wredn.a.malpa 11.10.10, 21:22 Tylko zeby miec wymowke do nagrania podobnego dziela. www.youtube.com/watch?v=YRKybmBnfHs&feature=player_embedded Oczywiscie z efektami specjalnymi i czarodziejskimi odglosami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredn.a.malpa Re: Chce wyjsc za maz! 11.10.10, 21:30 To na komunii takie filmy tez sie naleza? Czemu tak nie bylo za moich czasow!? cholera! To moze sie w takim razie nawroce Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Chce wyjsc za maz! 11.10.10, 21:30 Słitasne. :D A te dźwięki to chyba z Mario jedynki ukradli. :D:DD:D: Odpowiedz Link Zgłoś
wredn.a.malpa Re: Chce wyjsc za maz! 11.10.10, 21:32 no. :P A panna mloda moglaby brac udzial w Dragon Ballu z tym zabojczymi poczlunkami. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Chce wyjsc za maz! 11.10.10, 21:35 Mnie zastanawia jedno: czemu ja postarzyli tym fryzem?!?!? Kolejna ciotka-młoda - przaśny styl weselno-wiejski tańczy i śpiewa. ;/ Kurna tak dziewczyny psuć! Odpowiedz Link Zgłoś
wredn.a.malpa Re: Chce wyjsc za maz! 11.10.10, 21:41 fryzura "na bogato" Duzo, tapirzascie i sztywno. Idealnie :P Pozatym panna wyglada na 16 lat bez tego helma na glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Chce wyjsc za maz! 11.10.10, 21:44 Prawda - młoda buzia, a uczesana jak stara baba w XIX wieku. ;/ To jest chyba nawet gorsze niż te czarne krechulce w oczach naszych rodzimych nastolatek postarzające je o 20 lat. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
wredn.a.malpa Re: Chce wyjsc za maz! 11.10.10, 21:49 Och! ty masz racje! Moja babcia na swoim slubnym zdjeciu (takim tradycyjnym, wiekskim, wiszacym nad pierzyna) miala taka sama fryzure. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Chce wyjsc za maz! 11.10.10, 21:53 No jak nie wiem co! :D Zachciało mi się w mario pograc. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wredn.a.malpa Re: Chce wyjsc za maz! 11.10.10, 22:07 A ja mam ochote na dragon balla! :P Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Chce wyjsc za maz! 11.10.10, 21:33 no też mi się z Mario skojarzyły:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Chce wyjsc za maz! 11.10.10, 21:52 Alez wy sie nie znacie :/ przeciez to tru lof! te buziaki naprawde maja powalajaca moc, te serduszko to dowod na tru lof i za kazdym razem jak machaja rekami to takie im wychodzi. to zadne efekty specjalne to prawdziwa prawda oczywista oczywistosc! Odpowiedz Link Zgłoś
yulija Re: Chce wyjsc za maz! 11.10.10, 21:59 nie dotrwałam do końca, ale mam nadzieję , że ich w tej brzezinie rozstrzelali.... małżeństwo cudne jest.. jeśli nie robi się z niego szopki :) Odpowiedz Link Zgłoś
wredn.a.malpa Re: Chce wyjsc za maz! 11.10.10, 22:13 Niedawno widzialam nagrywanie teledysku w stylu bolywood. Nagranie wykonywane przez grupe hindusow i glowni bohaterowie byli hindusami. Do tego miejscowy zespol taneczny. Ale poniewaz kiepsko tanczyli to zaczelam podejrzewac ze to takie podobne weselne nagranie. To ostatnio popularne jest? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Chce wyjsc za maz! 11.10.10, 22:17 To ostatnio popularne jest? Robiłam płytę z foto i filmami ślubnymi znajomych i stwierdzam, że popularni są kiepsko wyszkoleni kamerzyści i fotografowie. Może stąd ten kiczowaty styl i banalne pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
wredn.a.malpa Re: Chce wyjsc za maz! 11.10.10, 22:21 Ale robia tez takie filmiki, ktore jak sie domyslam sa puszczane w czasie slubu? Czy mowisz o tradycyjnych filmach slubnych? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Chce wyjsc za maz! 11.10.10, 22:30 Moi znajomi chcieli zaoszczędzić i dali mi do montażu i wrzucenia do prezentacji na płytę zdjęcia robione przez fotografia i kamerzystę (za dużo chciał za te usługę ;P i nagranie płyt). Dostałam surówkę na którą składały się jakieś koszmarne sceny, na fokach poucinani ludzie, niedoświetlone albo prześwietlone - część rozmyta - nie było z czego wybierać. Trudno o dobrego fotografa, ale i tacy są na szczęście. :D Oni akurat brali ślub w miejscowości młodego i tam był mały wybór. A co do puszczanych w czasie ślubu - tylko raz widziałam, ale to był pokaz slajdów ze zdjęciami młodych. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: Chce wyjsc za maz! 11.10.10, 22:42 bożżż nie dotrwałam do 40 sekund :D Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Chce wyjsc za maz! 11.10.10, 22:52 prawie jak matriks, tak się giął. dalej nie dałam rady. ja bym im tam jakiegoś dzika w tle dała albo chociaż małpy na tych brzozach, bo nudy. Odpowiedz Link Zgłoś