shimamoto_san 20.11.10, 14:45 Czy prezerwatywy ultra cienkie pękają częściej? Zauważył ktoś taką zależność? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shimamoto_san Re: Prezerwatywy 20.11.10, 14:54 Bo się tak zastanawiam po co w takim razie są produkowane grubsze. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: Prezerwatywy 20.11.10, 15:06 Albo dla panikar/panikarzy albo dla facetów, którzy za szybko dochodzą ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Prezerwatywy 20.11.10, 15:41 shimamoto_san napisała: > Bo się tak zastanawiam po co w takim razie są produkowane grubsze. ;) > Do greckiej miłości (co za piękna nazwa, inne są do dupy:D). Odpowiedz Link Zgłoś
katie3001 Re: Prezerwatywy 20.11.10, 18:52 A moze te grubsze mają opóźniać wytrysk Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Prezerwatywy 20.11.10, 21:31 "Nie udawaj Greka, nie rób takiej miny" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Prezerwatywy 20.11.10, 15:54 shimamoto_san napisała: > Czy prezerwatywy ultra cienkie pękają częściej? mam nadzieję, że nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
shimamoto_san Re: Prezerwatywy 20.11.10, 22:11 > pekaja te kupowane na allegro (durex) A durexy kupowane w sklepie? Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Prezerwatywy 20.11.10, 21:21 Gumki pękają, jak są źle założone - dostanie się do nich powietrze. Trzeba także dobrać odpowiednią rozmiarem. U mnie durexy i unimile nie sprawdzają się :P. Odpowiedz Link Zgłoś
shimamoto_san Re: Prezerwatywy 20.11.10, 22:07 > Gumki pękają, jak są źle założone - dostanie się do nich powietrze. Trzeba takż > e dobrać odpowiednią rozmiarem. Czy mogę zatem prosić o instruktaż? > U mnie durexy i unimile nie sprawdzają się :P. To ile masz już z nich dzieciów? :P Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Prezerwatywy 20.11.10, 23:30 shimamoto_san napisała: > > Czy mogę zatem prosić o instruktaż? Przeczytaj co napisali na ulotce i na opakowaniu :P. Za luźna, za ciasna jest niedobra - trzeba szukać, aż się znajdzie :P. > > > To ile masz już z nich dzieciów? :P Dzieciów nie mam, ale co się stresu najadłam, to moje. Poza tym facet chyba też ma tam jakieś czucie i wie, czy mu dobrze leży :P. > Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Jasne 20.11.10, 22:24 Tak=przeprowadziłem nawet na ten temat odpowiednie badania=od 1985 roku zapisuję zależność między grubością prezerwatyw i ich skłonnością do pękania oraz parę innych statystyk. Tutaj=zależność między grubością prezerwatywy oraz pękalnością w warunkach pokojowych: Poniżej=zależność między grubością prezerwatywy i pękalnością mierzona nocą w dni bezwietrzne w okolicach Sochaczewa: Poniżej=procentowa pękalność prezerwatyw kupionych na stacji benzynowej BP w Gorzowie Wlkp przy ulicy Gagarina 5 mierzona w okresie adwentu w roku 2001 Odpowiedz Link Zgłoś