Dodaj do ulubionych

W co on gra?

11.02.11, 22:26
Witam. Pomóżcie mi rozszyfrować zachowanie mojego byłego. Zacznę od początku. 2 lata temu się rozstaliśmy po rocznym związku. On wyjechał za granicę do pracy, po paru miesiącach stwierdził że to nie ma sensu że on tam zostanie i zerwał ze mną. Ale jednak jego plan się nie powiódł i wrócił do kraju ( podobno coś tam w pracy nie grało ) spotykaliśmy się czasami po koleżeńsku, postanowilismy zostać przyjaciółmi. Czasami wypad na piwo czy spacer. Któregoś razu się pocałowaliśmy gdy mnie odprowadzał do domu. Za parę minut dostałam od niego sms-a ,, Bardzo cię lubię a może coś więcej " więc ja mu odp ,, Domyślam się ale dzieli nas przepaść nie do pokonania" Poprostu przejżałam na oczy i doszłam do wniosku że to nie jest facet dla mnie, kumpel tak ale nie widze się z nim już w związku. Od tamtego zdarzenia minęło parę miesięcy. Ale kilka dni temu gdy sobie pisaliśmy na gg fajnie, ok, żartowaliśmy itd. on nagle do mnie napisał : ,, Kochasz mnie? " To mu odp ,, Nie, nie kocham cię " a on odp ,, To dobrze bo ja cie też nie bo jesteś moją siostrą " ( tak się często nazywamy brat - siostra ) a za chwilę : ,, To kochasz mnie za to że ja cie kocham? " Napisałam mu żeby dał już spokój. Wczoraj kolejna sytuacja. Pisze do mnie ,, Kochasz mnie? '' odp mu ,, A ty znowu tą samą śpiewkę " a on ,, Poważnie sie pytam bo ja kocham cię " a ja mu odp ,, To się spozniłeś 2 lata z tymi wyznaniami " a on próbował się wykrecić i napisał : ,, wiesz że żartuje, lubie se pogadać, jak już bierzesz tak na poważnie to kocham cie jak przyjaciółkę, siostrę jak wolisz " I teraz pytanie do was, co o tym myślicie? Czemu on tak ciągle domaga się odemnie bym mu powiedziała ze go kocham? W co on próbuje ze mną grać? Lubię go, jest fajnym kolesiem ale już mnie to drażni, te ciągłe pytania i wymuszanie jakiś deklaracji.
Obserwuj wątek
    • varia1 Re: W co on gra? 11.02.11, 22:47
      po prostu zjechało mu w dół poczucie własnej wartości
      • frameit Re: W co on gra? 12.02.11, 07:19
        bingo
    • funny_game Re: W co on gra? 11.02.11, 22:49
      W tetris.
      • ursyda Re: W co on gra? 12.02.11, 14:18
        tylko ktoś te długie podciągnął
    • vandikia Re: W co on gra? 11.02.11, 23:28
      w zielone pewnie
      bo jak nie w zielone, to w co?
      • tabeletka Re: W co on gra? 11.02.11, 23:49
        w pici-polo! o!
    • lusseiana Re: W co on gra? 12.02.11, 00:25
      Ciężko wyczuć w co on gra, ale nie daj się w to wciągnąć. Tak na wszelki wypadek, żeby potem nie musieć znosić wybuchów zazdrości, jak Cię z kimś zobaczy, albo wypominania "przecież powiedziałaś, że mnie kochasz!".
    • six_a Re: W co on gra? 12.02.11, 01:06
      ooooomatko.
      wytrzymajcie do poniedziałku i będziecie od rana do nocy mogli mówić sobie kocham. raz w roku można:)
    • kol.3 Re: A w co Ty grasz? 12.02.11, 07:41
      Bo on gra w to samo. On z Tobą zerwał,bo wyjechał i miał nie wrócić, Ty przejrzałaś na oczy i stwierdziłaś, że to nie jest facet dla Ciebie, że związku z tego nie będzie. Ale się z nim spotykasz w dalszym ciągu i całujesz obficie i siostrzanie ponoć ;).
      Jeśli z tego nic nie będzie, to radziłabym zaprzestać spotkań. Albo powiedzieć sobie wzajemnie prawdę, jak jest.
      On wg mnie próbuje wrócić ale bada grunt, ale to Ty powinnaś się w tym zorientować.
    • maly.jasio Te SMS-y moga czlowieka wykonczyc 12.02.11, 14:21
      Bosz, jak dobrze, ze ja nie mam komory.
      • akle2 Re: Te SMS-y moga czlowieka wykonczyc 12.02.11, 16:27
        To skąd wiesz, że ONA Cię kocha?
        • doral2 Re: Te SMS-y moga czlowieka wykonczyc 12.02.11, 17:21
          bzyknąć cię chce i tyle.
          a ty się kretynko zastanawiasz, nie wiem nad czym.
    • hejterzyna a ty mnie kochasz? 12.02.11, 14:48
      bo ja nie wiem jeszcze, ale jak mi powiesz, to moze juz bede wiedzial.
      to co, kochasz?
      co?
      co?
      co?
      co?
      no powiedz
      • ursyda Re: a ty mnie kochasz? 12.02.11, 16:11
        nie kocham

aa to ja ciebie tez nie

no to kocham

no to ja tez

albo nie