Dodaj do ulubionych

Ewa Mendez

09.02.11, 12:03
Jak ona się może podobać? I to mówię, Ja, 100% Facet
Obserwuj wątek
    • hejterzyna Re: Ewa Mendez 09.02.11, 12:05
      dorota wellman lepsza?
    • menk.a Re: Ewa Mendez 09.02.11, 12:06
      nagialeniedokonca napisał:

> I to mówię, Ja, 100% Facet

Jak się to sprawdza? To 100% faceta w facecie?:>
      • nagialeniedokonca Re: Ewa Mendez 09.02.11, 12:15
        no ba, to ja, Korba ;)
      • dzioucha_z_lasu Re: Ewa Mendez 09.02.11, 13:49
        menk.a napisała:

> nagialeniedokonca napisał:
        >
        > > I to mówię, Ja, 100% Facet
        >
        > Jak się to sprawdza? To 100% faceta w facecie?:>

100% faceta w facecie? to chyba o stosunek homoseksualny chodzi?

:D
        • pompeja Re: Ewa Mendez 09.02.11, 13:56
          :D:D:D
          • menk.a Re: Ewa Mendez 09.02.11, 14:22
            Przebijam: :D:D:D:D:D
            hahahahah :D
    • zawsze-soffie Re: Ewa Mendez 09.02.11, 12:09
      Brzydka nie jest, ale z tym szumem wokół jej osoby, że niby najseksowniejsza, najpiękniejsza najbardziej pociągająca, że najchętniej widziana w łóżku, to chyba jakaś przesada. Widziałam ze 100 piękniejszych i apetyczniejszych, które bardziej zasłużyły sobie na takie komplementy.
      Nie rozumiem fenomenu jej urody. Serio.
      • nagialeniedokonca Re: Ewa Mendez 09.02.11, 12:16
        no więc właśnie, ciałko niezłe, ale u Kobiety ciałko to dopiero na trzecim miejscu, no u aktorki na drugim ;)
      • puszysta_gimnazjalistka Re: Ewa Mendez 09.02.11, 12:38
        Jakie 100 piękniejszych sobie na komplementy zasłużyło ?
        Aaa, pewnie te inteligentne z głęboki wnętrzem :)
        • zawsze-soffie Re: Ewa Mendez 09.02.11, 12:55
          "Aaa, pewnie te inteligentne z głęboki wnętrzem "

Nie, wręcz przeciwnie.
    • masher Re: Ewa Mendez 09.02.11, 12:14
      na spacer z psem o 4 nad ranem w zimowy deszcz bym jej nie wygonil :]
    • roonya Re: Ewa Mendez 09.02.11, 12:23
      O gustach się nie powinno dyskutować no i chyba dobrze , że nie każdemu to samo się podoba, a takie rankingi do juz w ogóle bzdura...w tym roku ta laska jest najpiekniejsza, bo akurat ona była najbardziej widoczna gdzies tam. Za rok jakas inna panna wystapi w serialu typu Beverly Hills, pokaże kawałek cycka i juz mamy kolejną "naj"
      A Mendez? Jest ok
    • izabellaz1 Re: Ewa Mendez 09.02.11, 12:28
      Dla mnie najważniejsze, że poza tym, że ma dupę to gra do dupy.

Ma jedną, tępą minę i over.

Nie jest brzydka, choć ja bym jej jednak do wyrka nie wpuściła :)
      • nagialeniedokonca Re: Ewa Mendez 09.02.11, 12:43
        o te gre się rozchodzi, gorsza jest tylko denis Richards
        • menk.a Re: Ewa Mendez 09.02.11, 12:44
          Pogadajmy więc o lepszych.:D
    • puszysta_gimnazjalistka Re: Ewa Mendez 09.02.11, 12:39
      Bo ciało ma zajebiste, a to przecież najważniejsze.
      • nagialeniedokonca Re: Ewa Mendez 09.02.11, 12:43
        zanim na ciało lukne to na twarz patrze, a tu masakra jak dla mnie, siostra Arnolda tylko gorzej gra
        • puszysta_gimnazjalistka Re: Ewa Mendez 09.02.11, 12:48
          Oj, bardzo niedobrze, bardzo. Rozklejasz się na starość :)
          • nagialeniedokonca Re: Ewa Mendez 09.02.11, 12:57
            a zobacz tu, gra słabo, ale reszta parametrów bardzo wysoko ;):
            https://www.moviewatchlist.com/cast_gallery/images/Michelle%20Rodriguez%20(3).jpg
            • nagialeniedokonca Re: Ewa Mendez 09.02.11, 12:58
              dupnie wyszło
              inne
              https://images2.fanpop.com/images/photos/6900000/Michelle-Rodriguez-lost-6926167-745-1024.jpg
              • roonya Re: Ewa Mendez 09.02.11, 13:00
                ale to nie jest Eva Mendez :)))
              • izabellaz1 Re: Ewa Mendez 09.02.11, 13:00
                O, i tej bym z wyrka nie wygoniła! :D
              • puszysta_gimnazjalistka Re: Ewa Mendez 09.02.11, 13:07
                Albo cyckoradar mi się zepsuł albo tam nic niema !!!
                • izabellaz1 Re: Ewa Mendez 09.02.11, 13:15
                  puszysta_gimnazjalistka napisał:

> cyckoradar mi się zepsuł

Myślę, że to jest przyczyna :)
                • izabellaz1 Re: Ewa Mendez 09.02.11, 13:30
                  Mnie się radar nie zepsuł :)

https://cdn.uproxx.com/media/images/410/410_6dde52aa5b4c5649688cfc8dee8d8805.jpg
                  • aneta-skarpeta Re: Ewa Mendez 09.02.11, 14:10
                    a ja juz wole eve mendes od tej

nie obrazilabym sie jakbym miogla tak wyglądac:P

moj chlop tez by sie nie obraził, bo jak on to mówi " nadaje się do nadziania":P
                    • aneta-skarpeta porownanie obu Pan real photo plaza:> 09.02.11, 14:16
                      https://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headlines/2007/03/michelle-rodriguez-bikini-seaweed.jpg

https://img2.timeinc.net/people/i/2009/stylewatch/gallery/beach_patrol/090803/eva-mendes.jpg

mi osobiscie bardzie podoba sie mendes bo jest kobieca- mimo, ze tezsza

ale michell wyglada tak jakby miala zaraz komus przypier...:)

pozaza tym w kazdym filmie ubrana jest w spodnie i bialą koszulke na ramiączka;)
                      • izabellaz1 Re: porownanie obu Pan real photo plaza:> 09.02.11, 14:22
                        aneta-skarpeta napisała:

O, na tej focie to Mendes nie ma cycków :)

> ale michell wyglada tak jakby miala zaraz komus przypier...:)

I to jest fajne :D

Ja jednak wolę bardziej charakterne wizualnie aktorki. Albo takie, które potrafią grać, bo pani Mendes jakoś sobie w roli np. Thelmy albo Louise nie wyobrażam :)
                        • puszysta_gimnazjalistka Re: porownanie obu Pan real photo plaza:> 09.02.11, 14:28
                          Albo atrakcyjność seksualna albo dobre aktorstwo, po prostu pewnych rzeczy łączyć nie należy.

Zmieszaj Murphy's z tym dobrym izraelskim koszernym czerwonym wytrawnym i spróbuj wypić :)
                          • izabellaz1 Re: porownanie obu Pan real photo plaza:> 09.02.11, 14:34
                            puszysta_gimnazjalistka napisał:

> Albo atrakcyjność seksualna albo dobre aktorstwo, po prostu pewnych rzeczy łącz
                            > yć nie należy.

Jest kilka aktorek i urodziwych i dobrze grających...choć uczciwie przyznam, że są w mniejszości :)

> Zmieszaj Murphy's z tym dobrym izraelskim koszernym czerwonym wytrawnym i sprób
                            > uj wypić :)

To nie najlepszy przykład, bo oba napoje są i atrakcyjne wizualnie i znakomite w smaku :)
                        • aneta-skarpeta Re: porownanie obu Pan real photo plaza:> 09.02.11, 14:39
                          nie no aktorka z niej marna, ale chyba nie mowimy tutaj o talencie aktorskim:D
                          • izabellaz1 Re: porownanie obu Pan real photo plaza:> 09.02.11, 14:45
                            aneta-skarpeta napisała:

> nie no aktorka z niej marna, ale chyba nie mowimy tutaj o talencie aktorskim:D

Gdyby w filmie tylko stała/siedziała/leżała i się nie odzywała i nie ruszała, to mogłaby sobie w nim być. A tak, to trudno mi rozpatrywać jej osobę tylko i wyłącznie w oparciu o tyłek i cycki ponieważ jest "aktorką" :)
            • tojatojatoja Re: Ewa Mendez 10.02.11, 15:47
              Ale to nie jest Eva Mendes, tylko Michelle Rodriguez.

A Eva jest piękną kobietą IMHO.

Foto 1
              Foto 2
              Foto 3
    • hejterzyna 90% kobiet z tego forum jest od niej piekniejsza 09.02.11, 12:55
      jak nie wszystkie
      • zawsze-soffie Re: 90% kobiet z tego forum jest od niej piekniej 09.02.11, 12:59
        ja nie jestem :D
        • hejterzyna Re: 90% kobiet z tego forum jest od niej piekniej 09.02.11, 13:02
          kitujesz :P
    • puszysta_gimnazjalistka Re: Ewa Mendez 09.02.11, 13:13
      Niech mnie wszyscy święci trzymają ! Gmitruk będzie Pudziana uczył, to lepsze niż taniec z gwiazdami :)

Pudzian chyba szuka kogoś kto mu powie, że jest zajebisty i świetnie bije. Niestety, ale w sportach walki motoryka to podstawa, nawet nie czysta technika ale właśnie motoryka, dobre panowanie nad ciałem, timing, refleks, w szczególności w MMA gdzie nie ma schematów w walce i trzeba szybko dostosowywać się do sytuacji. A Pudzian ma tylko siłę, w wszystkich innych elementach jest fatalny.
      • kombinerki.pinocheta Re: Ewa Mendez 09.02.11, 18:32
        Jezeli ktokolwiek w tym kraju wierzy, ze Pudzian osiagnie cokolwiek w MMA to gratuluje mu poczucia humoru.
        Pudzian zrobil juz swoje. Jako zupelny amator, freak i celebryta przyciagnal masy ludzi przed tv przez co wlodarze KSW wystarczajaco sie rozreklamowali i na nim zarobili. Dzieki niemu KSW sie rozwija i sprowadza takich kolesi jak Lindland czy Soko, ktorzy na swiecie sa znani i szanowani (kiedys bardziej).
        Fakt, ze rozpiska KSW XV wyglada imponujaco.
    • mrs.g Re: Ewa Mendez 09.02.11, 13:31
      a mi sie podoba i jestem dosc wybredna baba, lubie takie latynoskie typy
      • qqrka Re: Ewa Mendez 09.02.11, 14:35
        Jest bardzo zmysłowa no i latino type, wiadomo ;)
    • mmagi Re: Ewa Mendez 09.02.11, 14:37
      no niby jest oryginalna ale w sumie nic piknego,dobrze zrobiony makijaz wypiekni kazdą:/
    • virtual_woman Re: Ewa Mendez 09.02.11, 14:38
      Ładna to na jest.. no ale nie piękna.
    • sid-the-sloth Re: Ewa Mendez 09.02.11, 17:34
      Obie są świetne wizualnie - zarówno Eva Mendes, jak i Michelle Rodriguez, ale mnie w ogóle podobają się Latynoski. Rodriguez rzeczywiście sprawia wrażenie twardej babki. Co do Mendes, to i twarz i figurę ma cudną.
      • sid-the-sloth Re: Ewa Mendez 09.02.11, 18:37
        A jeszcze co do Latynosek, to żeby było top3, dorzucam Jennifer Lopez.
    • le_rouge kpisz sobie??? 10.02.11, 12:07
      -w stopce masz zdjęcie wlasnej d... w dżinsach
      -jako hobby wpisujesz romansikowanie
      -nie podoba Ci się Ewa Mendez

jeżeli Ty jesteś 100% mężczyzną to ja jestem 100% kobietą

tani chwyt - opisać post krytykujący urodę zajebistej laski i zamieścić na forum KOBIETA - licząc na podziw feminizujących użytkowniczek...

aleś mnie wk....!!!!!!!!!!!!!!
      • izabellaz1 Re: kpisz sobie??? 10.02.11, 12:13
        le_rouge napisał:

> aleś mnie wk....!!!!!!!!!!!!!!

A teraz weź sobie papierową torebkę, załóż na twarz i zrób kilka wdechów i wydechów...
    • tow.janwinnicki Lepszy Tomek Jacyków albo Jacek Poniedziałek? 10.02.11, 12:23
      hehehehe
    • hejterzyna jestes ciepły? 10.02.11, 12:26
      w sensie giejoza?
    • nople Re: Ewa Mendez 10.02.11, 12:54
      Niezła jest. Większość facetów chyba też jest tego zdania (kobiety mają raczej większe wymagania/trudniej im zachwycić się przedstawicielką własnej płci)
    • akle2 Re: Ewa Mendez 10.02.11, 13:35
      Tak, podoba. Bardzo piękna kobieta.
    • leoleo podoba mi się ive mendes... 10.02.11, 17:01
      prawie to samo a jednak różnica...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka