zetka50 11.10.10, 21:12 Macie jakieś plany? Ja jadę w góry na 5 dni:) hurraaa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursyda Re: Sylwester 11.10.10, 21:16 ja mieszkam na Podlasiu i dla mnie góry to atrakcja, wieeeesz?:P ale lecę do Francji ale w sumie też w góry no Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Sylwester 11.10.10, 22:08 ursyda napisała: > ja mieszkam na Podlasiu i dla mnie góry to atrakcja, wieeeesz?:P > ale lecę do Francji > ale w sumie też w góry > no Ja nigdzie nie lecę. Do Australii wybiorę się może na emeryturze. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Sylwester 11.10.10, 21:15 na Sylwestra mam mocne postanowienie poprawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Sylwester 11.10.10, 21:15 o jaka niespodzianka drugi raz jeszcze tego nie pisałaś Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Sylwester 11.10.10, 21:15 Matko ależ jesteś wku...ająca. Dojrzała baba a infantylna jak gimnazjalistka. Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Sylwester 11.10.10, 21:20 wacikowa napisała: > Matko ależ jesteś wku...ająca. > Dojrzała baba a infantylna jak gimnazjalistka. niektórzy piszą bzdury i jest ok. Co Wam się znowu nie podoba! RAAAAnnyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Sylwester 11.10.10, 21:17 to ja wyjezdzam, wroce jak sie skonczy ten caly cyrk Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Sylwester 11.10.10, 21:25 plany mam takie, że jak zwykle ze spokojem pójdę spać - nie lubię sylwestrów. nie lubię też 6-godzinnych korków na zakopiance, wszechobecnej stonki i przepłacania za noclegi, więc góry w sezonie świąteczno-noworocznym omijam szerokim łukiem. pojadę sobie 2 tygodnie później. Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Sylwester 11.10.10, 21:30 Ja jadę do znajomych których poznałam za granicą. przed chwilą nas zaprosili :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Sylwester 11.10.10, 21:45 może to było tylko takie kurtuazyjne zaproszenie, myśleli że podziękujecie i powiecie iż macie już sylwestrowe plany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Sylwester 11.10.10, 21:48 Zarezerwowali nam hotel, bo u nich juz brakuje miejsca :) jak by nas nie chcieli to by dziś nie dzwonili:) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Sylwester 11.10.10, 21:30 najlepiej w marcu lub z poczatkiem kwietnia Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Sylwester 11.10.10, 21:31 W tym roku sylwek sam się zaplanował. ;) czyli plany mam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Aaa nie mówiłam wam? 11.10.10, 21:47 W tym roku Sylwka nie będzie - odwołany Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Aaa nie mówiłam wam? 24.10.10, 20:09 ursyda napisała: > W tym roku Sylwka nie będzie - odwołany..' masz błędne informacje. nie jest odwołany, tylko przesunięty o dwa tygodnie do przodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: Sylwester 11.10.10, 22:21 góry kocham, ale niekoniecznie w sylwestra - męczarnia jakich mało Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Sylwester 11.10.10, 22:23 laracroft82 napisała: > góry kocham, ale niekoniecznie w sylwestra - męczarnia jakich mało e tam będę ze znajomymi :) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Sylwester 11.10.10, 22:24 laracroft82 napisała: > góry kocham, ale niekoniecznie w sylwestra - męczarnia jakich mało Rozumiem, ciepła góra łatwiejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Sylwester 11.10.10, 22:51 No i z tego szczęścia, że Cię zaprosili kolejny głupawy wątek musiałaś założyć? Zetka, czy Ty sobie zdajesz sprawę jak się błaźnisz? :) Sylwester w górach? Boże uchowaj! Byłam raz, jako nastolatka, nigdy więcej. Spęd jakich mało, wszyscy walą na sylwka w góry. Góry tylko po sezonie, np. wrzesień (jeszcze troche dużo studentów), październik lub kwiecień-czerwiec. My z czterema zaprzyjaźnionymi rodzinami wynajmujemy od 29go XII domek w Borach Tucholskich, kompletne zadupie :D. Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Sylwester 11.10.10, 23:00 A ty znowu swoje! Ja cię nie krytykowałam jak założyłaś watek o targowaniu! Przemyśl najpierw 10 razy jak masz odpisać. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Sylwester 11.10.10, 23:12 I jeszcze jedno! poczytaj sobie inne wątki dlaczego im nie zwrócisz uwagi!!!!! chyba masz klapki na oczach i widzisz tylko moje :D Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Sylwester 30.11.13, 08:47 NApisz konkretnie co to za blazenstwo zapytac o Sylwestra? Co cie tak boli? Odpowiedz Link Zgłoś
szalenstwo.mam.we.krwi Re: Sylwester 12.10.10, 08:49 plany na sylwestra? już? nie wiesz ze najlepsze imprezy to te spontaniczne? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Sylwester 30.11.13, 08:51 Zaplanowalam byc sama i tylko sama z soba, w swietym spokoju. Mam przygotowana fure ksiazek, magazynow i komputer. Nawet 10 Sylwestrow nie starczy, zeby sie tego najesc do syta. Niech sie inni mecza korkami, sukniami itp. Odpowiedz Link Zgłoś
sl.13 Re: Sylwester 30.11.13, 09:17 Nie jadę nigdzie, jak zazwyczaj. Staram się unikać wyjazdów w okresie sylwestrowym, świątecznym, na weekend majowy - tłoczno, w korkach i dwa razy drożej. Za to wyjeżdżam przed świętami wygrzać się w słońcu.:) Odpowiedz Link Zgłoś