ind-ja 18.09.10, 00:20 ale mozna wybrac i ocenic piczona.tak mnie watki o kochankach natchnely piczon.pl endzoj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eat.clitoristwood Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 00:25 Nareszcie jakiś konstruktywny wkład w to zamierające nicością forum. Piczon, niech żyje, natchniony plendziojem, watką napchany o kochankach, niech żyje! Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 00:27 Weź nie wrzucaj tu takich lynków, bo się zazdrosna o cudne urode tych paniów robię. Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 00:37 im wiekszy tuning tym lepszy piczon,a komentarze przecudnie oddaja piekno odzienia wierzchniego(lub jego brak),okolicznosci przyrody i charakerystyke okazow. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 00:38 Właśnie czytam komentarze do "okazów" - i jeszcze kumplom podrzucone zostało, niech się chłopaki pośmieją. Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 00:49 to co baby juz mam pomysl na bal przebierancow,zrobie sie na piczona i nikt mnie rozpozna Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 00:51 A w Japonii to cała subkultura osobna taka jest... Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 00:55 tak ale nie mieszkamy w Japonii ale polskie piczony malymi kroczkami probuja dorownac kolezankom z zagranicy Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 00:56 Ale kiedyś Polska miała być "drugą Japonią" i tyle z tego wyszło tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 01:02 a te nieudane inwestycje,resztki subkulturalnych niekultur,dziewoje nam sie popsuly przez ta Japonie Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 01:07 Samo zło, ta Japonia! Może te dziewoje trzeba do jakich obozów resocjalizacyjnych? :D Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 00:55 ciekawe za co one się przebierają, jak i tak całe życie chodzą przebrane. worek na śmieci może dałby radę zamaskować. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 00:57 A nie lepszy taki na zwłoki? Całość ukryje. I są różne wzory. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 01:07 Tam, drastyczna - takie nowomodne podejście do śmierci i w ogóle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 13:37 Polecam nasząbladzię i fotkępeel :) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 13:51 One chociaz przypominaja kobiety. Wole cos takiego, niz ponizsze przyklady, z ktorymi juz za wiele nie da sie zrobic. Uczestniczki parady homoseksualistów Warszawa 2010 fotorelacja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 19:16 slicniutkie blindaski w kolorowych strojach Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 19:23 One chociaz przypominaja kobiety. Wole cos takiego, niz ponizsze przyklady, z ktorymi juz za wiele nie da sie zrobic. Uczestniczki parady homoseksualistów Warszawa 2010 fotorelacja Typowe. Wybieramy najbrzydsze ze sfotografowanych. Z 80% tych pań da się coś zrobić, zapewniam. Tylko trzeba wiedzieć co. Ja wiem. Kombi nie wie i gdyby je zobaczył po owym czymś (schudnięcie, zmiana fryzury, makijaż, odpowiednie ciuchy) toby nie poznał. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 19:27 > Kombi nie wie i gdyby je zobaczył po owym czymś (schudnięcie, zmiana fryzury, > makijaż, odpowiednie ciuchy) toby nie poznał. Przepraszam Cie bardzo, ale jak mozna sie tak oszpecac? ROzumiem, ze nie wszyscy z facjaty wygladaja jak Brady Pitty i Angeliny Jolie, ale te stroje, tatuaze, fryzury, tluszcz mowiac wprost - odpychaja. Ciezko na to patrzec, nie mowiac juz o czyms wiecej. Bleee. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 19:32 > > Przepraszam Cie bardzo, ale jak mozna sie tak oszpecac? ROzumiem, ze nie wszysc > y z facjaty wygladaja jak Brady Pitty i Angeliny Jolie, ale te stroje, tatuaze, > fryzury, tluszcz mowiac wprost - odpychaja. Ciezko na to patrzec, nie mowiac j > uz o czyms wiecej. Bleee. > To nie patrz. Każe ci ktoś? Jak można się tak oszpecać? Pytanie niby słuszne, ale zadałabym je też rodakom płci męskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 19:42 > To nie patrz. Każe ci ktoś? Lubie patrzec na brzydszych od siebie. Podnosi sie wtedy moje poczucie wlasnej wartosci. :) > Jak można się tak oszpecać? Pytanie niby słuszne, ale zadałabym je też rodakom > płci męskiej. Slusznie. Ty tez ich czesto punktowalas, nawet temat o tym zakladalas (w ktorym to temacie przyznalem Ci racje), wiec zwracanie mi uwagi, ze zle robie jest po prostu hipokryzja. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 19:44 > > Slusznie. Ty tez ich czesto punktowalas, nawet temat o tym zakladalas (w ktorym > to temacie przyznalem Ci racje), wiec zwracanie mi uwagi, ze zle robie jest po > prostu hipokryzja. > Szczerze powiem ci, że mnie się te panie też nie podobają, ale: - na pewno w paradzie szło CAŁE MNÓSTWO atrakcyjnych kobiet, a zdjęcia są dobrane BARDZO TENDENCYJNIE pod buraczane myślenie "brzydka to lesba/lesba to brzydka" - z wieloma z tych pań dałoby się coś zrobić. A nawet całkiem dużo. Odpowiedz Link Zgłoś