Gość: XXL IP: *.echostar.pl 21.02.02, 13:47 Dziewczyny, co z wami się dzieje ??? Gzdzie są te wspaniałe, wesołe i rozkoszne dziewczęta ?? Dlaczego po paru latach zmieniacie się w żony rybaka ..... :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aise_ czarls 21.02.02, 14:33 racja jak zawsze:) może i ja bym cie popodrywała troche? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 aise. 21.02.02, 15:33 no wez mnie troche popodrywaj. bo ja to sie nidowartosciwany czuje... tylko wiesz.. uwazaj na kaske...drapie... o widzisz? o! i tu tez.. o i na plecach... wiec popdrywaj mnie tak discreto przez incognito... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ czarli... 21.02.02, 15:37 właśnie (dyskretnie) upuściłam chusteczkę... o tam leży... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 yhy. 21.02.02, 15:43 bukowski (glosno): CHYBA POJDE SIE PRZEJSC NA SPACER!!!! NIE CZEKAJ NA MNIE Z OBIADEM... MOZE WPADNE DO PIOTRKA... POROZMAWIAC... ZNACZY SIE... JAKBY CO BEDE SPACEROWAL PO PARKU, OD STRONY RYNKU, MIEDZY 16 A 18. WLASNIE WYCHODZE!!! JUZ! Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: yhy. 21.02.02, 15:51 och! chyba nóżka mnie boli, nie wiem... chyba sobie zwichnęłam... czy jest tu ktoś, kto podałby mi silne męskie ramię? i posadził gdzieś przy stoliku o tak.. och bardzo panu dziekuję... o jaki pan silny!.... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 aise. no dobra. dosc tego. nie oszukujmy sie!!! 21.02.02, 15:57 idziemy do mnie czy do ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ qrde - kwiatka bys przyniósł... 21.02.02, 15:59 jakiegos ładnego... (a tak po cichu: do mnie chwilowo nie można, ten.. no... wujek z Przemyśla przyjechał a u Ciebie chyba też niekoniecznie, co nie?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: moze dlatego ze faceci zmieniaja sie w rybakow IP: 62.233.139.* 21.02.02, 14:33 Rybak z tej bajki, to przyjemne zwierze. Nawet przyjemniejsze niz zlota rybka Odpowiedz Link Zgłoś
kasia28 Re: O rybaku i złotej rybce...... 21.02.02, 14:39 Ja tam nie czuję się żoną rybaka, raczej rybką! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: O rybaku i złotej rybce...... IP: *.echostar.pl 21.02.02, 14:54 kasia28 napisał(a): > Ja tam nie czuję się żoną rybaka, raczej rybką! A spełniasz życzenia ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia28 Re: O rybaku i złotej rybce...... IP: *.atol.com.pl 21.02.02, 14:56 Mojego męża zawsze(no, prawie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: O rybaku i złotej rybce...... IP: *.echostar.pl 21.02.02, 15:01 Czas pokaże, czas pokaże.... PS A pałac z dworem też załatwisz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia28 Re: O rybaku i złotej rybce...... IP: *.atol.com.pl 21.02.02, 15:27 Po co? Nam tak dobrze jak jest. A mieszkanie tak urządziłam (stylowo), że mieszkamy prawie jak w pałacu:) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: a ja mam w domu.. 21.02.02, 16:00 złotą gęś na smyczy...!! hy, hy, hy.... czarli i aise - ładnie to tak inkoguto się obściskiwać..? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ ciiii agick... 21.02.02, 16:02 no zawsze ktos cholera musi zobaczyć kasiulek mi oczy wydrapie i jak ja tak później bez oczu, co? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 aise 21.02.02, 16:11 agick nas widziala? not to mamy przepypane... tobie wydrapie oczy... mi w gardle zaschlo, jak pomyslalem co ona mi zrobi... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ czarli 21.02.02, 16:15 no kurde, widziala i pewnie poleciała napyszczyc od razu... a jak ty myslisz, a jak ją przekupimy to będzie siedziec cicho? suzume siedziała... masz coś co jej możesz dać? ja moge dać jej neona na ten weekend... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 aise ok. 21.02.02, 16:21 ja dorzuce dwa szydelka, zepsuty kalkulator, stary telewizor... aha... i kafiatak jakiegos... ale pamietaj... jakby co. to my jakgdybynigdy nic. ok? wypieraj sie wszystkiego. moze kasak to kupi. bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
donjuan Re: aise ok. 21.02.02, 18:05 Ale tu sobie flirtujecie ! Moze i moje zyczenie spelni jakas zlota rybka ?. Wystarczy jedno , ale od razu zamawiam to trzy razy ... Odpowiedz Link Zgłoś
mary_z_danii Re: aise/DONJUAN, czyli Zdzichu 26.02.02, 18:36 Oj, Zdzisiu, jaki ty musisz byc zdesperowany... Skonczyl ci sie twoj Prozac, czy moze praktyki C. tez juz ci nie pomagaja? ;) Jak zawsze zyczliwa, nawet mimo zalewu twych wczesniejszych wpisow sygnowanych Ped, Oicug, Gucio, Dzidek, Don Juan, i w dodatku bardzo mi nieprzyjaznych..... ale zawsze z tego samego nr IP, tzn. 212.191.70.* A moze mam zacytowac jeszcze wiecej? ;))) PS.Nick zmieniles i nr IP ukryles, ale styl pozostal taki sam, buahhhaha. Co, nie idzie ci bardzo na uniwerku, stad te (kolejne) frustracje? ;) Odpowiedz Link Zgłoś