piekna.i.wyrafinowana 19.11.10, 22:35 w waszym zyciu alkoholowa, przynajmniej:) moja trawa od poniedziałku, jutro sie skonczy:) na szczescie w sumie to smutny piatek na trzezwo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potworski Gęś Gęgawa 19.11.10, 22:42 Może nie w temacie, ale czy to kur#wa nie jest fajne ptaszysko? Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana nowa partnerka? 19.11.10, 22:44 Potworski, chciałeś się pochwalić nową kobietą? w moim typie ona nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: nowa partnerka? 19.11.10, 22:52 piekna.i.wyrafinowana napisała: > Potworski, chciałeś się pochwalić nową kobietą? > w moim typie ona nie jest A co ci się w niej nie podoba?=szlachetne rysy, magnacki dziób, dumny i stateczny krok, wzrok wskazujący na zwycięstwo w niejednym teleturnieju. A w ogóle to niby dlaczego ma być w twoim typie? Czy twój stary tez musi być w moim typie? Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: nowa partnerka? 19.11.10, 22:59 > A co ci się w niej nie podoba? owłosienie, a raczej opierzenie:) niski wzrost:), nie do końca zgrabny chód:) =szlachetne rysy, magnacki dziób, dumny i statecz > ny krok, wzrok wskazujący na zwycięstwo w niejednym teleturnieju. słyszałam, że miłość ślepą jest:) > A w ogóle to niby dlaczego ma być w twoim typie? Czy twój stary tez musi być w > moim typie? ha, ja się tobie nie chwale na forum zdjęciami mojego starego Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: nowa partnerka? 19.11.10, 23:03 piekna.i.wyrafinowana napisała: > ha, ja się tobie nie chwale na forum zdjęciami mojego starego Bo ani chybi twój stary jest brzydszy niż rentgenowskie zdjęcie dzioba mojej gęgawy=i się go wstydzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: nowa partnerka? 19.11.10, 23:08 Potworski.... w twoim typie, biorąc pod uwagę okazany gust, mój stary z pewnością nie jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
kota_behemota Re: najdłuższa detoksykacja 19.11.10, 22:43 od kwietnia do teraz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: najdłuższa detoksykacja 19.11.10, 22:45 jak Ty to wytrzymujesz? ciaza czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
kota_behemota Re: najdłuższa detoksykacja 19.11.10, 22:49 Ciąża. :D :D :D Nieee, po prostu nie lubię (wiem, wiem - jestem dziwakiem;)), a poza tym po alko centkuję i wymiotuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_behemota Re: najdłuższa detoksykacja 19.11.10, 23:01 Urysia - plamek czerwonych dostaję i generalnie na facjacie mi się burak robi (ma to związek chyba z naczynkami). Poza tym ja nawet po jednym piwie potrafię zwymiotować. :P Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: najdłuższa detoksykacja 20.11.10, 16:13 Też kiedyś mnie to dopadło. Aż chciałam iść do lekarza. Na szczęście przeszło:) Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: najdłuższa detoksykacja 19.11.10, 23:01 slyszlam ze jak człowiek ma dobrze nasrane w głowie- od urodzenia- to nie musi sobie poprawiać używkami:) świruje... poza tym nie pasuje, bo by wyszło na to, że ja na trzeźwo to normalna jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: najdłuższa detoksykacja 20.11.10, 10:32 Tak, ze w ogóle alkoholu, nawet kieliszka wina? Nie wiem, tydzień lub dwa. Bez papierochów to kilka miesięcy by się uzbierało, a teraz przy zakazie to już w ogóle będzie, ale ja z popalających. Innych używek niet. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: najdłuższa detoksykacja 20.11.10, 16:57 Ja całe życie nie piję, z wyjątkiem kilku dni (może będzie więcej niż dziesięć :P). Ale ja walnięta jestem :P Odpowiedz Link Zgłoś