Dodaj do ulubionych

Who is who?

29.09.10, 20:51

Kilka dni temu Plotek doniósł że nasza mistrzyni nowego wizerunku zaczyna bywać. No i fajnie. Nawet dobrze się prezentowała. Moim zdaniem aż za dobrze. Ale tak mają nuworysze. Tylko ta jej "dama do towarzystwa" to kompromitacja. Zastanawiałam się skąd ją wytrzasnęła i kto to może być?:
www.plotek.pl/plotek/51,79592,8426366.html?i=1
Styl jak u burdel mamy, spuszczone oczko w rajstopach i widoczne majtki;))
No i wyjaśniło się;))
www.plotek.pl/plotek/1,78649,8437012,Zona_i_corka_milionera_na_salonach__SONDA.html
Widać że i inteligencji brak, bo gdyby było inaczej, to by chociaż obserwując świat czegoś się nauczyła,))
Obserwuj wątek
    • berta-live Re: Who is who? 29.09.10, 20:56
      To pani żona to też nuworyszka? Nie hajtnął się pan dziedzic lodowej fortuny z jakąś panną poznaną na salonach?
    • alpepe Re: Who is who? 29.09.10, 21:13
      typowa polska uroda. W Berlinie tak poznam ze stu metrów Polkę (pod warunkiem, że mam szkła kontaktowe lub okulary).
      • pochodnia_nerona Re: Who is who? 29.09.10, 21:21
        A Ty, jaką masz, że poznajesz "polska urodę"? Ruską, niemiecką? Żydowską, turecką, hiszpańską? A może chińską?
        Ostatnio gdzieś przez moment mignęła mi w TV wypowiedź Niemca, kelnera z przygranicznej miejscowości, który powiedział z rozbrajającą szczerością, że Polki są ładniejsze od Niemek.
        A ja dodam, że czasem nie potrafią się ubrać, więc wyglądają jak wyglądają, na szczęście, nie wszystkie.
        I w ogóle to kolejny wątek w stylu: "jak ona się ubrała".
        • alpepe Re: Who is who? 29.09.10, 21:25
          Też miałam różne wyobrażenia na temat urody, dopóki nie zaczęłam podróżować po świecie.
          • pochodnia_nerona Re: Who is who? 29.09.10, 21:36
            Widzę błąd w Twoim rozumowaniu. Z pewnością na ulicach Berlina mija Cię mnóstwo Polek, o których nawet nie wiesz, że nimi są. Część z mijanych osób jest niegustownie ubrana. Wśród nich są też Polki. One częściej niż Niemki założą spódnicę, czy zrobią makijaż, a jeżeli nie mają gustu, to i wyglądają tandetnie. Ale nie wszystkie cierpią na bezguście.
    • sid.leniwiec Re: Who is who? 29.09.10, 21:18
      Ojacie... A te kiecki herve leger, noszone odpowiednio, potrafią być całkiem do rzeczy. Ale pani starsza powala.
      • alpepe Re: Who is who? 29.09.10, 21:19
        zazdrościsz!
        • sid.leniwiec Re: Who is who? 29.09.10, 21:24
          No ba!:)
    • thelma.3333 Re: Who is who? 29.09.10, 22:11
      wstyd się przyznać ale przez moment nie mogłam rozpoznać która córka która matka...
    • six_a Re: Who is who? 29.09.10, 22:16
      co to jest: wyglądać aż za dobrze?

anyway ja bym se plastykę zafundowała, a nie jakieś szmaty, tragiczne zresztą.
      • stedo Re: Who is who? 30.09.10, 13:01
        Mniej więcej "jak stróż w Boże Ciało", jeśli wiesz o co chodzi;)
    • maitresse.d.un.francais Re: Who is who? 29.09.10, 23:25
      obie panie beznadziejnie wyglądają w sukienkach bandażowych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka