Dodaj do ulubionych

ile jest prawdy w tym co piszecie na forum

25.11.10, 19:59
Zauważyłam,że jeżeli ktoś napisze wątek w ktorym opisuje swój problem zaraz odzywa sie 400 osób ktorzy ,,dobrze radzą" powołujac sie na swoje idealne życie.

Z obserwacji poczynionych na forum zauwazyłam,że prawie wszyscy:

1. mają idealne figury ( nie maja nadwagi i znają idealne sposoby na celulit)
2. mieszkają w pieknie urządząnym i wielkim domu ( mieszkaniu)
3. maja idealnego partnera
3. maja świetną pracę
4. sa obrońcami zwierząt i często sa w stanie poświęcić cały dzień by siedzieć z (obcym) kotkiem w lecznicy
5. nie mają problemów fnansowych
6. sa kulturalni i nie popełniają gaf
7. czytają mnóstwo ksiażek i uprawiają wiele sportów
8. skończyli studia
9. są szczęśliwi cały czas

a czy sa na tym forum ludzie, ktorzy
1. maja normalną, kobiecą figurę ( nie rozmiar 32- 34)
2. wynajmują mieszkanie, które chcieliby zmienić ale nie są jego właścicielami albo nie mają na to pieniedzy
3. nie maja idealnego partnerra , co nie oznacza że go nie kochają
3. maja normalna pracę w ktorej nieraz da sie zarobic ekstra pieniądze ale często jest to normalna pensja
4. sa wrażliwe na krzywdę zwierząt ale nie rzucają wszytskiego by im pomóc
5. miewają problemy finansowe
6. zdarza im się popelnić gafę
7. czytają książki od czasu do czasu
8. nie skończyli studiów ( i sa z tego powodu szczesliwi) albo je kończą
9. nie cały czas szczęśliwi

Czasem czuję się strasznie dziwnie na tym forum pisząc o swoich problemach i dostając rady od idealnych ludzi... czy są tutaj tacy zwykli jak ja ?
Obserwuj wątek
    • kombinerki.pinocheta Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 20:02
      ja naleze do tej trzeciej grupy
    • leonardadikarpia Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 20:03
      ja pisiam 1000...%prawdy
    • bijatyka Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 20:09
      Ja nie kłamię.
    • minasz Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 20:10
      a niby kto na tym forum jest taki idealny ja jakos nikogo sobie nie przypominam
      • bimota Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 22:37
        Np pani -potrafie-... :)
    • teletoobis Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 20:11
      Chyba tylko idiota bedzie pisal cala prawde o sobie, nie mowiac juz o ujawnianiu jakichs szczegolow z zycia prywatnego, czy intymnego
      • kasiaczek181987 Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 20:15
        starczy przejrzeć wątki i pełno sie tam znajdzie ideałów. Ja akurat czytam teraz o tej imprezie w mieszkaniu.

a jaka trzecia grupa ?
        • minasz Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 20:18
          to przejrzyj i daj mi jednego forumowicza idealnego
          bo ja jakos takiego nie widze
          • teletoobis Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 20:25
            w/g wlasnego uznania sa nimi:
            Ally
            Kombi
            Wiarus
            Milemi
            ....
            • kaska82 Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 20:50
              teletoobis napisał:

> w/g wlasnego uznania sa nimi:
              > Ally
              > Kombi
              > Wiarus
              > Milemi

Ja dodałabym jeszcze shelerkę (nawet nie wiem czy dobrze to napisałam, więc do ideału mnie samej daleko.) ; )))))
              > ....
              >
              >
            • kombinerki.pinocheta Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 26.11.10, 09:51
              smieszny jestes gosciu biorac pod uwage to jak sie chwaliles, ze zarabiales jako nastoletek wiecej od swojego ojca, pracujesz sobie w toprze, byles na lhotse, swiecisz po necie zdjeciami coreczki czy tez czego ty tam nie pedzisz i hodujesz

i kto tutaj sie lansuje?
              • mumia_ramzesa Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 27.11.10, 15:36
                W dodatku oszukuje, bo 15-latkow nie przyjmowano na kursy wspinaczkowe.
                Wstawia jakies zdjecia z internetu jako widok ze swoich okien, a mieszka pewnie w Otwocku. :-D
                • teletoobis [...] 27.11.10, 15:48
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • mumia_ramzesa Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 27.11.10, 15:53
                    Nie musze sprawdzac, bo pamietam: sam napisales, ze robiles kurs w latach 90-tych.

> Z okna mego nigdy nie spojrzysz, w towarzystwie mym sie nie znajdziesz, za krotka na to jestes

Chyba sie zarabie! :-D
                    • teletoobis Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 27.11.10, 15:55
                      gowno pamietasz
                      robilem w 83

I wez sie debilu ode mnie odstosunkuj
                      • panciafrancia Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 27.11.10, 16:03
                        Ogarnij się chłopie
                        • teletoobis Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 27.11.10, 16:04
                          wypad
                      • mumia_ramzesa Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 27.11.10, 16:11
                        A to co?
                        forum.gazeta.pl/forum/w,16,118142117,118156635,Re_myle_sie_czy_mam_racje_.html

Twoje mozliwosci znam, nie musisz tu prezentowac swojego chamstwa!
                        • cafem Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 27.11.10, 16:15
                          Mumia, ty masz jakis powazny kompleks na punkcie gor i wspinaczki.
                          Przypie.r.dalasz sie do kazdego, kto wie o gorach wiecej niz Ty i podwazasz wszystko, co powie.

Zanim czepisz sie Tubisia, dowiedz sie, po jakich gorach chodzil i kiedy Ci szczeka do ziemi opadnie, to moze szacunku nabierzesz.
                          • mumia_ramzesa Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 27.11.10, 18:05
                            > Zanim czepisz sie Tubisia, dowiedz sie, po jakich gorach chodzil i kiedy Ci szc
                            > zeka do ziemi opadnie, to moze szacunku nabierzesz.

Znam lepszych w te klocki, przy tym sa na wyzszym poziomie inteligencji i kultury, co dla mnie jest wazne. A szczeke mam dobrze zamocowana. Od kontaktu z T. opadaja mi tylko rece i nogi!
                            • teletoobis Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 27.11.10, 18:33
                              Moze znasz tez Buraka Obame i co? czy to oznacza ze jestes Burakiem Obama?
                              Moze tylko po trochu-..... pierwszym ze tak powiem...czlonem
                              • mumia_ramzesa Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 27.11.10, 19:29
                                Nie jestem i nie musze byc. Mam wlasna sciezke rozwoju.
                                A Ty nader czesto zapominasz o wyznawanej jakoby przez siebie maksymie.
                                I wyzwiska nie robia na mnie zadnego wrazenia.
                                • teletoobis Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 27.11.10, 19:55
                                  mumia_ramzesa napisała:

Mam wlasna sciezke rozwoju.

To sie nazywa ewolucja/ Pracuj, pracuj, a niedlugo zejdziesz z drzewa
                          • raohszana Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 27.11.10, 19:02
                            Ona ma generalnie kompleks jakiś - do mnie i różowego słodziaka ;) też się zdążyła przyczepić, żeśmy nudne i bez sensu, jak jej się nasze zainteresowania nie spodobały.
                            Chyba ma wizję odnośnie tego, co sama uważa za mądre i ważne, a cała reszta - głupki znaczy i wszystko należy zdeprecjonować i się powymądrzać, wskazując na swój niebywały poziom i znajomości :/
                            • cafem Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 27.11.10, 19:24
                              > Ona ma generalnie kompleks jakiś - do mnie i różowego słodziaka ;) też się zdąż
                              > yła przyczepić, żeśmy nudne i bez sensu, jak jej się nasze zainteresowania nie
                              > spodobały.

Panna przemadrzala juz chyba polowie FK podpadla, ale nadal uwaza sie za osmy cud swiata i wyrocznie:)
                              • raohszana Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 27.11.10, 19:26
                                Ja się zastanawiam - po co ona się w ogóle zniża do obcowania z nami, skoro my tu nudne, chamowate prostaki, co to nic nie wiedzą, nic nie umieją, nic ciekawego nie robili? Chyba tylko po to, żeby pokazywać jaka to ona wspaniała :)
                                • cafem Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 27.11.10, 19:29
                                  > Ja się zastanawiam - po co ona się w ogóle zniża do obcowania z nami, skoro my
                                  > tu nudne, chamowate prostaki, co to nic nie wiedzą, nic nie umieją, nic ciekawe
                                  > go nie robili? Chyba tylko po to, żeby pokazywać jaka to ona wspaniała :

W prywatnym zyciu jej nie doceniaja, to usiluje zyskac watpliwy poklask tutaj:D
                                  • raohszana Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 27.11.10, 19:34
                                    cafem napisała:

> W prywatnym zyciu jej nie doceniaja, to usiluje zyskac watpliwy poklask tutaj:D
                                    Cicho, bo zaraz przyleci i wytłumaczy, że ona nie musi poklasku od takiej hołoty jak my! I, że ona jest doceniania, a my są takie i śmakie :D
                                    • cafem Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 27.11.10, 19:38
                                      > Cicho, bo zaraz przyleci i wytłumaczy, że ona nie musi poklasku od takiej hołot
                                      > y jak my! I, że ona jest doceniania, a my są takie i śmakie :D

A niech sobie mysli co chce. My i pol forum i tak wiemy:)
                                      • raohszana Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 27.11.10, 19:39
                                        cafem napisała:

> A niech sobie mysli co chce. My i pol forum i tak wiemy:)
                                        I to wiemy lepiej :D
                                      • raohszana Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 27.11.10, 19:39
                                        P.s: Jak Antoniowi "Miś" podobał? :)
                        • teletoobis Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 27.11.10, 16:16
                          blad moj w przekazie-
                          powinno byc: moim istruktorem byla kobieta - mistrzyni wspinania w latach 70
                          w 70 mialem 6 lat

Moje chamstwo reaguje alergicznie na twoje konskie zaloty. Ty nie masz pajacu nic innego do roboty tylko wyszukiwac moje wpisy i sie pod nimi onanizowac?
                          Wsadz se marchew
                          • mumia_ramzesa Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 27.11.10, 16:23
                            Ty masz jakas granice chamstwa, ktorej nie przekroczysz?
                            • teletoobis Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 27.11.10, 16:24
                              w stosunku ( tfu) do ciebie- nie
                              • mumia_ramzesa Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 27.11.10, 17:00
                                Skad taka nienawisc?
                                • teletoobis Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 27.11.10, 17:10
                                  Nie pochlebiaj sobie- az takich uczuc we mnie nie wzbudzasz.
                                  To tylko irytacja
                                  • mumia_ramzesa Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 27.11.10, 17:46
                                    Juz chyba nikogo nie dziwia Twoje problemy z kobietami.
                                    • teletoobis Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 27.11.10, 17:55
                                      jestes jeszcze wieksza idiotka niz myslalem.
                                      Ja nie mam problemow z kobbietami :)
                                      • mumia_ramzesa Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 27.11.10, 18:25
                                        Bo nie masz z nimi kontaktow (poza kolezenskimi i rozladowywaniem napiecia seksualnego z prostytutkami).
                                        • teletoobis Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 27.11.10, 18:34
                                          I cale szczescie. Zawsze istnieje mozliwosc natkniecia sie na taka jak ty. A tego za wszelka cene musze unikac. jakos nie lubie kontaktow z amebami
                                          • mumia_ramzesa Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 27.11.10, 19:47
                                            Skad wiesz, ze jestem kobieta?
                                            • teletoobis Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 27.11.10, 19:57
                                              Sory, pomylilem sie- jestes karampukiem
        • teletoobis Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 20:21
          Grupa 3- trzyosobowa, to grupa oszolomow, prawiczkow, paranoikow, i onanistow pod wodza kol K.
        • maitresse.d.un.francais Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 21:30
          a jaka trzecia grupa ?

a pomyśl, pomyśl...

ja nie należę ani do grupy I, ani do grupy II
    • pompeja Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 20:20
      Ja jestem odwrotnością, prócz tego punktu ze zwierzętami, bo gdybym miała tyle wolnego czasu od dzieci to byłabym zdolna spędzić cały dzień ratując obce mi zwierze (co po części czyniłam, zajmuję się czasem adopcją kociaków). Tak więc jestem mega do doopy ;)
    • lolcia-olcia Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 20:22
      Pewnie, że są! ja nie jestem idealna, ale idealnie sobie z tym radzę :)
    • eat.clitoristwood Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 20:23
      Ojojojojooooo, a nie pomyślałaś, że (abstrahując od ogromnego uproszczenia, którego się dopuszczasz) ogromna większość forumowych postaci to autokreacje? Niemniej, ten, ów, ta czy owa....jeśli tylko wystaczająco długo się produkuje w sieci, od czasu do czasu zdradza coś autentycznego. Gdybyś to skrupulatnie pozbierała do kupy, wyszedłby całkiem przyzwoity, autentyczny profil osobowości.
    • wicehrabia.julian Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 20:24
      kasiaczek181987 napisała:

> 1. mają idealne figury ( nie maja nadwagi i znają idealne sposoby na celulit)
      nie mam nadwagi, wręcz przeciwnie :)
      > 2. mieszkają w pieknie urządząnym i wielkim domu ( mieszkaniu)
      już dawno nie u mamy, może nie w pałacu ale i nie w norze :)
      > 3. maja idealnego partnera
      na brak towarzystwa nie narzekam :)
      > 3. maja świetną pracę
      robię to, co lubię i mi za to płacą, więc czego chcieć wiecej?
      > 4. sa obrońcami zwierząt i często sa w stanie poświęcić cały dzień by siedzieć
      > z (obcym) kotkiem w lecznicy
      to rzeczywiście nie ja
      > 5. nie mają problemów fnansowych
      pracuję i nie wydaję więcej niż zarabiam i czasem nawet coś oszczędzę :)
      > 6. sa kulturalni i nie popełniają gaf
      jeśli tylko mi się zechce
      > 7. czytają mnóstwo ksiażek i uprawiają wiele sportów
      to oczywiste, kto tego nie robi jest warzywem
      > 8. skończyli studia
      to jeszcze bardziej oczywiste, właśnie zacząłem podyplomówkę, eh te studentki :)
      > 9. są szczęśliwi cały czas
      może nie cały, ale przez większość czasu

sama widzisz, że twój post jest nie warty funta kłaków
      • kasiaczek181987 Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 20:27
        to po co na niego odpisujesz ?
        • real_mayer Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 20:31
          nie daj się! On Ci pewnie chce za ten post funtem, kłaków zapłacić i na tą okazję zaniża Twoją ocenę sytuacji!
        • wicehrabia.julian Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 20:31

> to po co na niego odpisujesz ?

żebyś się o tym dowiedziała
      • kombinerki.pinocheta Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 20:35
        skad czerpiesz na to wszystko energie?
        ja raz w tygodniu sie sportuje to pozniej caly tydzien mnie w kosciach napie...
        czytam, ale tez rekordow nie bije
        towarzystwo - srednio dwa razy w tygodniu
        bez roboty, kobiet, podyplomowki, a i tak nie mam na nic czasu
        • kombinerki.pinocheta Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 20:35
          > towarzystwo - srednio dwa razy w tygodniu

w miesiacu oczywiscie
        • wicehrabia.julian Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 20:37
          kombinerki.pinocheta napisał:

> ja raz w tygodniu sie sportuje to pozniej caly tydzien mnie w kosciach napie...

trzy razy w tygodniu - wystarczy że popołudniu pójdziesz pobiegać na 30-40 min, tylko nie jak babuszka - energii nie masz właśnie dlatego, że nic nie robisz - na początku jest bardzo ciężko ale potem już nie dasz rady bez tego - piszę serio
    • maly_zlosliwiec Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 20:26
      Kłania się zwykła statystyka.
      Wiadomo że są gdzieś we wszechświecie takie osoby.
      Tyle że ilość wręcz znikoma.
      A teraz zastanów się jak Ty sama reagujesz na takich ludzi.
      Z sympatią czy lekceważeniem ?
      Znam osoby spełniające takie kryteria. Tyle że mające jeszcze inne extra problemy. Wątpię czy zamieniłabyś sie na " życia".
      • kasiaczek181987 Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 20:31
        moim zdaniem nie ma ludzi idealnych saych w sobie ale niektórzy na tym forum idealnie się na takich kreują. Nierz jak sobie poczytam to sie zastanawiam skąd u takich ludzi biorą się jakiekolwiek problemy skoro robią wszystko idealnie. Jak reaguję na to ? Trochę mnie irytuje takie obnoszenie się z tym i nieraz dziwię sie że ktoś komentuje wątek nie mając nic do powiedzenia
        • bijatyka Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 20:34
          Kaśka, ale kto jest taki ? Ja jakoś nie kojarzę takiego ideału !
    • real_mayer Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 20:29
      ja tam zawsze piszę co mi palce na klawiaturę przyniosą, może mam nadwagę, może nie mam, tylko kogo to obchodzi?
      Widząc problemy innych zauważam plusy w swoim życiu, potem tylko trochę je wyolbrzymiam i powstaje idealna real_mayer lepsza od innych.
      • kasiaczek181987 Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 20:33
        no to macie tu przykład i najgorsze,że to nie był sarkazm... eh
        • maly_zlosliwiec Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 20:36
          Bierz wszystko z przymrużeniem oka i nie miej kompleksów.
        • real_mayer Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 20:36
          Ale Ty się naprawdę tym przejmujesz? :)
    • mumia_ramzesa Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 20:38
      Ja konfabuluje na potege! ;-D
    • wacikowa Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 20:39
      Jak na razie jesteś jedyną osobą która wylewa wszystko ze swojego życia na FK. Łącznie z pożyciem seksualnym.
      Bleeeh.
      • kasiaczek181987 Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 20:46
        w internecie jestem anonimowa więc tak naprawdę mogę napisać wszystko co chce. Moich postów nie musisz czytac i ni musisz na nie odpowiadać. Jeżeli chodzi o tych idelanych ludzi to oczywiście,ze się nie przejmuje ale zastanawiam się jaki trzeba mieć życie żeby sobie tak w internecie dodawać...Lepiej sie wtedy czujecie czy co?
        • wacikowa Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 21:36
          Pytanie do lustra. Może odpowiesz sobie szczerze.
          Zastanawiam się jaką trzeba być pustą lalą, żeby pisać o sprawach intymnych w związku. Lepiej się wtedy czujesz jak wpuszczasz do łóżka inne osoby niż własnego partnera?
    • facettt 20 % 25.11.10, 20:48
      zawsze mowilem.

80 % - to zmyslenia
      • nawrotka1 Re: 20 % 25.11.10, 21:19
        facettt napisał:

> zawsze mowilem.
        >
        > 80 % - to zmyslenia

Piszesz bardzo krótkie i zwięzłe posty. 20% to będzie chyba data i godzina? :DDDD
        • facettt I Ty tez wchodzisz na te 20 % 25.11.10, 21:21
          ale gydyby Cie nie bylo to tez bym Cie wymyslil :)
    • kiira_korpi Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 21:01
      1. Mam normalną, kobiecą figurę - rozmiar 36/38
      2. Mam własne mieszkanie - o ile własnym można nazwać na kredyt;)
      3. Nie mam idealnego partnera, ale bliskiego ideału, bardzo go kocham, ale nie zmienia to faktu, że czasami mam ochotę go trochę dziabnąć i podgryźć- zawsze wtedy mówię, że to moje ciałko migdałowate się wypowiedziało, bo ja nie jestem taka złośliwa i wredna;)
      4. mam normalną, acz bardzo ciekawą i bardzo stresującą pracę, w której sporo zarabiam, ale chciałabym jeszcze więcej:)
      5. jestem wrażliwa na krzywdę zwierząt, sporo dla nich robię, ale nie swoim kosztem
      6. nie miewam problemów finansowych, aczkolwiek miło by było, gdybym jednak mniej wydawała, niż zarabiam
      7. Rzadko popełniam gafy - wyrobiłam się życiowo, społecznie i towarzysko
      8. Książki czytam o tyle, o ile czas mi pozwala. Generalnie gazety np. nauczyłam się czytać w Internecie. I jak tak teraz sięgam po papierową Politykę czy Wprost, to zawsze jestem zdziwiona - zaraz, zaraz, a gdzie są komentarze do artykułu?:)
      9. Skończyłam jedne studia, kończę drugie, w przyszłym roku chcę robić jeszcze podyplomówkę.
      10. jestem bardzo często szczęśliwa (częściej, niż inni), ale nie zawsze.

To nie wiem, jestem tym ideałem czy nie?:)
      • leonardadikarpia Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 21:05
        kiira ja się tak nie wybebeszam, ale to nie znaczy , że nie mówie prawdy;-)
      • facettt nie 25.11.10, 21:05
        kiira_korpi napisała:
        > To nie wiem, jestem tym ideałem czy nie?:)

nie , gdyz ideal miewa problemy egzystencjonalne, ktorych tu nie widze.
        • kiira_korpi Re: nie 25.11.10, 21:12
          Ale ja mam na kopę problemów egzystencjalnych! MMŻet może potwierdzić.
          Proszę o przyznanie mi tytułu - ideał FK:)
          • facettt nie, nie 25.11.10, 21:17
            kiira_korpi napisała:

> Ale ja mam na kopę problemów egzystencjalnych!

to wal z nimi na to Foro
            dopiero wtedy mozesz walczyc o forowe profity :)
    • princessjobaggy Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 21:05
      Troche bez sensu. Jesli zakladasz, ze wiele osob z FK nie do konca pisze prawde, to skad mozesz miec pewnosc, ze w tym watku rowniez sie z nia nie mina? ;)
    • salma75 Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 21:09

36/38, celulit niewielki, ale jest :).

Duży dom, na kredyt - pięknie urządzony? Pojęcie względne ;).

Trochę mu do ideału brakuje, trochę ;).

> 3. maja świetną pracę

Robię to co lubię, to chyba najważniejsze.

> 4. sa obrońcami zwierząt i często sa w stanie poświęcić cały dzień by siedzieć

Zgadza się.

Miewam, może nie tragiczne, ale miewam.

Popełniam.

Ano :)

> 8. skończyli studia

Drugie ano :).

90% czasu ;).

Zwykła jak Ty czy idealna??
      • gnomowladny Ja brzydzę się kłamstwem 25.11.10, 21:23
        I jestem całkowicie normalny.
        I tak:
        ledwo skończyłem szkołę zawodową,
        pracuję obecnie jako podawacz perfumów w toaletach nocnych klubów
        jestem kurduplem do tego otyłym,
        slinię się patrząc na ładną kobietę, patrzę zawsze w dekolt
        onanizuję się prawie codziennie
        głosowałem na PO
        Także jak widzisz, tutaj nie tylko samce i samice Alfa.
    • vandikia Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 21:38
      wg Twoich wytycznych niewiele brakuje mi do ideału ;)
    • kora3 A po co pisać nieprawde? 25.11.10, 22:29
      tak na logikę?

kasiaczek181987 napisała: .

>

nie mam idealnej figury, bi jestem za niska, nadwagi nie mam bo z natury swej jestem szczupla (mam pisac, ze nie ejstem, bo?)

Nie mieszkam w wiekim mieszkaniu, nieci pow 60 metrów - takie mi pasuje, urzadzone mam wg swych potrzeb

nie ma idealnych ludzi, mój partner mi pasuje , dlatego nim jest, mam wady, jako i ja, ale do zniesienia :)

> 3. maja świetną pracę

lubie swoją prace, ale jak wszystko w zyciu idealna nie jest - czasem mnie denerwije cos tam , ale to to co lubie robic, zmieniłam w pewnym momencie zawód, bo tak chciałam :)
      \

jako wegetarianka od lat ponad 20 dobrze nie uwazam sie za obrońce zwierzat, ale byłabym stanie to zrobic, nie musiałbym siedziec tam całt dzień, mam znajomych wetów

no raczej nie

gafa sie moze zdarzyć kademu

ani mnóstwo ani wiele Czytam 4-5 ksiazek miesiecznie, gram w reczna dosc regilarnie, inne sporty nie dla mnie:)

> 8. skończyli studia

no, ale czy to wieli wyczy, zresztą to było dawno

to niemozliwe :)

>
      > a czy sa na tym forum ludzie, ktorzy
      > 1. maja normalną, kobiecą figurę ( nie rozmiar 32- 34)

ja, mam 36 rozmiar

> 3. nie maja idealnego partnerra , co nie oznacza że go nie kochają

no ja, wspomniałam, ze nie ma ludzi idealnych

> 3. maja normalna pracę w ktorej nieraz da sie zarobic ekstra pieniądze ale częs
      > to jest to normalna pensja

no, mam normalne pieniądze,

> 4. sa wrażliwe na krzywdę zwierząt ale nie rzucają wszytskiego by im pomóc

zalezy kiedy i jakie sa mozliwosci

> 5. miewają problemy finansowe

no fakt, ze raczej nie

> 6. zdarza im się popelnić gafę

pewnie

> 7. czytają książki od czasu do czasu

od czasu do zcasu to pojecie wzgledne

> 8. nie skończyli studiów ( i sa z tego powodu szczesliwi) albo je kończą

skończyłam, naet 2 kierubki, ale ani to powód do szczescia, ani do nieszczecia , po prostu tak chciałam

> 9. nie cały czas szczęśliwi

nie ma ludzi cały czas megaszczesliwych, jesku ktoś tak am to jest nienormalne:)

>
      > Czasem czuję się strasznie dziwnie na tym forum pisząc o swoich problemach i do
      > stając rady od idealnych ludzi... czy są tutaj tacy zwykli jak ja ?

Dziwnie sie czujesz, bo ludzie idzielają rad z rznej prspektywy, po prostu/
    • zloty.strzal Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 22:48
      > Z obserwacji poczynionych na forum zauwazyłam,że prawie wszyscy:
      >
      > 3. maja świetną pracę
      > 8. skończyli studia

No jakbyś o mnie pisała, sama prawda:D
      • kasiaczek181987 Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 23:02
        salma75 - zwykła
        • kora3 co znaczy "zwykla" 25.11.10, 23:08
          ja uwazam siebie za zwyczajna osobę - czy to, ze nie mam nadwagi, skończyłam studia i lubie swą prace, a mój facet nie ejst nierobem i kretynem oraz czytam yo onacza, ze jestem ajakaś niezywkła?
      • usunelamkonto Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 25.11.10, 23:09
        ja jestem normalna. mam 22 lata, jestem na utrzymaniu, mimo renty wyciagam pieniadze jeszcze (wiadomo ze ciuchy i buty kosztuja, stanik to 100 zl, buty 100 zl, czasami masowo cos kupuje), studiuje jako tako (powracam na studia bo zostalam skreslona), nie pracuje (przepracowalam 2 dni w calym zyciu) jestem leniwa, ale posprzatam u kogos obcego niz u siebie samej.

nie mam takiej idealnej figury, wazne 70 kg/170 ale nie jestem gruba i nosze przerozne rozmiary
        czy mam idealnego partnera - jest mi z nim dobrze to chyba mozna uznac za idealnego?
        popelniam gafy
    • brzydal-is-me Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 26.11.10, 08:59
      No co ty, przecież to forum dla idealnie zajebistych, patrz ally von boska z glutem z noska.
    • sundry Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 26.11.10, 10:04
      O, może ja pocieszę:)
      1. mam rozmiar 32-34, ale przy niskim wzroście, patykiem nie jestem i cellulit mam też.
      2. Mieszkam z rodzicami i już za to powinnam ponieść forumową śmierć;)
      3. Nie mam żadnego partnera, parę miesięcy temu wyplątałam się z nieudanego związku i dalej nie mogę dojść do siebie.
      4. Pracę mam OK, mało zarabiam, ale w zawodzie i nie siedzę po godzinach, atmosfera jest super.
      5. Nie mam akurat, chyba że akurat zrobię przelew raty za aplikację.
      6. Obrona zwierząt w moim przypadku kończy się na dokarmianiu kotów.
      7. Gafy mi się zdarzają niestety, szczególnie po pijaku:/
      8. Sportów nie uprawiam ani książek nie czytam, bo ciągle się uczę:(
      9. Skończyłam, ale to chyba dziś nie jest wielkie osiągnięcie.
      10. Nie jestem, mam wiele kłopotów.

Zadowolona?
      • zloty.strzal Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 26.11.10, 10:14
        No dobra, to jak piszemy na serio, to u mnie ewentualnie te książki i sporty można naciągnąć jako zdanie prawdziwe, ale tej jesieni nie mam czasu ani motywacji na sport. Z tymi książkami też jest słabo, bo co w domu miałam to przeczytałam, a nic nie kupię, bo spłukana jestem.

Pdf-y mi zostają;]

Pozostałe fałszywe.
    • figgin1 Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 26.11.10, 10:13
      1. Mam idealną figurę, chciaciaż nie jest to rozmiar 32 (osoby w takim rozmiarze nie uważan za ideał tylko wieszak)
      2. Tułam się po różnych mieszkaniach i przeprowadzam 5 razy do roku.
      3. Mam idelanego partnera, chociaż w tej chwili jest niestety daleko.
      4. Tak, potrafię z obcym kotkiem siedzieć pół dnia w lecznicy.
      5. Miewam problemy finansowe. Zwłaszcza od ostatniego roku.
      6. Tak, zdarza m i się popełniać gafy. Na detale spuśmy litościwą zasłonę milczenia.
      7. Czytam niewiarygodne ilości książek.
      8. Nie sko}cyzam studiw
      9. Mowa o czymś tak subiektywnym, ze trudno o tym pisać.
    • martishia7 Re: ile jest prawdy w tym co piszecie na forum 26.11.10, 10:27
      Niesamowite, popełniasz ten sam błąd co kombi - wychodzisz z założenia, że skoro sumie wszystkich elementów zbioru "forumowiczka FK" można przypisać wszystkie wymienione przez Ciebie cechy, to w takim razie każdej z forumowiczek można przypisać każdą z tych cech. Przemyśl jeszcze raz swoje rozumowanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka