Dodaj do ulubionych

'łysi faceci - hot or not?'

28.09.10, 12:11
hej dziewczyny, przeczytałam kontrowersyjny artykuł "jesteś łysy? seks masz zgłowy!" interia360.pl/on-i-ona/artykul/ysiejesz-seks-masz-z-glowy,39159 i zastanawiam się, czy rzeczywiście jest tak jak twierdzi autor - że łysi faceci są olewani przez kobiety. Bo jesli miałabym do wyboru faceta z łysina i faceta z małym sprzętem, to chyba jednak wolałabym tego z łysiną. Co o tym sądzicie? Przespałybysie się z łysym?
Obserwuj wątek
    • eat.clitoristwood Re: 'łysi faceci - hot or not?' 28.09.10, 12:14
      raz Jezusek proszę!
      • dzioucha_z_lasu Re: 'łysi faceci - hot or not?' 28.09.10, 12:26
        https://img291.imageshack.us/img291/3381/46447242.jpg
    • gr.een Re: 'łysi faceci - hot or not?' 28.09.10, 12:19
      a mnie się podobają faceci z długimi włosami, już nawet nie chcę myślec co oni tam mają :)
      no bo czym dłuższe włosy to tam coraz mniej i mniej i mniej :)
    • menk.a Re: 'łysi faceci - hot or not?' 28.09.10, 12:22
      > Przespałybysie się z łysym?

Z tego miejsca chciałabym podziękować naturze, że mi oszczędza takich i podobnych dylematów.:D
      • oto_ona_1 Re: 'łysi faceci - hot or not?' 01.10.10, 15:02
        Ja również z tego miejsca pragnę jej powdziękować bo choć miewam dylematy różne to dalece mi od tego typu problematyki.
    • 0riana Re: 'łysi faceci - hot or not?' 28.09.10, 12:29
      > Przespałybysie się z łysym?

Sypiam regularnie.
      • gr.een Re: 'łysi faceci - hot or not?' 28.09.10, 12:32
        0riana napisała:

> > Przespałybysie się z łysym?
        >
        > Sypiam regularnie.
        i jak?
        • menk.a Re: 'łysi faceci - hot or not?' 28.09.10, 12:38
          gr.een napisał:

> 0riana napisała:
          >
          > > > Przespałybysie się z łysym?
          > >
          > > Sypiam regularnie.
          > i jak?

Niedyskretne pytanie.:>
          • gr.een Re: 'łysi faceci - hot or not?' 28.09.10, 12:45
            menk.a napisała:

> gr.een napisał:
            >
            > > 0riana napisała:
            > >
            > > > > Przespałybysie się z łysym?
            > > >
            > > > Sypiam regularnie.
            > > i jak?
            >
            > Niedyskretne pytanie.:>
            oj tam! :)
        • 0riana Re: 'łysi faceci - hot or not?' 28.09.10, 12:55
          > i jak?

łyso! :-)
      • josef_to_ja Re: 'łysi faceci - hot or not?' 28.09.10, 18:19
        Ale łysy w sensie wyłysiały czy z bujną czupryną, ale ogolony?
        • 0riana Re: 'łysi faceci - hot or not?' 28.09.10, 18:25
          Ogolony. Wstydzi sie swoich rudych lokow.
          • josef_to_ja Re: 'łysi faceci - hot or not?' 28.09.10, 18:39
            Co innego ogolony, co innego łysiejący
            • 0riana Re: 'łysi faceci - hot or not?' 28.09.10, 18:40
              wyraznie zaznaczylam, ze odpowiadam na pytanie "Przespałybysie się z łysym? "
    • raohszana Re: 'łysi faceci - hot or not?' 28.09.10, 12:32
      Trza poznać autora z kombinerkami, józiem i paroma innymi, założą lobby na rzecz łysch, prawiczków, łysych prawiczków i wszystkich innych, rzekomo olewanych przez kobiety.

Nie, ja sypiam tylko z długowłosymi o dużych sprzętach, pasuje odpowiedź do wyników statystycznych?
    • a1ma Re: 'łysi faceci - hot or not?' 28.09.10, 12:48
      Z facetem sypiać?? A FUJ!!!
      • zloty.strzal Re: 'łysi faceci - hot or not?' 28.09.10, 13:22
        :D
    • aneta-skarpeta Re: 'łysi faceci - hot or not?' 28.09.10, 13:01
      dla mnie facet łysy jest jak najbardziej ok. czasem to nawet atut

znam kilku łysych facetów- połowa łysych z przymusu i są bardzo hot, a 2 zupełnie nie, ale włosy by im nie pomogły;)
      • josef_to_ja Re: 'łysi faceci - hot or not?' 28.09.10, 18:21
        Nie wiem co jest seksownego we wianuszku resztek włosów
    • saltnpepa Re: 'łysi faceci - hot or not?' 28.09.10, 15:29
      ja spałam z łysymi, byłam z łysiejącymi, mieszkałam z jednym łysym z wyboru.. chyba jestem ich fanką :D I z mojego doświadczenia wynika, że łysienie może być powiązanie z potencją... ale to tylko moje doświadczenia ;p
      • zloty.strzal Re: 'łysi faceci - hot or not?' 28.09.10, 15:37
        Ci z większym poziomem testosteronu szybciej łysieją (podobno).
    • sid.leniwiec Re: 'łysi faceci - hot or not?' 28.09.10, 16:58
      Zdecydowanie nie gustuję w łysych.
    • 7kobieta Re: 'łysi faceci - hot or not?' 28.09.10, 17:28
      Niektórzy łysi są super sexowni, inni wyglądają żałośnie.
      Nie sądzę, że łysi są olewani przez kobiety...
    • josef_to_ja Kobiety mówiąc o seksownych łysych mają na myśli.. 28.09.10, 18:24
      Willisa, Zidane i innych znanych cele-brytów ze sławą i grubymi portfelami ;)
      • menk.a Re: Kobiety mówiąc o seksownych łysych mają na my 28.09.10, 18:47
        josef_to_ja napisał:

> Willisa, Zidane i innych znanych cele-brytów ze sławą i grubymi portfelami ;)

A u ciebie co? Sama łysina bez kasy i sławy?:>
        • bijatyka Re: Kobiety mówiąc o seksownych łysych mają na my 28.09.10, 19:40
          Jak to bez sławy ? Józek sławny jest !
          • gr.een Re: Kobiety mówiąc o seksownych łysych mają na my 28.09.10, 19:43
            bijatyka napisała:

> Jak to bez sławy ? Józek sławny jest !
            w czym?
            • menk.a Re: Kobiety mówiąc o seksownych łysych mają na my 28.09.10, 21:02
              gr.een napisał:

> bijatyka napisała:
              >
              > > Jak to bez sławy ? Józek sławny jest !
              > w czym?

Gdzie. W żałości. I nie mam na myśli żadnej miejscowości, stąd napisałam małą litera.:D
    • masher Re: 'łysi faceci - hot or not?' 28.09.10, 19:01
      pffff :P lyse jest piekne!
    • rzeka.chaosu Re: 'łysi faceci - hot or not?' 28.09.10, 20:58
      A ja łysych nawet lubię. Mój nie łysieje, ale strzyże się tak na 2 mm i dobrze wygląda w takich włosach.

Przespałybysie się z łysym?

A łysienie to jakaś śmiertelna choroba zakaźna?
    • tehuana Re: 'łysi faceci - hot or not?' 28.09.10, 23:37
      Lysi sa ohydni i nigdy bym takiego po lbie glaskac nie chciala. Na szczescie moj Maz ma dobre geny i predzej ja wylysieje niz on:)
      • mariszkka Re: 'łysi faceci - hot or not?' 30.09.10, 11:48
        łysi ohydni? to chyba słabo trafiałaś. albo mówisz o panach w dresowych spodniach i butach ze sprężynkami. to się zgodzę. łysi są super sexy, ale nie skini i nie dresiarze.. no i nie emeryci!! mój wujek, prawnik, zaczął łysieć od razu po studiach, i tak jak autor artykułu, szukał różnych sposobów na łysienie, nawet najdziwniejszych jak energoterapeuta :D w końcu postanowił się ogolić na zero.. odważny krok, ale w połączeniu z jego eleganckim stylem i uśmiechem efekt jest p o w a l a j a c y i nigdy nie wyglądał lepiej niż jako łysol :)))
    • six_a Re: 'łysi faceci - hot or not?' 28.09.10, 23:43
      a jak poznać, czy łysy ma wielki sprzęt?
      • 0riana Re: 'łysi faceci - hot or not?' 29.09.10, 00:16
        six_a napisała:

> a jak poznać, czy łysy ma wielki sprzęt?
        >

zdjac mu majtki
        • six_a Re: 'łysi faceci - hot or not?' 29.09.10, 09:00
          no to już jest po herbacie, ja się pytam przed.
          • 0riana Re: 'łysi faceci - hot or not?' 29.09.10, 11:06
            E tam po herbacie. Zdjecie majtek do niczego nie zobowiazuje :-)
        • sid.leniwiec Re: 'łysi faceci - hot or not?' 30.09.10, 17:53
          > > a jak poznać, czy łysy ma wielki sprzęt?
          > >
          >
          > zdjac mu majtki

:D
      • jan_hus_na_stosie Re: 'łysi faceci - hot or not?' 29.09.10, 08:56
        wielki sprzęt do wielkiej dziury? :>
      • menk.a Re: 'łysi faceci - hot or not?' 29.09.10, 11:08
        six_a napisała:

> a jak poznać, czy łysy ma wielki sprzęt?
        >

Jeździ małym samochodzikiem?:D
    • d.moll.ka a Connery? 30.09.10, 14:24
      bzdura. łysi/łysiejący są sexy...
      uwielbiam łysiejących, krótko przystrzyżonych, z zadbanym krótkim zarostem (mini broda i mini wąsik)... troszkę szpakowatych... też w fajnie dobranych okularach
      taki typ urody jest jak wino... jako młokos średni, z wiekiem coraz więcej esencji, fermononów i sex appealu... uwielbiam! i nie miałby seksu ze mną z głowy;)
      www.klast.net/bond/sc_bio.html
      ech.... łysi wg badań maja dużo testosteronu!!!!!!!!!! więcej niż "włochaci" ;)
      • monhann2 Lysi Polacy 30.09.10, 16:07
        Nigdy nie mialam nic przeciwko lysym, nigdy nie stanowilo to dla mnie wiekszego problemu. Niestety po ostatniej wizycie w Polsce (mieszkam od lat za granica) doznalam szoku! Ogolnie polscy panowie nigdy nie cieszyli sie zbyt dobrymi genami jesli chodzi o owlosienie ale teraz to makabra. Co drugi facet na ulicy jest lysy (i brzuchaty) Nie wierze, ze to jest moda, po prostu lysieja w tak mlodym wieku i wola sie ogolic niz gdyby ktos mial zobaczyc ich zakola. Co jeszcze jest wazne???? Ksztal glow Polakow jest bardzo nieladny, glowy maja z tylu splaszczone, czola wysokie, lysi wygladaja naprawde nieapetycznie. Te lyse, plaskie glowy sa tragiczne. Inne narodowosci maja naprawde inne ksztalty glow, no moze jeszcze Rosjanie tez maja takie, jak Polacy. I nie jest to moje widzi-mi-sie, rozmawialam z innymi na ten temat i potwierdzili moje spostrzezenia.
        • rumak.hrabiny Re: Lysi Polacy 30.09.10, 16:27
          "Niestety po ostatniej wizycie w Polsce (mieszkam od lat za granica) doznalam szoku! Ogolnie polscy panowie nigdy nie cieszyli sie zbyt dobrymi genami jesli chodzi o owlosienie ale teraz to makabra. Co drugi facet na ulicy jest lysy (i brzuchaty)"

- a w jakim kraju mieszkasz, że faceci są tacy szczupli i owłosieni? rzeczywiście małpy pod tym względem mają lepsze geny...
          • raohszana Re: Lysi Polacy 30.09.10, 16:28
            Gdziesik w Azji może mieszka? Większość Japońców to chuda i kudłata na łbie, na ten przykład.
            • rumak.hrabiny Re: Lysi Polacy 30.09.10, 16:32
              do nas Chińczycy też kiedyś przyjdą
              • raohszana Re: Lysi Polacy 30.09.10, 17:25
                E tam, Chińczyk to już nie to samo ;) Ale fakt, przyjadą. Już są. W ogóle kiedyś to nam się spora część Azji z wizytą i na dłużej zjawi.
          • d.moll.ka Re: Lysi Polacy 30.09.10, 16:41
            miłośnik piwa (a to skutkuje rozrostem wiadomego mięśnia :) się oburzył... :)

e tam, światowa dama. cudze chwalicie! :P
            jak mieszka gdzie ś u Arabów to oni mają tych kudłów... dla mnie Connery to jeden z najseksowniejszych facetów świata. I łusi pOlacy też są sexy!
            • raohszana Re: Lysi Polacy 30.09.10, 17:27
              Oj tam, światowa dama zaraz :P
              Nie no, Arabowie to nie, oni cali jacyś kudłaci chyba, nie? A taki Japoniec to ma na łbie ino :P
              Łyse to ładne, ale na klacie :P
            • kookardka Re: Lysi Polacy 30.09.10, 17:49
              myślę podobnie ... oj miałam takiego fajnego przystojnego łysiaka od filozofii ... mądry życiowo facet i solidnie wykształcony w dziedzinie, którą wykłada, a do tego ciekawie opowiadał ... no i te oczy ;) mądre, ciepłe oczy ;)
            • rumak.hrabiny Re: Lysi Polacy 01.10.10, 21:12
              > miłośnik piwa (a to skutkuje rozrostem wiadomego mięśnia :) się oburzył... :)

PUDŁŁŁO !, kurde.

wcale nie mam piwnego brzucha, chociaż lubię piwo, ale tu nie chodzi o mnie. chodzi o stereotyp o wątpliwej wartości logicznej. niektóre kobiety są do piwa irracjonalnie uprzedzone, wynoszą to chyba z domu. wolą zakamuflowanego moczymordę cichcem spijającego drinki, oczywiście gdy alkohol użyty do ich sporządzenia jest odpowiednio drogi i trendy.

owszem, piwo trochę wycisza, rozleniwia, przy czym wzmaga apetyt. ma trochę kalorii, jak wszystko co dobre, ale z drugiej strony kalorie są też dla ludzi. bez spożywanych kalorii robaki by nas szybko zjadły. przebywanie na świeżym powietrzu też wzmaga apetyt, ale wcale to nie znaczy, że nie powinniśmy wietrzyć naszych mieszkań czy chodzić na spacery. brzuch rośnie od nieróbstwa, siedzenia czy też leżenia przed tv, wpierdzielania przy tym różnego badziewia. wszystko jest dla ludzi, ale we wszystkim trzeba mieć umiar - czy to piwo czy żarcie czy nawet praca.

jak już operujemy stereotypami, to z dwojga złego, lepiej mieć brzuch od piwa, niż garb od roboty. poza tym piwo ma wiele witamin i rozwija intelekt. oczywiście, gdy spożywasz je w odpowiednim towarzystwie :D
              • d.moll.ka Re: Lysi Polacy 02.10.10, 00:08
                ale się tłumaczysz... żart taki rzuciłam.
                ale tak sie podejrzanie tłumaczysz, jakby to nie było pudło... :)
                • rumak.hrabiny Re: Lysi Polacy 02.10.10, 22:35
                  nie zrozumiałaś mnie, więc spróbuj zacząć myśleć twórczo....

możesz wyobrażać mnie jako łysego grubasa, jako chudego, anorektyczniego owłosionego na całym ciele kurdupla, nie dbam o to. mam tylko jedną sprawę do ciebie. przyznaj, że PIWO jest dobre i zdrowe, szczególnie niepasteryzowane. pite w umiarze jest zdrowsze i lepsze od wódki, whisky, ginu, coca-coli, pepsi, różnych spritów, energy drinków i innego tego typu badziewia. o to mi chodziło.

no to jak? przyznasz, że piwo jest dobre czy nadal będziesz unikać sedna i skupiać się na mojej skromnej osobie?
    • kookardka Re: 'łysi faceci - hot or not?' 30.09.10, 16:37
      Powiem tak, o ile facet nie robi z siebie idioty ( np zamiast ogolić się na łyso zaczesuje się "na pożyczkę" albo zapuszcza włosy naokoło plackowatej łysiny na czubku głowy, albo zostawia jeżyka przy zakolach siegających za uszy ) to nie ma to dla mnie znaczenia ... Jeśli umie być partnerem, a nie synusiem mamusi, który udaje dorosłego, jest miły, życzliwy, ciepły i refleksyjny to takie sprawy jak brak włosów są kompletnie nieistotne.
      • d.moll.ka Re: 'łysi faceci - hot or not?' 30.09.10, 16:56
        Smoleń zaczesywał - a jaki cudny był :)
        • kookardka Re: 'łysi faceci - hot or not?' 30.09.10, 17:05
          to on już nie żyje ?
          • d.moll.ka Re: 'łysi faceci - hot or not?' 01.10.10, 12:57
            żyje... ale dawno go nie widziałam i nie wiem czy zaczesuje i czy nadal jest taki cudny ;)
            u mnie na osiedlu jest taki 45-50-latek łysy, szpakowaty...chodzi w okularach oraz... z żoną ;/ kurcze... super koleś. sportowa sylwetka i ta zarąbista łysinka... rozmarzyłam się... taki miły dzień, że człowiekowi głupoty po głowie chodzą :):):)
            • kookardka Re: 'łysi faceci - hot or not?' 01.10.10, 13:01
              to w końcu łysy czy szpakowaty ? ;)
              • d.moll.ka Re: 'łysi faceci - hot or not?' 01.10.10, 13:05
                słuszne pytanie - jest tak łysy jak boski Connery - na czubku łysy, poniżej szpakowaty :D i ma super okulary i inteligentną twarz...
                taki mix przyprawia mnie o... dreszczyk emocji ;)
                • d.moll.ka Re: 'łysi faceci - hot or not?' 01.10.10, 13:06
                  krótko przycięty...
                  + wąsik i broda - gustowne i sexy

kurde... ale te,at. nie mogę się skoncentrować przez Was!...
                  • d.moll.ka Re: 'łysi faceci - hot or not?' 01.10.10, 13:07
                    wysoki, normalny, w sam raz... sportowa sylwetka...
                    dobra pa! żonę ma... :D
                    • kookardka Re: 'łysi faceci - hot or not?' 01.10.10, 13:20
                      Niektórzy mężczyźni pięknie się starzeją ...
                      • d.moll.ka Re: 'łysi faceci - hot or not?' 01.10.10, 13:34
                        tak...
                        też sie widzę romarzyłaś? ;)
      • sid.leniwiec Re: 'łysi faceci - hot or not?' 30.09.10, 17:55
        To fakt, lepsza łysa głowa niż pożyczka czy aureola z łysym plackiem.
        • kookardka Re: 'łysi faceci - hot or not?' 30.09.10, 17:59
          >>aureola z łysym plackiem.

taaa, facet wtedy wygląda tak, jakby wyrósł kilka centymetrów ponad swoje włosy ;)
    • josef_to_ja Łysienie to nie aż taki powód do kompleksów 30.09.10, 18:09
      Moim zdaniem jak łysiejący facet goli głowę na łyso (najlepiej żyletką na gładko) to wygląda to bardzo przyzwoicie i niektórym bardzo pasuje. Jakbym łysiał to bym tak robił i się nie przejmował
    • rudyocicat Re: 'łysi faceci - hot or not?' 30.09.10, 18:54
      jak facet ma to coś w sobie, to nie ma znaczenia czy on ma włosy czy nie, zresztą niektórym bardziej łysina pasuje, jak dla mnie Bruce Willis jest sexi a Zbigniew Wodecki nie, a w podobnej grupie wiekowej:)

straszna to jest fryzura na pożyczkę:)

ja wolę łysego, wysportowanego i mojego prywatnego boskiego męża (jestem obiektywna), od owłosionego niczym sweter z brzuchem kolesia...
      • sid.leniwiec Re: 'łysi faceci - hot or not?' 30.09.10, 20:47
        O tak, Willis to jeden z niewielu facetów, którzy przekroczyli 40-tkę, a z wyra bym nie wykopała.:)
        • rudyocicat Re: 'łysi faceci - hot or not?' 30.09.10, 20:53
          moja droga Willis skończył 55:) on jest jak dobre wino:)
          • sid.leniwiec Re: 'łysi faceci - hot or not?' 30.09.10, 20:56
            Ojej, no to gratulacje dla Brusa.:)
    • d.moll.ka twój ruch!;) ..................................... 01.10.10, 13:35
      www.rp.pl/artykul/533723-Na-co-lysym-potrzebna-lysina.html

• masher Re: twój ruch!;) ................................ 02.10.10, 14:09
        hehe widze ze lysi sa jednak lepiej przystosowani genetycznie do zycia w spoleczenstwie- wiecej pobzykaja, stabilniejsi, chlodzenie przegrzewajacej sie od myslenia glowy :D baaaa, lyse nie tylko piekne ale i dobre :D
    • zetka50 Re: 'łysi faceci - hot or not?' 01.10.10, 21:26
      Mój ma czuprynę i też jest gorący :D
    • martishia7 Re: 'łysi faceci - hot or not?' 01.10.10, 22:08
      Dzisiaj na ten przykład miałam przyjemność spotkać się z całkiem ładnie łysiejącym panem, w typie Andre Agassiego. Aż dłużej na nim oko zawiesiłam, a mój chłop skomentował, że "ten Paweł to chyba w Twoim typie". Bardzo bardzo miły widok. Mój chłop też z resztą łysiejący, do 30 już będzie po ptokach.
      A po wtóre chciałam zdementować, jakobym mówiąc "łyse jest piękne", miała na myśli Zidane'a. Kiedy mowa o łysych przystojniakach, zawsze jako pierwszy przychodzi mi do głowy:
      https://www.queervoice.net/kmcmullen/wp-content/uploads/2009/08/patrick-stewart.jpg
      • d.moll.ka Re: 'łysi faceci - hot or not?' 01.10.10, 22:22
        Super jest wyobrazić sobie, że łysy nawet nie musi używać grzebienia w sumie ;) Kiedy wokół tylu metroseksualnych, z włoskami cudnie wymodelowanymi... łysy po prostu jawi się jako sama esencja mężczyzny... No na mnie to działa... i łysina i... fantazja, że się nie czesze;) ale jestem głupia, co?
        • josef_to_ja Re: 'łysi faceci - hot or not?' 02.10.10, 09:20
          Łysy również powinien czymś sobie robić coś ala peeling głowy, bo inaczej może mu się zrobić taka starcza skóra na łysej głowie ;)
          • raohszana Re: 'łysi faceci - hot or not?' 02.10.10, 12:45
            A Ty skąd takie rzeczy wiesz? :D
    • curacao75 Re: 'łysi faceci - hot or not?' 01.10.10, 23:49
      Po pierwsze, to z kim sypiam zależy do większych czynników niż rozmiar penisa i ilość włosów na głowie... ze względów estetycznych, wolę łysego pana niż pana z pożyczką czy tupecikiem.. to jest obleśne...
    • ritanova Re: 'łysi faceci - hot or not?' 02.10.10, 13:51
      jasne, że tak. lepszy łysy nisz z włosami na plecach.. taki zwierz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka