nagialeniedokonca 09.02.11, 12:03 Jak ona się może podobać? I to mówię, Ja, 100% Facet Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: Ewa Mendez 09.02.11, 12:06 nagialeniedokonca napisał: > I to mówię, Ja, 100% Facet Jak się to sprawdza? To 100% faceta w facecie?:> Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: Ewa Mendez 09.02.11, 13:49 menk.a napisała: > nagialeniedokonca napisał: > > > I to mówię, Ja, 100% Facet > > Jak się to sprawdza? To 100% faceta w facecie?:> 100% faceta w facecie? to chyba o stosunek homoseksualny chodzi? :D Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-soffie Re: Ewa Mendez 09.02.11, 12:09 Brzydka nie jest, ale z tym szumem wokół jej osoby, że niby najseksowniejsza, najpiękniejsza najbardziej pociągająca, że najchętniej widziana w łóżku, to chyba jakaś przesada. Widziałam ze 100 piękniejszych i apetyczniejszych, które bardziej zasłużyły sobie na takie komplementy. Nie rozumiem fenomenu jej urody. Serio. Odpowiedz Link Zgłoś
nagialeniedokonca Re: Ewa Mendez 09.02.11, 12:16 no więc właśnie, ciałko niezłe, ale u Kobiety ciałko to dopiero na trzecim miejscu, no u aktorki na drugim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
puszysta_gimnazjalistka Re: Ewa Mendez 09.02.11, 12:38 Jakie 100 piękniejszych sobie na komplementy zasłużyło ? Aaa, pewnie te inteligentne z głęboki wnętrzem :) Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-soffie Re: Ewa Mendez 09.02.11, 12:55 "Aaa, pewnie te inteligentne z głęboki wnętrzem " Nie, wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Ewa Mendez 09.02.11, 12:14 na spacer z psem o 4 nad ranem w zimowy deszcz bym jej nie wygonil :] Odpowiedz Link Zgłoś
roonya Re: Ewa Mendez 09.02.11, 12:23 O gustach się nie powinno dyskutować no i chyba dobrze , że nie każdemu to samo się podoba, a takie rankingi do juz w ogóle bzdura...w tym roku ta laska jest najpiekniejsza, bo akurat ona była najbardziej widoczna gdzies tam. Za rok jakas inna panna wystapi w serialu typu Beverly Hills, pokaże kawałek cycka i juz mamy kolejną "naj" A Mendez? Jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Ewa Mendez 09.02.11, 12:28 Dla mnie najważniejsze, że poza tym, że ma dupę to gra do dupy. Ma jedną, tępą minę i over. Nie jest brzydka, choć ja bym jej jednak do wyrka nie wpuściła :) Odpowiedz Link Zgłoś
nagialeniedokonca Re: Ewa Mendez 09.02.11, 12:43 o te gre się rozchodzi, gorsza jest tylko denis Richards Odpowiedz Link Zgłoś
puszysta_gimnazjalistka Re: Ewa Mendez 09.02.11, 12:39 Bo ciało ma zajebiste, a to przecież najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
nagialeniedokonca Re: Ewa Mendez 09.02.11, 12:43 zanim na ciało lukne to na twarz patrze, a tu masakra jak dla mnie, siostra Arnolda tylko gorzej gra Odpowiedz Link Zgłoś
puszysta_gimnazjalistka Re: Ewa Mendez 09.02.11, 12:48 Oj, bardzo niedobrze, bardzo. Rozklejasz się na starość :) Odpowiedz Link Zgłoś
nagialeniedokonca Re: Ewa Mendez 09.02.11, 12:57 a zobacz tu, gra słabo, ale reszta parametrów bardzo wysoko ;): Odpowiedz Link Zgłoś
puszysta_gimnazjalistka Re: Ewa Mendez 09.02.11, 13:07 Albo cyckoradar mi się zepsuł albo tam nic niema !!! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Ewa Mendez 09.02.11, 13:15 puszysta_gimnazjalistka napisał: > cyckoradar mi się zepsuł Myślę, że to jest przyczyna :) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Ewa Mendez 09.02.11, 14:10 a ja juz wole eve mendes od tej nie obrazilabym sie jakbym miogla tak wyglądac:P moj chlop tez by sie nie obraził, bo jak on to mówi " nadaje się do nadziania":P Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta porownanie obu Pan real photo plaza:> 09.02.11, 14:16 mi osobiscie bardzie podoba sie mendes bo jest kobieca- mimo, ze tezsza ale michell wyglada tak jakby miala zaraz komus przypier...:) pozaza tym w kazdym filmie ubrana jest w spodnie i bialą koszulke na ramiączka;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: porownanie obu Pan real photo plaza:> 09.02.11, 14:22 aneta-skarpeta napisała: O, na tej focie to Mendes nie ma cycków :) > ale michell wyglada tak jakby miala zaraz komus przypier...:) I to jest fajne :D Ja jednak wolę bardziej charakterne wizualnie aktorki. Albo takie, które potrafią grać, bo pani Mendes jakoś sobie w roli np. Thelmy albo Louise nie wyobrażam :) Odpowiedz Link Zgłoś
puszysta_gimnazjalistka Re: porownanie obu Pan real photo plaza:> 09.02.11, 14:28 Albo atrakcyjność seksualna albo dobre aktorstwo, po prostu pewnych rzeczy łączyć nie należy. Zmieszaj Murphy's z tym dobrym izraelskim koszernym czerwonym wytrawnym i spróbuj wypić :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: porownanie obu Pan real photo plaza:> 09.02.11, 14:34 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Albo atrakcyjność seksualna albo dobre aktorstwo, po prostu pewnych rzeczy łącz > yć nie należy. Jest kilka aktorek i urodziwych i dobrze grających...choć uczciwie przyznam, że są w mniejszości :) > Zmieszaj Murphy's z tym dobrym izraelskim koszernym czerwonym wytrawnym i sprób > uj wypić :) To nie najlepszy przykład, bo oba napoje są i atrakcyjne wizualnie i znakomite w smaku :) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: porownanie obu Pan real photo plaza:> 09.02.11, 14:39 nie no aktorka z niej marna, ale chyba nie mowimy tutaj o talencie aktorskim:D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: porownanie obu Pan real photo plaza:> 09.02.11, 14:45 aneta-skarpeta napisała: > nie no aktorka z niej marna, ale chyba nie mowimy tutaj o talencie aktorskim:D Gdyby w filmie tylko stała/siedziała/leżała i się nie odzywała i nie ruszała, to mogłaby sobie w nim być. A tak, to trudno mi rozpatrywać jej osobę tylko i wyłącznie w oparciu o tyłek i cycki ponieważ jest "aktorką" :) Odpowiedz Link Zgłoś
tojatojatoja Re: Ewa Mendez 10.02.11, 15:47 Ale to nie jest Eva Mendes, tylko Michelle Rodriguez. A Eva jest piękną kobietą IMHO. Foto 1 Foto 2 Foto 3 Odpowiedz Link Zgłoś
hejterzyna 90% kobiet z tego forum jest od niej piekniejsza 09.02.11, 12:55 jak nie wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-soffie Re: 90% kobiet z tego forum jest od niej piekniej 09.02.11, 12:59 ja nie jestem :D Odpowiedz Link Zgłoś
hejterzyna Re: 90% kobiet z tego forum jest od niej piekniej 09.02.11, 13:02 kitujesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
puszysta_gimnazjalistka Re: Ewa Mendez 09.02.11, 13:13 Niech mnie wszyscy święci trzymają ! Gmitruk będzie Pudziana uczył, to lepsze niż taniec z gwiazdami :) Pudzian chyba szuka kogoś kto mu powie, że jest zajebisty i świetnie bije. Niestety, ale w sportach walki motoryka to podstawa, nawet nie czysta technika ale właśnie motoryka, dobre panowanie nad ciałem, timing, refleks, w szczególności w MMA gdzie nie ma schematów w walce i trzeba szybko dostosowywać się do sytuacji. A Pudzian ma tylko siłę, w wszystkich innych elementach jest fatalny. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Ewa Mendez 09.02.11, 18:32 Jezeli ktokolwiek w tym kraju wierzy, ze Pudzian osiagnie cokolwiek w MMA to gratuluje mu poczucia humoru. Pudzian zrobil juz swoje. Jako zupelny amator, freak i celebryta przyciagnal masy ludzi przed tv przez co wlodarze KSW wystarczajaco sie rozreklamowali i na nim zarobili. Dzieki niemu KSW sie rozwija i sprowadza takich kolesi jak Lindland czy Soko, ktorzy na swiecie sa znani i szanowani (kiedys bardziej). Fakt, ze rozpiska KSW XV wyglada imponujaco. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.g Re: Ewa Mendez 09.02.11, 13:31 a mi sie podoba i jestem dosc wybredna baba, lubie takie latynoskie typy Odpowiedz Link Zgłoś
qqrka Re: Ewa Mendez 09.02.11, 14:35 Jest bardzo zmysłowa no i latino type, wiadomo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Ewa Mendez 09.02.11, 14:37 no niby jest oryginalna ale w sumie nic piknego,dobrze zrobiony makijaz wypiekni kazdą:/ Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Ewa Mendez 09.02.11, 14:38 Ładna to na jest.. no ale nie piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
sid-the-sloth Re: Ewa Mendez 09.02.11, 17:34 Obie są świetne wizualnie - zarówno Eva Mendes, jak i Michelle Rodriguez, ale mnie w ogóle podobają się Latynoski. Rodriguez rzeczywiście sprawia wrażenie twardej babki. Co do Mendes, to i twarz i figurę ma cudną. Odpowiedz Link Zgłoś
sid-the-sloth Re: Ewa Mendez 09.02.11, 18:37 A jeszcze co do Latynosek, to żeby było top3, dorzucam Jennifer Lopez. Odpowiedz Link Zgłoś
le_rouge kpisz sobie??? 10.02.11, 12:07 -w stopce masz zdjęcie wlasnej d... w dżinsach -jako hobby wpisujesz romansikowanie -nie podoba Ci się Ewa Mendez jeżeli Ty jesteś 100% mężczyzną to ja jestem 100% kobietą tani chwyt - opisać post krytykujący urodę zajebistej laski i zamieścić na forum KOBIETA - licząc na podziw feminizujących użytkowniczek... aleś mnie wk....!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: kpisz sobie??? 10.02.11, 12:13 le_rouge napisał: > aleś mnie wk....!!!!!!!!!!!!!! A teraz weź sobie papierową torebkę, załóż na twarz i zrób kilka wdechów i wydechów... Odpowiedz Link Zgłoś
tow.janwinnicki Lepszy Tomek Jacyków albo Jacek Poniedziałek? 10.02.11, 12:23 hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
nople Re: Ewa Mendez 10.02.11, 12:54 Niezła jest. Większość facetów chyba też jest tego zdania (kobiety mają raczej większe wymagania/trudniej im zachwycić się przedstawicielką własnej płci) Odpowiedz Link Zgłoś
leoleo podoba mi się ive mendes... 10.02.11, 17:01 prawie to samo a jednak różnica... Odpowiedz Link Zgłoś