Dodaj do ulubionych

Jeszcze raz o pupach i o kompleksach pośladkowych.

IP: *.icpnet.pl 24.04.04, 10:58
Wg mnie to każda pupa damska jest ładna. To kwestia tego jak dziewczyna
podchodzi do jej wyglądu. Jak akceptuje to nawet jak ma cellulit to będzie
się podobać , bo nadrobi to osobowością. A jak ma kompleksy to może mieć
gładką jak niemowlak i wygląd jak Pamela i nic z tego nie będzie. Dlatego
dziwię się dziewczynom , które mają trochępulchniejsze pośladki i szersze
biodra ,ze ich nie pokazują. Nie mówię o stringach na plaży , bo akurat tego
nie toleruję u żadnej kobiety , ale dziewczyny załóżcie czasem obcisłe jeansy
albo biodrówki i nie wstydźcie się swoich dużych pupy , bo one też się
podobają i chciałoby się popatrzeć. A Wy zakładacie luźne spódnice ,
spodnie , długie swetry ,żeby zakryć pupę. Niepotrzebnie. Wydaje się Wam ,że
wszyscy szaleją za pupami jak modelka , a to nie prawda. Nie pokazujecie
swoich to skąd możecie wiedzieć jakiie lubią faceci. I to ,zeby pokazywać
szerokie biodra i pulchne pupy tyczy się zarówno dziecwzyn młodych jak i
kobiet po 30-tce .
pozdro
niewiedzacy@tlen.pl
Obserwuj wątek
    • buffetka Re: Jeszcze raz o pupach i o kompleksach pośladko 24.04.04, 18:18
      hmmm, chyba powinieneś to powiedzieć kolegom, a nie nam... Kompleksy kobiet o
      dużych pupach nie wynikają z tego, że poprostu je mają, tylko z tego, że ktoś
      im to uświadomił, albo powiedział coś na ten temat... Osobiście znam taką,
      której facet powiedział, że jest bardzo fajna, ale on "dopiero przyzwyczaja się
      do jej pupy"... No i taka ma wyjść w biodrówkach??
      • Gość: SaTaL Re: Jeszcze raz o pupach i o kompleksach pośladko IP: *.wrzos.wroc.pl 24.04.04, 19:30
        hmmm ale co wy gadacie...fakt,ze o gustach sie nie rozmawia,ale kiedy bierzemy
        pod uwage tylko pupe to dla mnie ladniejsza jest,zgrabna,fajna pupa..:D mmrr:)
        no,ale nie sama pupa facet zyje,wiec da sie to zniwelowac innymi pozytywami..
        ale zgadzam sie,ze pewnosc siebie tez sporo daje.. pozdr
        • lesio958 Więcej,,ale bez przesady 24.04.04, 20:31

A ja właśnie uwielbiam te większe pupy..bardziej zaokrąglone,,wydatne
          biodra ....tak właśnie powinna wygladać prawdziwa kobieta.
          "Suchotnice" są modne na wybiegach dla modelek . Co się na nie "powiesi " to i
          tak nie ma znaczenia bo wyglądają tak samo.
          Faceci (większość) i tak wolą popatrzeć na krągłości kobiecego ciała, gdzie
          erotyzm i zmysłowość biorą góre nad "wieszakami"
          O ile przyjemniej jest się przytulić do ciała a nie wystających kości....
          potrzymać za krztałtne,bujne biodra czy też krąglutki tyłeczek .....
          Będąc swego czasu na krańcach Azji często słyszałem
          zdanie.... "ciało jest piękne "
          Czy nie jest to następna życiowa prawda ?
          • Gość: baba Re: Więcej,,ale bez przesady IP: *.acn.waw.pl 24.04.04, 21:29

Przywracasz mi nadzieje, lesiu !!!
            Doprawdy ciezko jest kobiecie, nawet posiadajacej w domu kochajacego meza,
            mijac na ulicy atrakcyjnego pana ktory patrzy na nia jak na powietrze.
            Tu nie chodzi o zadne zdrady czy flirty oczywiscie, ale o samopoczucie.
            No, a z latami niestety mieska przybywa :-)
          • Gość: SaTaL Re: Więcej,,ale bez przesady IP: *.wrzos.wroc.pl 24.04.04, 22:50
            strasznie stereotypowo piszesz....ze mala pupa..to modelka...a modelka to
            kosci..wieszak itd...amator familiady?;)mala pupa jest fajna,bo nic sie nie
            rozlewa..jest troche twardziutka;) a i tak mnie chodzi o ksztalt..a tylko mala
            takowy zachowa..ale,jak pisalem wczesniej...nie sama pupa facet zyje,ani tez to
            nie jest wyznacznik,wiec rozumiem tez inne wypowiedzi
            • buffetka Re: Więcej,,ale bez przesady 24.04.04, 22:53
              hmmm, mi się wydaje, że "mała" nie równa się "twarda", no ale widocznie na taką
              trafiłeś... Więc trzymaj się tej małej twardej - gratuluję!!!
    • komandos57 [...] 24.04.04, 20:08
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • gepart_czester Re: Jeszcze raz o pupach i o kompleksach pośladko 24.04.04, 21:14
      Moi kochani Panowie,
      jak to milo, ze tak ladnie piszecie:)))))
      piszcze w ten sposob jak najwiecej bo duzo kobiet ma naprawde spore kompleksy
      na punkcie swoich pup.
      Ja moge powiedziec o sobie, ze mam pupcie i figure troche j. lopez - na
      poczatku troche z tego powodu cierpialam, ale od czasu gdy slyszalam slowa od
      mojego m. przestalam sie tym przejmowac i ba! nawet troche sie ciesze, ze nie
      do konca jestem patyczakiem:)
      • Gość: chłopak25 Re: Jeszcze raz o pupach i o kompleksach pośladko IP: *.icpnet.pl 24.04.04, 22:07
        A ile masz w bioderkach ? Masz jakąś fotkę pupy ? DUŻA PUPA GÓRĄ !
        niewiedzacy@tlen.pl
        • buffetka Re: Jeszcze raz o pupach i o kompleksach pośladko 24.04.04, 22:42
          Gość portalu: chłopak25 napisał(a):

> A ile masz w bioderkach ? Masz jakąś fotkę pupy ? DUŻA PUPA GÓRĄ !
          > niewiedzacy@tlen.pl

hehehe qrde ale Ty plusy wśród żeńskiej częsci zdobywasz szybko:D
          Jak dla mnei to mógłbyś jakieś wykłądy prowadzić dla panów, którym się wydaje,
          że na chudej pupie świat się kończy:)))
          • Gość: chłopak25 Re: Jeszcze raz o pupach i o kompleksach pośladko IP: *.icpnet.pl 24.04.04, 22:49
            Buffetka ,a Ty jaką masz ? ;-)
            • buffetka Re: Jeszcze raz o pupach i o kompleksach pośladko 24.04.04, 22:51
              hmmm, no ja mam szerokie biodra więc siłą rzeczy trochę tej pupy mam;))) I
              właśnie lubię, kiedy facet potrafi dostrzec coś sexownego nie w wielkości tylko
              w dotyku:P hehehe
              • Gość: chłopak25 Re: Jeszcze raz o pupach i o kompleksach pośladko IP: *.icpnet.pl 24.04.04, 22:52
                A ile masz lat? Masz faceta na stałe czy przebierasz? I ile masz w biodrach ;-)
                • Gość: Dotty Re: Jeszcze raz o pupach i o kompleksach pośladko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 22:56
                  W biodrach mam 170, wzrostu tyle samo, facetów mam 7 jednocześnie, bo tylu
                  naraz może mnie objąć, lat 45. Dopisać cie do listy?
                  • buffetka Dotty respect:D chlopak25 ochłoń:> n/t 24.04.04, 23:00

• Gość: chłopak25 Re: Dotty respect:D chlopak25 ochłoń:> n/t IP: *.icpnet.pl 24.04.04, 23:00
                      ok
            • Gość: verte Chłopaku weź ty nie pieprz głupot. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 23:02
              Jak masz jakieś fetysze na temat tłustych dłupali to poradź się specjalisty.
              Żaden normalny facet nie zniosi wielkich tyłków.Smutna prawda drogie panie.
              • buffetka Re: Chłopaku weź ty nie pieprz głupot. 24.04.04, 23:09
                hmmm, no jak ja czytałam od początku ten wątek to mi się wydawało, zę nie ma
                mowy o ogramnych tyłkach tylko poprostu nie o tych modelkowatych... Ale może
                nie zrozumiałam...
                • Gość: chłopak25 Re: Chłopaku weź ty nie pieprz głupot. IP: *.icpnet.pl 24.04.04, 23:14
                  Dokładnie. Mam na myśli niemodelkowate. Jak kobieta waży 130kg to wiadomo ,że
                  to już choroba.
                  • Gość: verte Re: Chłopaku weź ty nie pieprz głupot. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 23:17
                    Gość portalu: chłopak25 napisał(a):

> Dokładnie. Mam na myśli niemodelkowate. Jak kobieta waży 130kg to wiadomo ,że
                    > to już choroba.

Nie no oczywiście ja takich nie miałem na myśli w swoim poście.Chodziło
                    mi o te "większe" czy jak piszecie "niemodelkowate"Widać różnie ludzie
                    wartościuja.
                • Gość: verte Re: Chłopaku weź ty nie pieprz głupot. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 23:15
                  buffetka napisała:

> hmmm, no jak ja czytałam od początku ten wątek to mi się wydawało, zę nie ma
                  > mowy o ogramnych tyłkach tylko poprostu nie o tych modelkowatych... Ale może
                  > nie zrozumiałam...

Nie zrozumiałaś bo nie chciałaś.Pewnie sam jesteś posiadaczką niemodelkowatego
                  pulchnego tyłka i szerokich bioder.Tyłeczek musi być ładny.Moim zdaniem tyłek
                  ma tyle samo wyrazu co twarz kobiety,w niektórych przypadkach nawet więcej.
                  • Gość: chłopak25 Re: Chłopaku weź ty nie pieprz głupot. IP: *.icpnet.pl 24.04.04, 23:18
                    Chyba jak masz na myśli prostytutkę. Od razu widać ,że dla Ciebie kobieta to
                    krowa.
                  • buffetka Re: Chłopaku weź ty nie pieprz głupot. 24.04.04, 23:23
                    Owszem mam szerokie biodra i owszem mam troche pupy, ale za to mam wcięcie w
                    talii, o czym niektóre "małe" mogą tylko pomarzyć... Nie mam figury linijki.
                    Jakby postawili przed Tobą Jennifer Lopez i Christinę Aquilerę(czy jak tam się
                    nazwisko pisze...) to bys zapewne wybrał Krysię... I ok! Twój gust, Twój wybór,
                    ale bardzo dużo facetów odrazu poleciałoby na Lopez, więc nie mów, że wszyscy
                    faceci są za małymi pupami...

--=I will keep your secrets - just think of me as of pages in your diary...=--
                    • Gość: verte Re: Chłopaku weź ty nie pieprz głupot. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 23:31
                      buffetka napisała:

> Owszem mam szerokie biodra i owszem mam troche pupy, ale za to mam wcięcie w
                      > talii, o czym niektóre "małe" mogą tylko pomarzyć... Nie mam figury linijki.
                      > Jakby postawili przed Tobą Jennifer Lopez i Christinę Aquilerę(czy jak tam
                      się
                      > nazwisko pisze...) to bys zapewne wybrał Krysię... I ok! Twój gust, Twój
                      wybór,
                      >
                      > ale bardzo dużo facetów odrazu poleciałoby na Lopez, więc nie mów, że wszyscy
                      > faceci są za małymi pupami...
                      >
                      > --=I will keep your secrets - just think of me as of pages in your diary...=--

Obie bym wziął i to bez gadania.No ale ile widzisz Lopezów na polskich ulicach.
                      To jest przypadek skrajny.A jeszcze nieprzyjemną sprawą i wielkodupych jest
                      zwykle taka nieapetyczna duża przerwa między pośladkami.
                      • buffetka Verte... 24.04.04, 23:36
                        ja tam na przerwach między pośladkami sie nie znam, ale teraz widzę że na bank
                        mówimy o innych rodzajach dużego... a raczej o innej wielkości... Ciekawa tylko
                        jestem, czy Ty masz tyłek o jakim marzą kobiety, czy tylko ważne jest żeby
                        Twoja pani była obiektem westchnień.... Bo widzisz, dla kobiet również się
                        liczy między innymi tyłek...
                        • Gość: verte Re: Verte... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 23:41
                          U mnie jak orzeszek,żadnych zarzutów.A moja Pani to ma być obiektem westchnień
                          ale głownie moich.I nie pisałem o dupach jak szafy trzydrzwiowe tylko no o
                          takich większych niż powinny być.
                      • Gość: bubba Re: Chłopaku weź ty nie pieprz głupot. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 23:37
                        Jasne, verte tak naprawdę wziałby chętnie raczej jakiś jędrny męski tyłeczek...
                        Ups, obiecałam mu, że nie zdradzę...
                    • lesio958 Re: Chłopaku weź ty nie pieprz głupot. 24.04.04, 23:39
                      Pieknie ......czyli jednym słowem masz to coś kobiece czego innym brakuje.
                      Nawet nie wiesz ile erotyzmu jest w takich krztałtach,gzie te wydatne biodra
                      aż się proszą aby je ując w dłonie ........
                      Nie masz się czego wstydzić a wręcz przeciwnie.......
                      Nie wstydźcie sie prawdziwych kobiecych krztałtów .......
                      Takie widoki to uczta dla oczu faceta .
                      • buffetka lesio958 dziękuję:) popolemizuj z verte;) n/t 24.04.04, 23:50

• Gość: maniek Ciekawe jakie pupsko ma soczewica IP: *.chello.pl 25.04.04, 00:00
      to że tłuste to wiadomo, ciekawe czy śmierdzi i ma krosty
    • tomasdyg POZDRO. -pupy !!! 25.04.04, 01:43
      Wszystko fajnie tylko ostatnio stale pojawia się "pozdro."- nie tylko u ciebie.
      To taka połowiczna grzeczność, a grzeczność nie może być połowiczna, tak, jak
      nie można być tylko trochę w ciąży.

Pozdrawiam :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka