eat.clitoristwood 16.09.10, 21:51 Co to za pies? I dlaczego nie na Jasnej Górze tylko w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
real_mayer Re: Apel Jasnogórski... 16.09.10, 21:53 a było coś we Warszawie>? bo ja tv bojkotuję Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Apel Jasnogórski... 16.09.10, 22:06 real_mayer napisała: > a było coś we Warszawie>? bo ja tv bojkotuję Rozumiem, że gazety też bojkotujesz. Czyli nie interesuje Cię, co się dzieje. Dlaczego więc pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Apel Jasnogórski... 16.09.10, 22:18 nie to nie tak :) jak ja nie obejrzę tv, to o jeden włączony odbiornik mniej, a ja bojkotuje, bo myślę, że gdyby nie ten szum medialny, nie byłoby sprawy <jednocześnie bawi mnie każda wiadomość o akcji "krzyż" - taka sprzeczność>. Skoro Ty już to widziałeś, to możesz się podzielić wiadomością <lub nie, jak chcesz> i w ten sposób zaspokoić moją chęć wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Apel Jasnogórski... 16.09.10, 22:23 Wszystko co i jak było dzisiaj masz od rana na głównej Gazeta.pl. I z komentarzami;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Apel Jasnogórski... 16.09.10, 22:27 Ale była jakaś rozróba/bijatyka ? Przegapiłam cóś ? Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Apel Jasnogórski... 16.09.10, 22:29 Nic nie widzę. Nic nie słyszę. To jak ? Lali się ? Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Apel Jasnogórski... 16.09.10, 22:31 ja nie wiem, myślałam, że wy coś powiecie :D Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Apel Jasnogórski... 16.09.10, 22:35 Obecnie zapodałam sobie tvn24 i leci szkło kontaktowe. Żadnych rozrób nie ma. No cóż, mnie zawwsze, co najlepsze omija Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Apel Jasnogórski... 16.09.10, 23:06 a mi to nikt nie chce powiedzieć eat.clitoristwood poszedł spać, a Ty wiesz tyle co ja buuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Apel Jasnogórski... 16.09.10, 22:27 aż się boję włazić :) <a jak odsłony się liczą??> Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Apel Jasnogórski... 16.09.10, 22:03 Matka Boska, Jezus i wszyscy święci w końcu kopną w de całą te polską oszołomską grandę. Boska cierpliwość chyba też ma granice.:> Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Tako rzecze Wiki: 16.09.10, 22:04 pl.wikipedia.org/wiki/Apel_Jasnog%C3%B3rski Coś tu nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Tako rzecze Wiki: 16.09.10, 22:11 Modlitwa do Matki Boskiej zawierzająca jej w opiekę Polskę i Polaków. :P Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Tako rzecze Wiki: 16.09.10, 22:16 menk.a napisała: > Modlitwa do Matki Boskiej zawierzająca jej w opiekę Polskę i Polaków. :P Bardzo to piękne. Ja natomiast zawierzam się zaraz łóżeczku. Dobranoc. :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Tako rzecze Wiki: 16.09.10, 22:22 I obieca poprawę, bo na pewno nagrzeszył okrutnie.:> Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Tako rzecze Wiki: 16.09.10, 22:12 Przecież to całe oszołomstwo ze swoim guru robią wszystko nie tam, nie tak i wszystko na odwrót. A był on tam z tym swoim zniczem, bo już nie miałam nerwów tego oglądać. Dziś znowu o godz 20.10 w TVPInfo wystąpił nie jako prezes ale jako obywatel i członek rodziny, bo jak powiedział PIS nie miesza się w sprawę krzyża i pomnika. Oczywiście jak zawsze przy tak szczerych deklaracjach, znowu szukał językiem dziury w lewej dolnej trójce;)) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Apel Jasnogórski... 16.09.10, 22:18 ale napisali, że postawią 96 nowych krzyży chyba z zapałek Odpowiedz Link Zgłoś
tequil.a Re: Apel Jasnogórski... 17.09.10, 12:25 Wiesz dlaczego? Bo to kolejne hasło, które się kojarzy z honorem, ojczyzną itepe i zarazem kolejne hasło, które można sobie przyPiSić. Już wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś