suomi6 Re: co dać dziewczynie na pierwszym spotkaniu / r 25.01.11, 07:29 Raz dostałam od takiego internetowego "znajomego" czerwoną różę. Następnych spotkań nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
janko_ja już po spotkaniu :) 31.01.11, 22:32 już po spotkaniu, dałem bukiet z pięciu tulipanów ze skromnym przybraniem, dziewczyna stwierdziła, że tęskni za wiosną i dzięki tulipanom będzie miała przez kilka dni wiosnę w swoim pokoju. dziękuję za wszystkie porady p.s. randka sie udała, czas pokaze, co z tego wyjdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_53 Może dziecko ? 07.02.11, 11:15 Może dziecko ? To by było taaakie nowoczesne. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda350 Re: co dać dziewczynie na pierwszym spotkaniu / r 07.02.11, 11:50 mały bukiecikmnp fiołków albo stokrotek Odpowiedz Link Zgłoś
back2bz Re: co dać dziewczynie na pierwszym spotkaniu / r 07.02.11, 12:01 > Ale nie mam pojęcia co jej kupić na przywitanie? Nie na przywitanie, tylko na cale spotkanie. Nie kupic, tylko podarowac. Nie kwiatka, tylko Twoja stuprocentowa uwage. Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
iamhier Re: co dać dziewczynie na pierwszym spotkaniu / r 07.02.11, 15:58 do back2bz-tak właśnie i nie inaczej. Najważniejsze w randce są 3 sprawy:1) całkowita uwaga i skupienie na obiekcie,2) komfort-musi być ciepło etc.,3) musi być miło. Generalnie nigdy nie zapraszaj kobiety na randke badz z taka motywacja ,ze to randka.To niepotrzebny stres.Najlepsze spotkania (randki) jakie ja przezylam,byly przypadkowe...No...prawie,tym niemniej nie mialy tak do konca "tego" podtekstu.Staraj sie byc dla niej dobrym towarzystwem.To wszystko.Ewentualnie mozesz postawic jej cos do picia,fajnie tez gdy jest to cos slodkiego...Wszystko zalezy od okolicznosci... Odpowiedz Link Zgłoś
allegrias Re: co dać dziewczynie na pierwszym spotkaniu / r 07.02.11, 13:26 herbaciana róża albo inny drobny kwiatek będzie naprawdę miłą niespodzianka. i dowodem, ze naprawdę masz ochotę ja poznać a nie tylko "obejrzeć towar" : )W kawiarni bez problemu obsługa da wam szklankę z wodą. Bo chyba nie zamierzasz dziewczyny przeziębić ciągnąc ja w lutym na długie spacery : ) I powodzenia na spotkaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
69daro N i c s i e n i e d a j e 07.02.11, 13:36 Babeczke zaprasza sie do kawiarenki,najlepiej w Galerii Handlowej,gdzie kawka kosztuje 12-15 a ciacho 10 PLN.Podpierasz sie pozniej seansem w Multikinie,po czym wsadzasz Ja do taksoweczki/panu kierowcy oczywiscie placisz za kurs z gory/.Kobitka widzi wtedy,ze jestes GOSC a nie jakas popierdulka.Kwiatki zostaw sobie na pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
coppermind Re: co dać dziewczynie na pierwszym spotkaniu / r 07.02.11, 17:38 nie wystarczy, że poświęcasz jej swój cenny czas ?! sieroty po maryi dziewicy wiecznie żywe :( Odpowiedz Link Zgłoś