reniatoja 03.10.10, 23:12 Lubię go bardzo :) WTTM? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salma75 Re: Piotr Bałtorczyk 03.10.10, 23:19 Jessuuu, myślałam, że nie żyje... On po zawale, brrr... Tak, lubie gościa bardzo, byłam niedawno na stand up comedy z nim w roli głównej, obśmiałam się za wszystkie czasy :). Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Piotr Bałtorczyk 04.10.10, 08:04 salma75 napisała: > Jessuuu, myślałam, że nie żyje... uuuu, no weź.... Niech żyje sto lat miły pan :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Piotr Bałtorczyk 03.10.10, 23:57 bałtroczyk taaaaa, no w sumie też tak mam. nareszcie mogłam to powiedzieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Piotr Bałtorczyk 04.10.10, 04:26 tez lubie, kiedys spiewal dobra poezje. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Piotr Bałtorczyk 04.10.10, 06:39 Glupi, nadety, napompowany uwielbieniem wlasnej osoby glupek. I mam na to dowody Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Piotr Bałtorczyk 04.10.10, 08:02 dawaj te dowody, albo nie oczerniaj człowieka. równie dobrze mogę powiedzieć, ze Teletubis to głupi nadęty, skretyniały cham i cokolwiek innego mam na to dowody. Lepper też miał na cos tam dowody, jakos do dziś nie wiadomo co to za papiery. Kurde, czy Ty zawsze musisz być na nie? Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Piotr Bałtorczyk 04.10.10, 08:21 Moge ci przeslac jego maila do mnie z dn 10.04.2010. Poza tym, ja znam czleka osobiscie, wiec moge sie wypowiadac w ten a nie inny sposob. Ty mnie osobiscie nie znasz, wiec twoja opinia sila rzeczy bylaby nieobiektywna. Powtarzam, to buc, nadety pie..., czlek wyrzej srajacy niz ma dupe Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Piotr Bałtorczyk 04.10.10, 08:26 Jeśli rzeczywiście mozesz, to proszę, prześlij na konto gazetowe. chetnie przeczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Piotr Bałtorczyk 04.10.10, 08:29 Moge. Zastanawiam sie nad celowoscia ujawniania prywatnej korespondencji, ale moge i pewnie to zrobie. Nie wiem tylko, czy zmieni to Twoje zaslepienie tym bucem Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Piotr Bałtorczyk 04.10.10, 08:56 do mnie też wyślij, bo ja chcę mieć jakiś list słynnej osoby. napisał do mnie marek kondrat co prawda, ale z propozycją rozpicia mnie jakimiś winami i to się nie liczy, fuj. dzięki z góry:) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Piotr Bałtorczyk 04.10.10, 09:03 Wybacz. Wyslalem Reni, by miala jasnosc. I to z prosba o zachowanie sprawy dla siebie. Wiecej nie bede upublicznial prywatnej korespondencji Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Piotr Bałtorczyk 04.10.10, 10:07 teletoobis napisał: > Moge. Zastanawiam sie nad celowoscia ujawniania prywatnej korespondencji, ale m > oge i pewnie to zrobie. Ja też sie zastanawiałam, ale skoro sam to zaproponowałeś, to chyba wiedziałeś w jakim celu ;) Już przeczytałam i odpisałam. > Nie wiem tylko, czy zmieni to Twoje zaslepienie tym bucem Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Piotr Bałtorczyk 04.10.10, 10:17 Owszem, innej osobie bym tego nie zproponowal. Tyle ze boli mnie to, ze nie wierzysz na slowo. Chcialas ze mnie zrobic oszczerce, a to nieladnie Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Piotr Bałtorczyk 04.10.10, 10:24 A bo myślałam, ze marudzisz tak dla zasady ;) Skąd mogłam wiedzieć, ze miales akurat z Bałtorczykiem bezpośrednie spięcia. Tyle jest innych gwiazd na nieboskłone, to Ty akurat cyk i Bałtorczyka wyciągniesz z rękawa Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Piotr Bałtorczyk 04.10.10, 10:28 Ty wyciagnelas, nie ja. Gdybys napisala o Dodzie czy nergalu, trzymalbym ryja. Gorzej, gdybys wyskoczyla z kims innym, mi znanym :) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Piotr Bałtorczyk 04.10.10, 11:19 teletoobis napisał: > Glupi, nadety, napompowany uwielbieniem wlasnej osoby glupek. > I mam na to dowody A to rozmiawiamy o Bałtroczyku człowieku? Myślałam, że o aktorze, kabareciarzu... Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Bałtroczyk, nie Bałtorczyk ;). n/t 04.10.10, 11:29 Dziękuję za wyprowadzenie z mroków, cale życie tkwiłam w błędzie, w szoku jestem, przecież to juz nie chodzi o to, ze nie doczytałam, ale ja zawsze też słyszałam bałtorczyk, a nie bałtroczyk, przeciez chyba glucha jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Piotr Bałtorczyk 04.10.10, 11:55 Jako kabareciarz jest kiepski, wrecz niekiedy zenujacy, jako czlowiek jest dupkiem Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Piotr Bałtorczyk 04.10.10, 12:40 teletoobis napisał: > Jako kabareciarz jest kiepski, wrecz niekiedy zenujacy, jako czlowiek jest dupk > iem Wiesz, są tacy co płaczą ze śmiechu na kabarecie OTTO ;). Wszystko kwestia gustu, nie sądzisz? Ja Bałtroczyka bardzo lubię słuchać, a w "Spadkobiercach" to już w ogóle sam siebie przechodzi ;). Jakim jest człowiekiem - nie interesuje mnie, nie zamierzam w bliższy kontakt z nim wchodzić ;). Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Piotr Bałtorczyk 04.10.10, 12:43 Na scenie jest zenujacy... i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Piotr Bałtorczyk 04.10.10, 12:46 teletoobis napisał: > Na scenie jest zenujacy... i tyle Dla Ciebie. Masz prawo do własnego zdania, mnie nie przekonasz :). Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Piotr Bałtorczyk 04.10.10, 12:49 Jak widac nie tylko dla mnie... o gustach sie nie dyskutuje.... mozna je jedynie skomentowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
ricemice Re: Piotr Bałtorczyk 04.10.10, 08:25 Nie nieszczególnie,dość często słucham audycji w trojce z jego udziałem ale jakoś nie mogę się do niego przekonać. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Piotr Bałtorczyk 04.10.10, 13:38 Ja nie lubię tych kilku sekund u kabareciarzy (u Bałtroczyka w szczególności), gdy po walnięciu jakiegoś "super-tekstu robią głupawą minę i rozglądają się w oczekiwaniu owacji. Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 ja go doceniałam 04.10.10, 08:38 po "spadkobiercach" improwizowanym "serialu"...... Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Piotr Bałtorczyk 04.10.10, 10:31 Podpisuję się pod opinią teletoobisa. Ciul Bałtroczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Piotr Bałtorczyk 04.10.10, 11:48 Ty Wacik tez pamietasz tego maila :) Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Piotr Bałtorczyk 04.10.10, 12:33 Pamiętam. Szkoda,że ten palant nie raczył mi odpisać. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Piotr Bałtorczyk 04.10.10, 12:41 Tylko nie mow, ze sie tym faktem przejmujesz. Szkoda nerwow na dupka Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Renia, i co?? 04.10.10, 11:51 Zmieniłaś zdanie, nienawidzisz Bałtroczyka? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Renia, i co?? 04.10.10, 11:54 Po prostu przekonala sie ze to buc i dupek :) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Renia, i co?? 04.10.10, 12:01 co nie zmieniło mojej sympatii (nie zaślepienia) do BałtROczyka, którego znam z estrady. Przesłany mi fragment korespondencji natomiast potwierdza tezę o dupku (a raczej chamie) Bałtroczyku jako prywatnej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Piotr Bałtorczyk 04.10.10, 14:15 gdybym ja chcial zakladac nowe watki w ktorych figorowalyby osoby ktore lubie i osobne dla tych ktorych nie lubie to serwery gazety siadlyby w 5 minut. Odpowiedz Link Zgłoś