ramka2 07.10.10, 14:13 Bliska mi osoba ma zdiagnozowany nowotwór przełyku. Podobno rokowania w tego rodzaju raka są złe. Czy ktoś z Was zna kogoś kto to miał i żyje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ramka2 Re: Rak przełyku 07.10.10, 14:23 nie wiem - dopiero mu zdiagnozowali - teraz idzie na konsultację przed operacją Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczna.303 Re: Rak przełyku 07.10.10, 14:30 Na zapas nie warto się zamartwiać. Jeśli to wczesne stadium to szanse są naprawdę duże (pow. 90%). Nie czytaj też zbyt dużo o tym, bo nabawisz się pesymistycznych myśli. Ja tak miałam po zdiagnozowaniu choroby u mojego brata, a potem się okazało, że nie wszystko, co zostało opisane i co wyczytałam - musi się wydarzyć, więc płacz był na wyrost. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka_k Re: Rak przełyku 07.10.10, 14:23 Trudno mówić o rokowaniach, jeśli wiadomo tylko jaki to guz. Przed Wami teraz walka i bardzo dużo nadziei. Informacje i pomoc znajdziesz tutaj. Życzę powodzenia w boju. Odpowiedz Link Zgłoś