panciafrancia 09.12.10, 21:04 Ślub,wesele z wielką pompą lub kameralne? Jakbyście chciały? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: wesele ? 09.12.10, 21:10 ale pompa o jakiej przepustowości na godzinę?? Odpowiedz Link Zgłoś
ta_najcudowniejsza Re: wesele ? 09.12.10, 21:16 Na pewno nie chce typowego dla naszego narodu wesela z disco polo, sama wodka i 150 osobami ze swojej rodziny, z ktorej polowy nawet nie znasz i nieodlacznymi tandetnymi zdjeciami z przyklejonymi usmiechami. A feee! Moze naogladalam sie za wiele komedii romanycznych, ale zawsze marzyl mi sie slub na plazy lub cos w tym stylu. Eee, mam jeszcze czas. Odpowiedz Link Zgłoś
bladamery Re: Pompa, do Ciebie! 09.12.10, 21:26 kameralne - małoosobowe - zdecydowanie żadnych tłumów, wygłupów, napitych nieznanych ciotków i wójków Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Pompa, do Ciebie! 09.12.10, 21:35 bladamery napisała: >małoosobowe Fakt, małosolne są pyszne!! Odpowiedz Link Zgłoś
silentscream Re: Pompa, do Ciebie! 09.12.10, 21:47 > Konserwowe lepsze! Kpiny w biały dzień uprawiasz, Raohszana! Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Pompa, do Ciebie! 09.12.10, 21:48 Co kpiny, jakie kpiny?! Occik mają! Odpowiedz Link Zgłoś
silentscream Re: Pompa, do Ciebie! 09.12.10, 21:52 > Co kpiny, jakie kpiny?! Occik mają! Konserwiaki lepsze od małosolnych!? Occik! Nie no, zawiodłem się na Twoim poczuciu smaku. :P Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Pompa, do Ciebie! 09.12.10, 21:56 Cry me a river :P Occik najsmakowitszy! Ale małosolne też dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Pompa, do Ciebie! 10.12.10, 09:42 Małosolne to takie beaujolais nouveau wśród kiszonek. Chociaż lubię to i tak najlepsze są kiszone! :P Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Pompa, do Ciebie! 10.12.10, 14:07 Wszystkie dobre, ja mogę jeść konserwowe przetykane małosolnymi i zagryzać kiszonym :] Odpowiedz Link Zgłoś
silentscream Re: Pompa, do Ciebie! 10.12.10, 16:46 > Małosolne to takie beaujolais nouveau wśród kiszonek. Chociaż lubię to i tak > najlepsze są kiszone! :P Zgadzam się! Kiszone są najlepsze. W ogóle pleśń i fermentacja potrafią zdziałać cuda: sery pleśniowe, wino, piwo, kwas chlebowy, kiszonki, barszcze. W to mi graj! Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Pompa, do Ciebie! 10.12.10, 17:28 Sery pleśniowe... Sery pleśniowe... Brzydal! Odpowiedz Link Zgłoś
silentscream Re: Pompa, do Ciebie! 10.12.10, 17:31 > Sery pleśniowe... Sery pleśniowe... Brzydal! Wolisz żelki w kształcie robali tudzież inne nowoczesne wynalazki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Pompa, do Ciebie! 10.12.10, 17:34 Wolę roztopiony cheddar. Na szynce. Mniam :) Odpowiedz Link Zgłoś
silentscream Re: Pompa, do Ciebie! 10.12.10, 17:46 > Wolę roztopiony cheddar. Na szynce. Mniam :) A ja Cambozolę i Lazura poproszę. Przepadam. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Pompa, do Ciebie! 10.12.10, 18:57 Ty jedz swoje, moich nie tykaj i nie będzie problema. A ogórami się jakoś podzielimy :] Odpowiedz Link Zgłoś
silentscream Re: Pompa, do Ciebie! 10.12.10, 19:00 > Ty jedz swoje, moich nie tykaj i nie będzie problema. > A ogórami się jakoś podzielimy :] :D Odpowiedz Link Zgłoś
silentscream Re: wesele ? 09.12.10, 21:46 > Ślub,wesele z wielką pompą lub kameralne? Wesele raz w życiu jest, więc musi być z pompą. Obowiązkowo żenujące przyśpiewki i infantylne zabawy, a voodżitsu tyle, żeby każdy już był gotowy co najmniej 2 godziny przed oczepinami. Aha, i tak zwana kapela złożona z wąsatych pseudomuzyków grających covery discopolo. Sielanka. :) PS Nie zapomnij o białej sukni, symbolu rzekomego dziewictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter nowość 09.12.10, 21:51 slub bez panny mlodej, pan mlody sam sobie uroczyscie przysiega i takie tam. Pozniej nie ma problemow z rozwodami, podzialem majatku, z kim maja byc dzieci, itp itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczek181987 Re: nowość 09.12.10, 22:03 oczywiscie,ze marze o wielkim weselu z atrakcjami i pieknej podró,zy poslubnej. Ale zycie jest życiem... Odpowiedz Link Zgłoś
usunelamkonto Re: wesele ? 10.12.10, 09:10 ok napisze cechy jakie by pasowaly, bo mis tez uwaza za zbedne wydatek robienie pompy ja sobie wyobrazam to tak ze mieszkamy razem przed slubem, w dniu slubu najwyzej ktores z nas przeniesie do innego lokum na przebierke. zadnego krecenia w mieszkaniu - pamietam jak znajoma szorowala mieszkanie bo syn mial krecone wideo w mieszkaniu, obciach na maxa zeby z kosztami nie przesadzac, wezmiemy najwyzej wlasny samochod, jakos tam go odpicujemy troche i przyozdobimy i sami albo ze swiadkami udamy sie pod usc ja w bialej slubnej sukni (to ze slub w usc nie znaczy ze mam zalozyc skromna sukienke z ulicy) najwyzej sie ja wypozyczy bo dziwne zebym ja potem trzymala w szafie urzadzimy skromny obiad z deserem dla kilkunastu max gosci (rodzice, rodzenstwo, chrzestni) co najwyzej szampan i 1 wodka bedzie zeby sie ludzie nie schlali bo ja nie mam zamiaru pilnowac gosci do nocy zabawy i inne bzdety zostawie sobie jako zle wspomnienia. jesli troche sie naliczy wiecej osob i beda panny to rzuce kwiatkami - zrobie 2 bukiety, 1 zostawie dla siebie (moja siostra ma 3 letnie roze ze slubu) i predzej czy pozniej udamy sie w podroz Odpowiedz Link Zgłoś
megi1973 Re: wesele ? 10.12.10, 09:56 ŻADNEGO !!!! idź z tym wątkiem na forum wesele Odpowiedz Link Zgłoś
martens.1 Re: wesele ? 10.12.10, 16:05 skromnie,z dala od mojej daleszej rodziny-ciocie,wujowie,kuzyni my,mój synek.rodzice świadkowie,wystarczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: wesele ? 10.12.10, 17:24 Jak najskromniejsze. Wstydziłabym się publicznie paradować w przebraniu kremówki. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie-mufinki Re: wesele ? 10.12.10, 17:38 Ja chciałabym kameralnie, chłopak chce z pompą argumentujac, ze ma duza rodzinę, wielu znajomych i musi być weselisko:). Jak bedzie- zobaczymy, jedno jest pewne gdzie bedziemy miec wesele w pieknym miasteczku w górach( nazwy miasta ni9e zdradze:P) Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: wesele ? 11.12.10, 08:46 W remizie, na 400 osób. Dużo wódki i kiełbasy. Odpowiedz Link Zgłoś
venettina Re: wesele ? 11.12.10, 12:48 W zyciu sie nad tym nie zastanawialam. Dziwaczka :) Odpowiedz Link Zgłoś