Kawusi nie pijam. Jestem dorosla i do zdziecinnienia jeszce mi daleko wiec pija > m KAWE. Blednie sugerujesz, ze uzywanie zdrobnien w kazdym wypadku jest oznaka zdziecinnienia. Naduzywanie moze tak. W zaleznosci od kontekstu, zdrobnienie moze byc oznaka pozytywnych emocji zwiazanych z danym przedmiotem, czlowiekiem lub czynnoscia. Uzycie slowa kawusia w tym wypadku moze sugerowac, ze autorka bardzo lubi pic kawe. Jezyk jest od tego, zeby sie nim czasem bawic. A jak to niestety bywa - slowo pisane mozna blednie zinterpretowac. I tym oto sposobem bezpodstawnie z zalozycielki watku zrobiono osobe infantylna :/ Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Pora na kawusię 03.09.10, 12:28 Kawusia mi szkodzi na brzusio. Pijam zieloną herbacie. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Pora na kawusię 03.09.10, 13:12 ursyda napisała: > zieloniutką herbatke A nie, właśnie herbacie, tak mówiła moja córka gdy miała 3 lata ;). Dodam, że nie lubię słodziutkiej ;). Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika Re: Pora na kawusię 03.09.10, 13:43 chciała być miła a Wy ją tak zjechaliście, no cóż, na fk każdy chyba musi przejść swój 'chrzest' . Jak wybrnie żartem lub ciętą ripostą 'może zostać' ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Pora na kawusię 03.09.10, 13:45 bo w zyciu czeba twardym być a nie jakimś miętkim siurkiem herminy spytaj :D co do pretensji to nic jej nie bedzie- nie od dziś na forum:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: Pora na kawusię 03.09.10, 13:48 Jaki chrzest? Znam to forum i pewnych chamków na wylot, piszę tu czasem, ale oczekuję odpowiedzi od osób spoza ich kręgu. A Ty, bez obrazy, jesteś jedną z tych, która bez mydła wchodzi w dupę, żeby zostać przyjętą do zaszczytnego grona półgłówków. Twój wybór. I nie piszę tego ze złośliwości, po prostu taki wniosek mi się nasuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Pora na kawusię 03.09.10, 13:54 no i masz dziewczyno rzeźnika - chciałaś być miła Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Pora na kawusię 03.09.10, 14:42 pretensjaa napisała: > Jaki chrzest? Znam to forum i pewnych chamków na wylot, Nie dziwie sie; swoj swego zawsze rozpozna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: Pora na kawusię 03.09.10, 14:44 Znam to forum i pewnych chamków na wylot A pierwszy nickw tej kategorii, jaki mi się nasuwa, to Twój. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Pora na kawusię 03.09.10, 14:46 i teraz udowdniłaś, że jesteś poprostu egzaltowaną gó...arą Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: Pora na kawusię 03.09.10, 14:53 Obawiam się, że nie trafiłaś z terminem. :D Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: Pora na kawusię 03.09.10, 12:33 OK, pora na KAWĘ, jeśli to dla Was taka różnica i tak Was to boli. Nie rozumiem, po co się tu wpisujecie. Tu jest wątek dla tych co kawusię piją, a nie kawę. Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: Pora na kawusię 03.09.10, 13:56 Herbatkę z rocznika 83. hmmm, ciekawie, ciekawie, nie zaszkodziła Ci jeszcze? :D Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika Re: Pora na kawusię 03.09.10, 14:25 Nawet nie chce mi się zaprzeczać <ziew> Komu by tu wejść dziś w dupkę ...hmm..<myśli> ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ctryna Re: Pora na kawusię 03.09.10, 14:45 :D dobry dziś dzień :) zaq oknem mroźnejakieś takie to powietrze, a ja w domusiu mogę pić hertabkę, z roczniczka 83 i mam zwisik na wszyściusio :) Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: Pora na kawusię 03.09.10, 14:28 > Ja pier... Ja też, jak czytam posty co poniektórych. Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Pora na kawusię 03.09.10, 15:27 to ja napiszę tak: lubię pic kawę. kawusię mniej, ale jak mi jakaś ciocia przyrządzi, to nie odmówię :P za to często pijam herbatkę i proszę o jej przyrządzenie. no cóż poradzę? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika Re: Pora na kawusię 03.09.10, 16:22 Ja odkryłam jakieś pół roku temu pyszną herbatę. Zawsze miałam dystans do herbat smakowych, po prostu mi nie smakowały. Ale ta jest the best :D Jak ktoś zainteresowany to mogę przesłać nazwę i firmę na prv :P Odpowiedz Link Zgłoś