Gość: Mona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 18:15 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triss_merigold6 Synku wyjmij ręce z majtek! 21.04.04, 20:18 To pytanie zadał facet. Kobieta nie użyłaby takiego sformułowania, zadając pytanie identyczne w treści wybrałaby inne określenie. Odpowiedz Link Zgłoś
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: Synku wyjmij ręce z majtek! 21.04.04, 20:31 Swiete slowa Triss. Zauwazylam tu wiele watkow, ktorych rynsztokowa wulgarnosc kaze sadzic, ze sa dzielem mezczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malolat Re: Synku wyjmij ręce z majtek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 21:20 Czyzby jakies osobiste frustracje Triss ? Dlaczego uwazasz ze wolna kobieta szukajaca w zyciu swojej drogi nie moze zadac takiego pytania ? Przeciez tez juz teraz jestes wolna kobieta. Nie wszyscy maja dwa doktoraty i wyszukane slownictwo. Nie odmawiaj innym prawa do szczescia. Odpowiedz Link Zgłoś
gaz.gaz.gaz.na.ulicach Triss napisala: 21.04.04, 21:33 "Kobieta nie użyłaby takiego sformułowania, zadając pytanie identyczne w treści wybrałaby inne określenie." Odpowiedz Link Zgłoś
bebbed Re: Triss napisala: 21.04.04, 21:44 stwierdziłam co następuje : 1. Jestem zbyt wierna ( nawet nie flirtuję ) 2. Nie jestem oziębła ( gdybym była sytuacja na pewno była by odwrotna ) 3. Znudziłam się kochanemu 4. Z pewnością mnie nie kocha 5. nie jestem w jego typie (woli blondynki ) Postanowiłam: 1. Olać go !!! 2. Zmienić model ! (chociaż kocham trudno) 3. nie zamartwiać się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malolat Re: Triss napisala: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 21:47 A moze tak Kobieta, ktora ja Triss znam - bo obracam sie w kregu warszawskiej elity i wszystkie moje znajome maja co najmniej jeden doktorat a niektore nawet dwa i gender studies tez skonczone nie użyłaby takiego sformułowania, zadając > pytanie identyczne w treści wybrałaby inne określenie. Ale, moze sa tez inne kobiety ? Te, ktore nie skonczyly nawet jedengo doktoratu a moze nawet nie zaczely zadnego. Dlaczego odmawiac im poszukiwania ich wlasnej karmy ? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Triss napisala: 21.04.04, 21:55 Użyte przez autora określenie jest typowo męskie i to bez względu na poziom wykształcenia. No chyba, że w swoim codziennym słowniku posiada je kobieta, która wypadła właśnie ze śmietnika. Yyy.. osobiście nie znam nikogo kto ukończyłby gender studies, nie moje klimaty. A szukanie karmy chyba niewiele ma wspólnego z pytaniem o doznania w wielokącie seksualnym. Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Tak moze byc? 21.04.04, 23:41 triss_merigold6 napisała: > Użyte przez autora określenie jest typowo męskie i to bez względu na poziom > wykształcenia. Drogie forumowiczki, Czy ktoras z Was probowala kiedys uprawiac seks z dwoma facetami jednoczesnie? Czy probowalyscie podwojnej penetracji, a jesli tak, to jakie byly wasze doznania? Odpowiedz Link Zgłoś
sekserka Re: Triss napisala: 22.04.04, 09:44 Gość portalu: malolat napisał(a): > Dlaczego odmawiac im poszukiwania ich wlasnej karmy ? duzy wybor karmy dla spow jest w zooligicznym na Wilczej. szczegolnie dla suk, ktore jeszcze nie rodzily. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Synku wyjmij ręce z majtek! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.04, 13:09 jasne ze to ciekawski facet to pytanie puscił jeden z tych erotomanów to nie ma kobiety a chce wyrwac laske przez internet Odpowiedz Link Zgłoś