Dodaj do ulubionych

pewnie widzieliscie

18.09.10, 00:20
ale mozna wybrac i ocenic piczona.tak mnie watki o kochankach natchnely piczon.pl endzoj
Obserwuj wątek
    • eat.clitoristwood Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 00:25
      Nareszcie jakiś konstruktywny wkład w to zamierające nicością forum. Piczon, niech żyje, natchniony plendziojem, watką napchany o kochankach, niech żyje!
    • raohszana Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 00:27
      Weź nie wrzucaj tu takich lynków, bo się zazdrosna o cudne urode tych paniów robię.
      • ind-ja Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 00:37
        im wiekszy tuning tym lepszy piczon,a komentarze przecudnie oddaja piekno odzienia wierzchniego(lub jego brak),okolicznosci przyrody i charakerystyke okazow.
        • raohszana Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 00:38
          Właśnie czytam komentarze do "okazów" - i jeszcze kumplom podrzucone zostało, niech się chłopaki pośmieją.
    • six_a Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 00:44
      manifest piękna i suchar żądzą
      ;)
      • ind-ja Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 00:49
        to co baby juz mam pomysl na bal przebierancow,zrobie sie na piczona i nikt mnie rozpozna
        • raohszana Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 00:51
          A w Japonii to cała subkultura osobna taka jest...
          • ind-ja Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 00:55
            tak ale nie mieszkamy w Japonii ale polskie piczony malymi kroczkami probuja dorownac kolezankom z zagranicy
            • raohszana Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 00:56
              Ale kiedyś Polska miała być "drugą Japonią" i tyle z tego wyszło tylko...
              • ind-ja Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 01:02
                a te nieudane inwestycje,resztki subkulturalnych niekultur,dziewoje nam sie popsuly przez ta Japonie
                • raohszana Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 01:07
                  Samo zło, ta Japonia! Może te dziewoje trzeba do jakich obozów resocjalizacyjnych? :D
        • six_a Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 00:55
          ciekawe za co one się przebierają, jak i tak całe życie chodzą przebrane.
          worek na śmieci może dałby radę zamaskować.
          • raohszana Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 00:57
            A nie lepszy taki na zwłoki? Całość ukryje. I są różne wzory.
            • six_a Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 01:00
              nie chciałam być drastyczna;)
              • raohszana Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 01:07
                Tam, drastyczna - takie nowomodne podejście do śmierci i w ogóle ;)
    • figgin1 Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 13:37
      Polecam nasząbladzię i fotkępeel :)
      • kombinerki.pinocheta Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 13:51
        One chociaz przypominaja kobiety. Wole cos takiego, niz ponizsze przyklady, z ktorymi juz za wiele nie da sie zrobic.

Uczestniczki parady homoseksualistów Warszawa 2010 fotorelacja

:))
        • ind-ja Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 19:16
          slicniutkie blindaski w kolorowych strojach
        • maitresse.d.un.francais Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 19:23
          One chociaz przypominaja kobiety. Wole cos takiego, niz ponizsze przyklady, z ktorymi juz za wiele nie da sie zrobic.

Uczestniczki parady homoseksualistów Warszawa 2010 fotorelacja

Typowe. Wybieramy najbrzydsze ze sfotografowanych.

Z 80% tych pań da się coś zrobić, zapewniam. Tylko trzeba wiedzieć co. Ja wiem. Kombi nie wie i gdyby je zobaczył po owym czymś (schudnięcie, zmiana fryzury, makijaż, odpowiednie ciuchy) toby nie poznał.
          • kombinerki.pinocheta Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 19:27
            > Kombi nie wie i gdyby je zobaczył po owym czymś (schudnięcie, zmiana fryzury,
            > makijaż, odpowiednie ciuchy) toby nie poznał.

Przepraszam Cie bardzo, ale jak mozna sie tak oszpecac? ROzumiem, ze nie wszyscy z facjaty wygladaja jak Brady Pitty i Angeliny Jolie, ale te stroje, tatuaze, fryzury, tluszcz mowiac wprost - odpychaja. Ciezko na to patrzec, nie mowiac juz o czyms wiecej. Bleee.
            • maitresse.d.un.francais Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 19:32

>
              > Przepraszam Cie bardzo, ale jak mozna sie tak oszpecac? ROzumiem, ze nie wszysc
              > y z facjaty wygladaja jak Brady Pitty i Angeliny Jolie, ale te stroje, tatuaze,
              > fryzury, tluszcz mowiac wprost - odpychaja. Ciezko na to patrzec, nie mowiac j
              > uz o czyms wiecej. Bleee.
              >
              To nie patrz. Każe ci ktoś?

Jak można się tak oszpecać? Pytanie niby słuszne, ale zadałabym je też rodakom płci męskiej.

• kombinerki.pinocheta Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 19:42
                > To nie patrz. Każe ci ktoś?

Lubie patrzec na brzydszych od siebie. Podnosi sie wtedy moje poczucie wlasnej wartosci. :)

> Jak można się tak oszpecać? Pytanie niby słuszne, ale zadałabym je też rodakom
                > płci męskiej.

Slusznie. Ty tez ich czesto punktowalas, nawet temat o tym zakladalas (w ktorym to temacie przyznalem Ci racje), wiec zwracanie mi uwagi, ze zle robie jest po prostu hipokryzja.
                • maitresse.d.un.francais Re: pewnie widzieliscie 18.09.10, 19:44

>
                  > Slusznie. Ty tez ich czesto punktowalas, nawet temat o tym zakladalas (w ktorym
                  > to temacie przyznalem Ci racje), wiec zwracanie mi uwagi, ze zle robie jest po
                  > prostu hipokryzja.
                  >
                  Szczerze powiem ci, że mnie się te panie też nie podobają, ale:

- na pewno w paradzie szło CAŁE MNÓSTWO atrakcyjnych kobiet, a zdjęcia są dobrane BARDZO TENDENCYJNIE pod buraczane myślenie "brzydka to lesba/lesba to brzydka"

- z wieloma z tych pań dałoby się coś zrobić. A nawet całkiem dużo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka