Dodaj do ulubionych

odstresuj sie

IP: *.crowley.pl 14.04.04, 08:35
Hej, zapraszam okolo 4-5 kobiet na warsztaty odstresowujace dla kobiet. Odbeda sie one w najblizsza sobote (17.04.2004) i bede trwaly od godziny 9 do 17. Warsztaty te sa bezplatne. Jesli ktos jest zainteresowany to podaje moj adres e-mailowy iiana@gazeta.pl. Serdecznie zapraszam. Ilosc miejsc ograniczona.
Obserwuj wątek
    • sprite35 Re: odstresuj sie 14.04.04, 08:45
      Też bym się chciał odstresować, a njabardziej wychodzi mi to w towarzystwie
      kobiet. Więc może jeden bilecik dla mnie ???
      • Gość: magda Re: odstresuj sie IP: *.crowley.pl 14.04.04, 08:49
        Hm... niestety :))) tym razem warsztat jest tylko dla kobiet (my wiecej sie stresujemy)
        • niuniek6 Re: odstresuj sie 14.04.04, 09:01
          > Hm... niestety :))) tym razem warsztat jest tylko dla kobiet (my wiecej sie
          str
          > esujemy)

chcialas powiedziec: My bardziej biadolimy nad swoimi stresami:)
    • poprioniony Re: odstresuj sie 14.04.04, 09:15
      Kobiety, kobietom zgotowaly ten los:
      Warszataty zaczynaja sie od zapoznania uczestniczek z opowiazujacymi przepisami
      BHP. Nastepnie, po wlozeniu stosownych kombinezonow, rekawic i butow ochronnych,
      uczestniczki - ochotniczki udaja sie na hale. Na hali, uczestniczki zapoznaja sie
      z budowa i dzialaniem tokarek, frezarek, szlifierek i ebonitowych wykalaczek.
      Po osmiu godzinach i serii intymnych pytan z dziedziny warsztatologii stosowanej
      kazda uczestniczka otrzyma dyplom ukonczenia warsztatow co pozwoli im ubiegac sie
      o odstresowujace stanowisko mlodszego brygadzisty w zakladach obrobki metalu.
    • Gość: NITKA Re: odstresuj sie IP: 217.153.15.* 14.04.04, 09:21
      A gdzie te warsztaty?
      • Gość: magda Re: odstresuj sie IP: *.crowley.pl 14.04.04, 09:23
        Warsztaty odbeda sie w Nowym Prazmowie kolo Warszawy (dojazd autobusem). Zapraszam
    • blanchet a będzie to połączone z marketingiem bezpośrednim 14.04.04, 09:27
      kosmetyków
      poradników
      zeptera
      avonu
      bielizny poscielowej
      badaniami konsumenckimi
      etc.
      wiem- jestem cholernie, cholernie nieufna
      • iiana Re: a będzie to połączone z marketingiem bezpośre 14.04.04, 10:09
        Obiecuje, ze nic z tych rzeczy :))))))
        Warsztat prowadze razem z kolezanka, jestesmy absolwentkami szkoly trenerow i chcialybysmy aby kobieta, po tym warsztacie wiedziala co to stres i jak sobie z nim radzic.
        • blanchet Re: a będzie to połączone z marketingiem bezpośre 14.04.04, 10:16
          a ja nadal jestem nieufna :)))))))
          dlaczego to robicie
          za ile to robicie
          czy na pewno jesteście absolwentkami czy też praktykantkami robiącymi badania
          do pracy dyplomowej czy innej?
          proszę o szybciutką poradę- jak poradzić sobie z nerwicą natrectw dotyczącą
          czasu i związanego z nim planowania wszystkiego z wyjątkiem porannego sikania?
    • Gość: kobieta Re: odstresuj sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 10:41
      a moze to jakas sekta?
    • Gość: magda Re: odstresuj sie IP: *.crowley.pl 14.04.04, 10:58
      Dobra, poddaje sie! Nie zapraszam was.

;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka