Dodaj do ulubionych

Biznes-kobieta

10.09.10, 06:57
jak powinna wyglądać Waszymz daniem kobieta biznesu/sukcesu.

z góry dziękuję za sugestie

juzka
Obserwuj wątek
    • lady_kornelia Re: Biznes-kobieta 10.09.10, 07:30
      Tak, jak ja, bo od lat nią jestem :P Czemu ma właściwie służyć to pytanie?
      • brzydal-is-me Re: Biznes-kobieta 10.09.10, 08:43
        Zieeewww, następna super netowa biznesłoman.
        Niech zgadnę: bogata, wykształcona, piękna itd.? hehe
    • lady_kornelia Re: Biznes-kobieta 10.09.10, 07:36
      Za szybko mi się wysłało. Pytanie jest ogólne. Ja np zarządzam moją firmą w róznych strojach, dzis np nie pojawię sie w biurze, tylko cały dzień spedzę w pidżamie, zarządzajac całym bałaganem z mojej kanapy.

Moze byc pidżamowa bizneswoman?
    • nothing.at.all Re: Biznes-kobieta 10.09.10, 08:40
      Dla mnie może być w i piżamie:). Bez znaczenia większego.
      • nothing.at.all Re: Biznes-kobieta 10.09.10, 08:41
        A tak poważnie to chcesz zmienić styl, bo zostałaś kobietą sukcesu? Czy o co chodzi z tym pytaniem?
        • lady_kornelia Re: Biznes-kobieta 10.09.10, 10:32
          Juzka nie napisała, czy chodzi jej o styl "rekinicy" biznesu czy nie. W Polsce znajdziesz wiele babek prowadzących biznesy, mniejsze, większe itp. Większość przedsiebiorczych babek, ktore znam, ubiera się na totalnym luzie, bo zdecydowanie fajniej i szybciej przemieszczasz się w wygodnym stroju niż w garsonce i na szpilach. I na pierwszy rzut oka nie pomyślałabys o nich, ze babki mają własne firmy i zatrudniają często innych.

Do brzydal-is-me - bogata kiedyś będę, wyksztalcona jestem, owszem, piękna dla mojego ukochanego jestem zawsze. A poza tym ciężko na to wszystko pracuję, więc szkoda twojej ironii.
    • brzydal-is-me Re: Biznes-kobieta 10.09.10, 08:42
      Moim daniem kobieta biznesu to kotlet schabowy z młodymi ziemniakami i młodą kapustą.

A daniem takim klasa średnia to naleśniki z dżemem
      • brzydal-is-me Re: Biznes-kobieta 10.09.10, 08:45
        A wyglądać powinno ło tak:

www.mojeprzepisy.pl/pliki/przepisy/przepisy/kotlet_schabowy_z_ziemniakami_mlodymi.jpg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka