31.12.10, 23:21
zainspirowana watkiem tymczasowejoli o modnym blogu:
forum.gazeta.pl/forum/w,16,120394614,120394614,Erillzw_i_inne_szafiarki_rosnie_Wam_konkurencja_.html
znalazlam kilka innych blogow, ale pisanych 'na powaznie' o modzie...
Chcialam Was zapytac co sadzicie o tym panu? :)
vslvstyle.blogspot.com/
Obserwuj wątek
    • 0ffka Re: modny pan 01.01.11, 04:24
      troszkę za dojrzały...
      • on_a25 Re: modny pan 01.01.11, 04:33
        ale za to na kazdym zdjeciu prezentuje sie dumnie z plecakiem, ktory ma pokaznych rozmiarow napis D&G...
        • 0ffka Re: modny pan 01.01.11, 04:38
          Najbardziej podoba się tutaj:
          lh5.ggpht.com/_XGt-V3Cswzc/TRjnX9KZkqI/AAAAAAAAAw8/j_MqSkary0U/s640/mariampl1.jpg
          • on_a25 Re: modny pan 01.01.11, 04:56
            wybralas takie, ze nic ne widac:) a mnie osobiscie przypadla do gustu ta fotografia, gdzie pan pozuje w zoltych okularach na stojaco, na siedzaco, z wypchanym plecakiem D&G i w pieknej niebieskiej koszuli :)))
            • 0ffka Re: modny pan 01.01.11, 05:56
              ... o kotek fakujacy :)
          • on_a25 Re: modny pan 01.01.11, 05:11
            a i sorry za zachowanie mojego kotka, to nie mialo byc do Ciebie oczywiscie, sam sie jakos wstawil pod tym wpisem :)
            • 0ffka Re: modny pan 01.01.11, 05:55
              Kotek zdenerwował się lekko ;)
      • rosa_de_vratislavia Re: modny pan 01.01.11, 12:22
        0ffka napisała:

> troszkę za dojrzały...

Ale chyba w tym wątku nie chodzi o ilość zmarszczek tylko o modę?
        Miło,że pan się nią bawi.
        Na niektórych zdjęciach występuje z parą młodych, dobrze ubranych ludzi - może to Cię pocieszy.
        Dla Pana Głównego duży minus za plecak D&G (eksponowanie marki to straszny obciach), a poza tym - udanej zabawy z ubraniami:)
    • sawadikhaa Re: modny pan 01.01.11, 12:15
      Duzy plus za to że pan w ogóle przywiązuje uwagę do wyglądu. Bardzo podobają mi się faceci, którzy nie boją się dodać do stroju dziadkowych szczegółów: szelek albo kapelusza. sęk w tym, że pan jest już mocno dojrzały i jakoś nie baudzo z tymi dziwnymi zestawieniami kolorystycznymi typu niebieski i czerwony albo czerwony i żółty. chyba jednak nie ma wyczucia stylu i czasem nie wie jak nosić rzeczy (szelki NA sweter!?) : vslvstyle.blogspot.com/2010/12/szara-sroda.html tutaj, od szyi w dół - ekstra. żółty szalik (?) i kapelusz sprawiają że wygląda jak leśniczy albo wędkarz. za plecak D&G - duże NIE. Niestety nie dorobilismy sie jeszcze naszego sartorialista.
    • maitresse.d.un.francais gratuluję odwagi! 01.01.11, 16:50
      jest chyba jedynym szafiarzem swojego pokolenia

jego eksperymenty mnie nie powalają, ale fajnie, że eksperymentuje ;-)

logo mi umknęło ;-)
    • on_a25 Re: modny pan 01.01.11, 17:53
      wiecie co :) jestescie super, bo spodziewalam sie na tym forum, ze skrytykujecie pana (bo taka jest nasza polska krytykancka mentalnosc i pan w sumie sam sie prosi..), a wy skupilyscie sie na pozytywach i to jakos zmienilo moje zdanie o tym forum (na lepsze!!). No i chcialam Wam napisac, ze strasznie mi sie spodobalo Wasze podejscie... Ja sama jestem dosc krytyczna, co do mody, lubie sie bawic ciuchami, nawet moja praca wiaze sie z moda (wprawdzie nie ciuchowa:), wiec w pierwszym odruchu jak zobaczylam tego pana, to sie smialam i puscilam watek na forum :) Ale teraz ciesze sie, ze nie podjelyscie mojej krytycznej linii, tylko znalazlyscie pozytywy w tym blogu, to naprawde fajne i dobrze swiadczy o zmianie mentalnosci w Pl :) ok, koniec speechu :)))
      • 0ffka Re: modny pan 01.01.11, 19:45
        Piesek ma fajne wdzianko:
        lh4.ggpht.com/_XGt-V3Cswzc/TRjnOwD4NPI/AAAAAAAAAwQ/Pf1iXdrwShw/s640/2010-12-251.jpg
        A tutaj są fajne getry:
        lh6.ggpht.com/_XGt-V3Cswzc/TRr9MfuindI/AAAAAAAAAyM/jP7N279zKjQ/s640/2010-12-28.jpg
        ;)
    • ind-ja Re: modny pan 02.01.11, 00:28
      sadze,ze ma zajebisty szalik.Tylko ten plecaczek nie w ten desen.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka