vandikia 24.11.10, 21:08 jak myślicie, czemu pod jednym jest świnią, pod drugim kimś o ludzkiej twarzy, kimś kogo można lubić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maitresse.d.un.francais Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 21:09 bo to elementy jego osobowości ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 21:16 serio tak myślisz? a może z nudów wymyślił sobie po prostu dwie kreacje? tak czy inaczej niezła gnida. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 21:22 vandikia napisała: > serio tak myślisz? a może z nudów wymyślił sobie po prostu dwie kreacje? > tak czy inaczej niezła gnida. jest jako rzecze gwen: Jeden nick jest po to, by go lubić. Drugi, by móc dokopywać. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 21:14 nie powiem :P zresztą, to nie ma większego znaczenia dla mnie spalony Odpowiedz Link Zgłoś
miss.yossarian Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 21:15 vandikia napisała: > nie powiem :P zresztą, to nie ma większego znaczenia PFF Odpowiedz Link Zgłoś
miss.yossarian Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 21:15 sid.leniwiec napisała: > Ale kto, kto, kto? no właśnie, kto? ciekawa jestem czy to jeden z moich drogich wygaszonych Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenka_live Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 21:15 Chodzi o vicehrabiego Juliana. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 21:17 mysle ,ze nie do konca jest to normalna osoba ,ktorej zycie toczy się w necie-aż dwa nicki do logowania? Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 21:17 nick spalony, skupcie się na sprawie, a nie plotkach towarzyszko :P Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 21:20 vandikia napisała: > nick spalony, czy nicki? Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 21:20 Eee tam, dawajcie, Julian i kto? :P Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 21:21 wlasnie kto?^^ - If you are everywhere ,you are nowhere ; If you are somewhere , you are everywhere.... Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 21:30 Ja Kąbiego to podejrzewam o niecne wyczyny, bo czasem pojawiają się nicki jednorazowe z problematyką podobna do stałej kąbiowej. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 22:20 > razowe z problematyką podobna do stałej kąbiowej. Stała kąbiowa - to brzmi jak stała Plancka... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tiggerific Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 21:31 a dlaczego juljan? pszesz juljan nie jest miły, nawet jak się postara;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 21:35 noszkurde żeby się pie...ąć akurat w takim wątku, to trzeba być mną. no ale przynajmniej widać, że nie mam dwóch osobowości. a poszłam tylko na pocztę zapytać, czy łyżwy ostrzone. un jezusek pour moi;) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 22:11 :D nie wiem skąd się bierze obrazki ale normalnie gratulacje :D Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 22:21 :) o to akurat mogę podpowiedzieć: z gógla się bierze, grafika: klikasz prawym klawiszem i kopiujesz adres obrazka:) www.google.pl/images?um=1&hl=pl&biw=1440&bih=668&tbs=isch%3A1&sa=1&q=palmface&aq=f&aqi=g1&aql=&oq=&gs_rfai= Odpowiedz Link Zgłoś
miss.yossarian Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 21:26 vandikia napisała: > nick spalony, skupcie się na sprawie, a nie plotkach towarzyszko :P na jakiej sprawie? hipotetycznego dwunickowca o którym wiadomo tylko że jest (nie wiadomo kto i nie wiadomo skąd wiadomo że dwunickowiec) eee, bez sensu wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 21:25 wystarczy że pod jednym jest świnią, i po prostu jest świnią. regularną i typową. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 21:29 o i jeszcze można mieć ewentualnie takie samo IP i pisac pod 2 roznymi nickami ale to inna bajka.. tzn, dwie osoby czy wiecej piszace na jednym forum, to akurat sama przeszlam, bo pisalam z tego samego IP co inny bywalec i bylam non stop oskarzana na jednym forum o gadanie ze sobą.. do takiej paranoi jeszcze nie doszlam :D Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 21:28 odwiedzane miejsca, styl wypowiedzi, styl pisania, nawet styl postów czas, znikanie i pojawianie się a w jednym wątku klasyczne walnięcie się, no może półklasyczne nie mam 100% pewności, było do tej pory kilka osób które się "walnęły" ale zwykle były to sytuacje, gdy ktoś chciał napisać o problemie pod nowym nickiem, a potem gdy pomylił logowania przyznawał się, że wstydził się czy chciał by na problem spojrzeć obiektywnie są też osoby, które o bardziej intymnych sprawach piszą pod innym nickiem ale chyba po raz pierwszy sytuacja jest taka, że nicki są używane mniej wiecej wymiennie - chociaz jeden ostatnio zdecydowanie częściej niż pierwszy jest jeszcze jedna osoba, która ma 2 nicki i kiedyś pod świezym kąsliwie napisała mi coś, czego nie napisałaby pod normalnym ale to był jednorazowy wypad, więc poszło (prawie) w niepamięć :P Odpowiedz Link Zgłoś
miss.yossarian Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 21:41 to dlatego dajesz się prosić, bo nie jesteś pewna? dawaj, może ktoś potwierdzi Twoje przeczucia, a jak zaliczysz wtopę to najwyżej nicka zmienisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
0ion Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 21:47 Dzidziusia sobie wreszcie zrób, bo zdziwaczejesz na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 22:11 Bym ci napisała co myślę o tak bezmyślnie rzuconym zdaniu ale że mam wyśmienity nastrój, to wybacz nie zobaczysz tego, co powinieneś zobaczyc po takiej uwadze. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 21:33 vandzia, albo powiesz kto to albo Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 21:37 Kurde, a kto w ogóle ocenia w kategoriach realnych internetowe byty? Ja też mam podejrzenia, że pewna osoba ma jeszcze inne wcielenie, ale szczerze mówiąc, wisi mi to, bo tak naprawdę życie toczy się poza netem i trzeba to sobie uświadomić ;-) I normalne relacje też są poza nim. W necie każdy może mieć 100 masek. Pewnie, że czasem ludzie piszą to, co naprawdę czują. Ale czasem pieprzą 3 po trzy i zmieniają nicki, żeby móc to robić bezkarnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 21:43 ja w ogole zastanawiam się nad inną kwestią ,niektore forumowiczki ujawniają o sobie sporo rzeczy ,wstawiają zdjecia itd, w dobrej wierze ale...to nie jest forum zamkniete tylko otwarte gdzie tez wchodza rozne paskudne kreatury i potem w jakiejs dyskusji taki lew potrafi cos chamskiego dopowiedziec ,nie przeszkada wam to? Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 21:46 No właśnie mnie też to dziwi. Ja nie mogłabym pisać "pod zdjęciem", a jeśli tak, to byłaby to jakaś nudna poprawność polityczna, a nie pisanie na forum.:) Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 21:49 simply_z napisała: i potem w jakiejs dyskusji taki lew potrafi cos chamskiego dopowiedziec ,nie przeszkada wam to? Byle kto nie jest w stanie mnie obrazić :) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 21:57 simply_z napisała: > ja w ogole zastanawiam się nad inną kwestią ,niektore forumowiczki ujawniają o > sobie sporo rzeczy ,wstawiają zdjecia itd, w dobrej wierze ale...to nie jest fo > rum zamkniete tylko otwarte gdzie tez wchodza rozne paskudne kreatury i potem w > jakiejs dyskusji taki lew potrafi cos chamskiego dopowiedziec ,nie przeszkada > wam to? Nie. Liczę się ze zdaniem osób, które są dla mnie kimś ważnym lub są autorytetem w moich oczach. Lew na pewno nie należy ani do jednej ani do drugiej grupy ;). Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 21:44 :) a ci normalni z reala, to netu nie używają? że tak oddzielasz? ludzie tworzą nicki;) Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 21:47 Ta, ale mogą sobie siebie wymyślić na nowo ;-) W realu nie jest tak prosto, udawać 2 albo więcej osób :-D Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 21:50 :) ale do normalności to takiemu i tak daleko, nawet jeśli nie udaje;) Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 21:48 Ale tu nie chodzi o ocenianie w kategoriach realnych. Ale jeśli w miarę stała grupa ludzi pisze na forum, to po jakiś czasie tworzy się pewnego rodzaju społeczność wirtualna. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 22:09 może to też stanowi urok forum. kontrowersyjne osoby napedzaja ruch ,wiecej reklam sie wyswietla ,zysk dla gazety itd. no i nie jest nudno ...( w pewnym sensie). gorzej jesli kogos polubisz ,a potem ta osoba jest dla ciebie niemila pod innym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
hejka11 Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 21:58 O, to ja, ja i zetka tylko nie wiem która była bardziej tą świnią :D Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 22:12 vandika ty jestes chora powinnas sie leczyc Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 22:18 Jestem pod obydwoma taki sam :) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 22:19 wiem i nie o Tobie to wątek, zresztą otwarcie piszesz jakiego wczesniej używałeś nicka Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 22:22 jakosi nie chce mi sie stwarzac nowej charakterologicznie postaci Wiem, ze watek nie o mnie. Ja tylko zaznaczylem, ze wcale nie jest tak, ze ktos kto ma 2 nicki musi od razu byc schizolem Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 22:35 nie no jasne, sama mialam w czasach zabawy ze 4 :) :) chodzi tylko o osoby, które występują pod jednym nickiem, a drugi awaryjny dopier..lacz :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 22:45 To trza bylo wyraznie napisac. Moze kaligrafuj? :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 22:22 Testuje. Zarówno swoje granice jak i cudze. To nieuczciwe i paskudne. Takie akcje zapisuje na minus i kończę znajomość. To tak jakby ktoś zgrywał przyjaciela, a jednocześnie knuł za plecami. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 22:23 Na eFK jest kilka takich nicków. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 22:36 oł :) że kilka takich wrednoskrytonickowców to nie wiedziałam Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 22:55 tak menka jestem twoja najlepsza kolezanka pod innym nikiem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 22:57 Na razie nie odkryłam którą z nich jesteś.:P he he Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 23:03 no własnie odkryłas innym he he :) Odpowiedz Link Zgłoś
miss.yossarian Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 23:03 menk.a napisała: > Na razie nie odkryłam którą z nich jesteś.:P he he a ja myślałam, że minasz to menka udająca papryczkę, aaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 23:09 ales ty domyslna a czytałas post powyzej przeciez tam całe wyjasnienie tylko troszke trzeba pomyslec hehe Odpowiedz Link Zgłoś
miss.yossarian Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 23:14 minasz napisał: > ales ty domyslna > a czytałas post powyzej przeciez tam całe wyjasnienie tylko troszke trzeba pomy > slec hehe a ty bystry.. śmieszą mnie po prostu te domysły, jak dla mnie możecie sobie wszyscy być jedną osobą (chyba do tego zmierza ten wątek:) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: 2 nicki jednej osoby 25.11.10, 07:55 miss.yossarian napisała: > a ty bystry.. śmieszą mnie po prostu te domysły, jak dla mnie możecie sobie wsz > yscy być jedną osobą (chyba do tego zmierza ten wątek:) Miss, śmiesznie się przestaje robić, kiedy złapiesz jedną czy dwie osoby na takim oszustwie i ci się taki ktoś przyzna do tego.:> Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 22:47 No aż się musiałam zalogować na swoim służbowym lapku przez Ciebie, bo tak mnie temat wciągnął, a mój osobisty komp ma jakieś głębsze problemy osobiste;). Ale kto, kto? Mów, bo nie zasnę. Czyżby Piotr_57? Bo on mi się praktycznie przyznał, że występuje też jako gazeta_mi_płaci. Myślał, że go zdemaskowałam, bo powiedziałam, że gazeta ma drugi nick, ale miałam na myśli ten drugi durny, który mu służy wyłącznie do dowalania innym. No i sam się bidok zdemaskował. A ja osobiście takich ludzi nie znoszę, takich, którzy mają kilka nicków, po to, by jeden był do zawierania znajomości i miłego ględzenia, a drugi do podstępnego dopieprzania. Ja, jak mam komuś dosadnie coś powiedzieć, to mogę zrobić to pod własnym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 22:54 zaskoczyłaś mnie ,zawsze myślałam ,że to jakas biedna kobieta z problemami , jak zrytą trzeba miec psychę ,zeby siedziec na forach o ciazy i porodzie i wypisywac bzdury? pomyslec ,ze to moglby być np. moj ojciec .... Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: 2 nicki jednej osoby 24.11.10, 22:56 kolejna nienormalna heh człowieku lecz sie Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: 2 nicki jednej osoby 25.11.10, 07:27 o dzizas, jaka konspira wal nickami, a nie ku... w zagadki sie bawicie jakbyscie mialy po 15 lat widze kilka glosow oddanych na mnie, dziekuje ja mam tylko jednego nikusia, zreszta jak mam zly humor to i tak pojawiaja sie te drugie kombinerki Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: 2 nicki jednej osoby 25.11.10, 16:53 Aha, czyli Józio to tylko Twój zaginiony brat bliźniak?:) Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_finka Re: 2 nicki jednej osoby 25.11.10, 20:48 > jak myślicie, czemu pod jednym jest świnią, pod drugim kimś o ludzkiej twarzy, > kimś kogo można lubić? o wypraszam sobie ;-) takie uwagi na mój temat jak na razie trzymam się prosto i nie mam rozdwojonej jazni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
exorbitante Re: 2 nicki jednej osoby 26.11.10, 10:13 Ja mam dwa nicki, pod jednym jestem brunetką, a pod drugim - blondynką. Czemu? Bo w rzeczywistości jest to niemożliwe i spełniam to tam, gdzie mogę, czyli tutaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś