Dodaj do ulubionych

a ja ma dość

25.09.10, 21:57
tych podłych faktów z życia, mam dość przekazywania swojego światopoglądu, odbieranego jako głupi idealizm... ku... no! A moja przyjaciółka ma moje zdanie głęboko w nosie jak babola
Obserwuj wątek
    • real_mayer Re: a ja ma dość 25.09.10, 21:59
      chodzi o zdrady w związku, których nie potrafię zaakceptować, nie potrafię też wytłumaczyć w głupi sposób. A wy kurde co zdradzacie??
      • noyer Re: a ja ma dość 25.09.10, 22:02
        tylko glupcy potrafia wytlumaczyc zdrade...
        ale takich pelno wokol, wiec niektorym sie zdaje ze ilosc przechodzi z czasem w jakosc
        • real_mayer Re: a ja ma dość 25.09.10, 22:10
          ale ona nawet nie da sobie wytłumaczyć że to zdrada! Usprawiedliwienie jest jej niepotrzebne bo przecież nic złego nie robi :/ a ja głupia w zderzeniu z tym wszystkim się pogubiłam :)
      • cafem Re: a ja ma dość 25.09.10, 22:02
        Nie zdradzam, jako jedna z niewielu w moim srodowisku;)
        Ale przyjaciolkom generalnie dupy o ich zdrady nie truje, bo juz sie nauczylam, ze to nic nie da.
        Niech robia, co chca, ich lozko - ich sprawa;)
        • real_mayer Re: a ja ma dość 25.09.10, 22:05
          chyba powoli uczę się tego samego. Ale mnie nosi przy okazji, bo wiem, że ona sobie szkodzi, mówiłam jej,ale to jak do ściany gadać ....Kurde karty życia są rozdane raz, albo trzymamy się zasad, albo jesteśmy chorągiewkami na wietrze.
          • real_mayer Re: a ja ma dość 25.09.10, 22:06
            jestem przeładowana tym kłamstwem wokoło, jutro z domu nosa nie wytknę!
            • cafem Re: a ja ma dość 25.09.10, 22:54
              Nie stres sie, bo nerwow szkoda. Ja zazwyczaj przyjaciolkom na koniec, gdy sie juz wszystko zawali, mrukne: 'A nie mowilam' i ramieniem do wyplakania sluze.
              Co jak co, to jednak nie mnie przyjaciola zdradza;)
              • real_mayer Re: a ja ma dość 25.09.10, 22:58
                niby nie! Ale ja miałam tak ostatnio, że bym mojej przyjaciółce chętnie <no nie wiem jak inaczej napisać> wyjebała w twarz, ale wiedziałam, że to nic nie da i jakoś głupio przytakiwałam, mimo tylu spraw do przekazania ... nosz w mordę jeża! Ja zaczynam wariować?
                • cafem Re: a ja ma dość 25.09.10, 23:05
                  Hmm...
                  Moze wyciagnij jakies skrable albo masterminda, niech sie przyjaciola na grze skupi, a nie na jeczeniu o facetach. I zapowiedz, ze ma 30 minut na wygadanie sie - potem czas na rozmowy o wszystkim innym. A jesli zasade zlamie - Ty wychodzisz.

Nie przejmuj sie jej problemami, pewnie masz dosc swoich.
        • teletoobis Re: a ja ma dość 25.09.10, 22:07
          Twemu chlopu trafil sie bialy kruk
          Dzis juz niewiele ludzi nie zdrzdza. I dotyczy to oydwu plci. Taka moda, taki styl. Slyszalem slowa pewnej kobiety sypiajacej z 17 lat starszym od niej facetem, ojcem 4 dzieci; przeciez ja nikogo nie krzywdze....
          • real_mayer Re: a ja ma dość 25.09.10, 22:12
            no właśnie! to jest okropne! Masz rację, że to moda. <głupole tłumaczą sobie swoje postępowanie>
          • real_mayer Re: a ja ma dość 25.09.10, 22:14
            Dodam, bo mnie wzięło, że bardzo trudno być "ideałem" pośród ludzi usprawiedliwiających swoje zachowanie.
            • gyongyhaju_lany Re: a ja ma dość 25.09.10, 22:31
              uff, myślałam, ze tylko ja mam takie "niedzisiejsze" poglądy. Zdrada mnie obrzydza, nie wyobrażam sobie jak można być tak nielojalnym wobec drugiego człowieka - wobec partnera, ale też wobec partnerki kochanka, blee. :P
              • real_mayer Re: a ja ma dość 25.09.10, 22:46
                oraz wobec siebie! Bo żadna z osób zdradzających nie przyzna się że zdradza!
                • teletoobis Re: a ja ma dość 25.09.10, 22:56
                  Tu sie mylisz. Chwala, lub przechwalaja sie tym wsrod kumpli i kumpel.
                  • real_mayer Re: a ja ma dość 25.09.10, 23:00
                    a u mnie w towarzystwie, to każdy udaje, że jest lepszy, bo nie postępuje tak jak "jasiek" < bo "jasiek" to dopiero odpie%rdala>. I chyba to zakłamanie mnie dobija
                    • teletoobis Re: a ja ma dość 25.09.10, 23:03
                      Zmien towarzystwo. Ja tak kiedys zrobilem, kompletnie zmienilem srodowisko, by nikt nie przypominal mi gorzkiej przeszlosci. Zmienilem, srodowisko, bo musialem zmienic siebie.
                      • real_mayer Re: a ja ma dość 25.09.10, 23:06
                        cos w tym jest, bo dziś spotkałam się z "normalną" osobą i się pośmiałam bez gadania o jakimś innym facecie, o randkach na boku... co to za ulga dla duszy :)
                        • teletoobis Re: a ja ma dość 25.09.10, 23:14
                          Oczywiscie ze cos w tym jest. Im dalej od korporacyjnych gnomow lazacych w garniturkach, tym mniej szpanu zaliczaniem.
                          Pamietam, ze w szkole sredniej szpanem bylo opowiadanie o swoich podbojach ( w wiekszosci byly to klamstwa). Teraz ta moda przeniosla sie na 30 latkow.
                          Wiesz, uwielbiam atmosfere schronisk w gorach, tam liczy sie cos innego. Ludzie zyja inaczej. Odrywaja sie od wyscigu szczurow, od szpanu, od zblazowania.
                          Dlatego kiedy tylko moge staram sie bywac tam, gdzie mozna zachowac resztki zdrowia psychicznego i nie ulegac dewianckim modom
    • real_mayer cafem na piwo się trzeba 25.09.10, 22:16
      umówić, bo ja zwariuję od tego zdradzającego się towarzystwa
      • cafem Re: cafem na piwo się trzeba 25.09.10, 22:52
        No. A ja w Polszczy sie wlasnie urlopuje;)
        • real_mayer Re: cafem na piwo się trzeba 25.09.10, 22:55
          dobrze, bardzo dobrze :) to znaczy że w Polsce są osoby z podobnym do mojego "zdradopoglądem"
    • kombinerki.pinocheta Re: a ja ma dość 25.09.10, 22:31
      Real ja bym Cie nie zdradzil.
      • real_mayer Re: a ja ma dość 25.09.10, 22:46
        dziękuję :)
        • kombinerki.pinocheta Re: a ja ma dość 25.09.10, 22:48
          Tylko tyle? :)
          • real_mayer Re: a ja ma dość 25.09.10, 22:50
            no co mam się rzucić na kolana ?
            • kombinerki.pinocheta Re: a ja ma dość 25.09.10, 22:53
              Real, Szklana to Ty ?
              • real_mayer Re: a ja ma dość 25.09.10, 22:55
                ja to ja i nikt inny!