ursyda 26.02.11, 20:29 a siedzę jak pizia i na brata czekam. Macie rodzeństwo? A chociaż punkutalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gr.een Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 20:32 macie, ale brat poszedł pić a ja siedzę i nie piję :) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 20:34 To siedzimy razem. Pomóż mi wymyślić jak go przywitać jak już się zjawi. Chlebem w łeb i solą w oko? Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 20:33 taaaa- siostre i brata.... niepijacych :) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 20:35 straszne życie masz Ja z braćmi rzadko, bo daleko mieszkają ale jak już to.... Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 21:05 no straszne- ide sie z tego powodu upic :) Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 20:34 Mam....i wcale nie punktualne....nic a nic....:D Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 20:40 Twojej sygnaturce a tak lubiłam milkę Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 20:35 ursyda napisała: > a siedzę jak pizia i na brata czekam. Szanowna Mamusia przy Nadziei? Powinszować, powinszować... Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 20:40 ursyda napisała: > moja Nadzieja już dziesięć lat ma:P Kurde, to ile masz lat? Jesteś chociaż pełnoletnia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 20:41 nie ale poważnie wyglądam to wodkę sama kupuję Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 20:46 ursyda napisała: > nie > ale poważnie wyglądam to wodkę sama kupuję :) Pamiętam jak mając lat chyba ze czternaście o mało nie zesrałem się ze szczęścia, kiedy na pół ślepa babina zwróciła się do mnie per "pan". :) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 20:48 heh:) szkoda, że to cieszy tylko do pewnego wieku;) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 20:42 punktualne rodzenstwo? Chyba kpisz Ólka. Moja rodzona siostra przysyla mi HD i pędraka od listopada zeszlego roku i nawet jeszcze paczki nie spakowala. Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 20:45 Moja siorka miała być wczoraj o 9 na kawie.....i idzie do tej pory....:/ ----------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 20:48 pewnie z moim bratem gdzieś zabałamuciła Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 20:45 macie, punktualne i to bardziej ode mnie wczoraj właśnie piliśmy, spaliśmy razem jak za starych czasów, tak że doszłam do siebie ok 18 dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 20:52 brat tak ale siostra mi się wyniosła na 2 h jazdy :((((( no i ona teskni i ja tesknie i dupa, bo jednak w tygodniu jak sie pracuje, to nie ma opcji, zeby sie spotkac, czy ok 21 wpasc na chwile po pożyczoną bluzkę się oswajamy z nową sytuacją, bo to dopiero ze 4 miesiące bedzie ale ciezko jest :( Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 20:54 ja też mam jednego tak a drugiego to nawet 3,5h Odpowiedz Link Zgłoś
sid-the-sloth Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 20:51 Ja niby też miałam, a siedzę w domu i zaraz będę oglądać "Chłopców z ferajny". "Fighter" jutro. A rodzeństwa brak. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 20:55 nie przyznawaj się potem jak coś napiszesz co innym nie będzie odopwiadało to ci dowalą, ze jesteś rozpuszczoną jedynaczką ja ci dowalę:D Odpowiedz Link Zgłoś
sid-the-sloth Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 21:01 Śmiało, przyzwyczajona jestem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 21:17 a ja będę oglądać 3 częśc zmierzchu myslalam, ze zrobilam wielbłąd, bo moja małża lubi filmy o wampirach i kupiłam na walę.. 3 części Zmierzchu, a to się okazało, że romansidło (musze Pudelka uważniej czytać) ale fajne nawet, muzyka piękna, to się wciągnęliśmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 20:53 ja się z ciotecznym umówiłam na jutro. drugim odwiedzającym powiedziałam, że spoko mogą przyjść później, nawet z godzinę, bo tamci wcześniej nie zjadą. mowy nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 20:54 Macie, punktualne i akurat mało trzeźwe jako i ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 21:41 pozdrowię :) ucieszyła się na myśl o wyprawie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 21:45 pozdrowienia śle to raczej tak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 21:00 Macie. Siostrę młodszą 2 lata. Nie jest punktualna, bo ma małe dziecko, a toto zawsze się obsraka akurat jak mają wyjść, więc wiecznie się spóźniają ;). Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 21:05 kurde dzieci tak mają jak już się człowiek napoci, ubierze w te kombinezony, szaliki, czapki to broniące i drące się w niebogłosy dziecko to ono właśnie wtedy się zkasztani. Albo chorują w święta albo jak na wakacje trzeba jechać. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 21:16 a siku to im się chce nie w sklepie gdzie są w miare normalne toalety tylko w cyrku gdzie tylko toytoye stoją Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 21:19 i śpią na dworzu, a jak wracasz do domu to akurat się budzą i nie możesz zrobić nic Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 21:23 cały dzień potrafią biegać po podwórku a jak trzeba do sklepu to po pięciu metrach "na ręce" Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 21:20 ursyda napisała: > a siku to im się chce nie w sklepie gdzie są w miare normalne toalety tylko w c > yrku gdzie tylko toytoye stoją Żeby tylko siku! Jeszcze udźwignę córkę przez króŧką chwilę nad kiblem (bo 7 latka nijak na małysza w kibelku dla dorosłego się nie wysiusia), akurat tyle ile jest potrzebne na wysikanie się. Gorzej jak zachce się koopę :/. Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 21:23 albo na spacerze zimą, gdy nie ma gdzie tylko pod drzewkiem Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 21:24 i nie ważne, że siedemset razy przed wyjściem pytałaś: na pewno nie chcesz do toalety? NA-PEW-NO! Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 21:26 I własnie owo słowo NAPEWNO śwaidczy o matkowaniu :D Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 21:30 I tak ich kocham :). Niech mi sr...ą w cyrku, co tam ;). Tak wiem, idealizuję! Chyba mam fazę, bo 2 dni nie widziałam potomstwa swego, zobaczymy się dopiero we wtorek. I mi się popłakało dziecko do telefonu. I mi smutno :(. Idę spać, dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 21:56 to Wy pytacie? ja każę iść czy mu się chce czy nie :) oczywiście zawsze, ale to zawsze okazuje się ze jednak mu się chciało mimo początkowych oporów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 21:17 A żebyś wiedziała! Moje od kilku lat, regularnie są chore w każde Boże Narodzenie i Wielkanoc. I oczywiście zaczynają chorować w pierwszy wolny dzień :/. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 21:21 Ależ kochana, przeszłam to przeszłam teraz już ma 10 i wcale nie choruje, ale pierwsze 7 miesięcy... jak miała 2 miesiące to zachorowała pierwszy raz, dwóch pediatrów prywatnie przyjeżdzało na zmianę do domu i leczyli ja na niestrawność:/ przerzucili ją na nutramigen i kazali dawać jakiś kreon (spróbuj noworodkowi podac kreon) na dzień przed wigilią dwa dni przed chrztem pogotowie zabrało ją do szpitala z ostrym zapaleniem płuc więcej już nigdy na to nie pozwoliłam Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 21:02 to pij z bratem, co masz tak czekac, zacznij bez niego, jak dojdzie to nadgoni :D Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 21:05 a myślisz, ze ja tak na trzeźwo tu piszę? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 21:24 no skąd dostałam smsa pół godziny temu, że za piętnaście minut będzie Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 21:43 zauważyłam prawidłowość ze najmłodsze rodzeństwo jest najmniej punktualne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wcalenietakimaly Re: Miałam iść i pić 26.02.11, 22:29 "a siedzę jak pizia i na brata czekam." www.youtube.com/watch?v=tmWFoX23p2I Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda bardzo proszę 27.02.11, 13:48 żeby mi ktoś pwowiedział co to jest i jeszcze zeby mi to przetłumaczył Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: bardzo proszę 27.02.11, 21:20 toś się wysiliła chodziło mi o przetłumaczenie tego tekstu, który mówi ta pani Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Miałam iść i pić 27.02.11, 14:22 ale u mnie to ja jestem najmłodsza:) i jako jedyna punktualna do bólu Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Miałam iść i pić 27.02.11, 14:24 Mam siostrę , punktualność nie jest jej mocną stroną . Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Dotarła!!! 27.02.11, 16:59 Siorka doszła dzisiaj o 12.35 :D a miała do pokonania dystans ok 500 m....strasznie dalekooooo... Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Dotarła!!! 27.02.11, 17:02 brawo! mój dotarł już wczoraj czyli nie byli razem ufff Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Miałam iść i pić 27.02.11, 17:25 Ma siostrę. Nie jest jakoś specjalnie punktualna, ale wybaczam jej to wspaniałomyślnie, bo piękna z niej dziewczyna i zawsze łapiemy się na darmowe drinki jak idziemy gdzieś razem :D Odpowiedz Link Zgłoś
facettt idz i nie grzesz wiecej. 27.02.11, 21:23 ursyda napisała: > > Macie rodzeństwo? A chociaż punkutalne? nie, ale zone mamy punktualna. opie*dol zbieram regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: idz i nie grzesz wiecej. 27.02.11, 23:43 ursyda napisała: > mniemam, ze słusznie wolno Ci - jak to w demokracji ale ja uwazam, ze racja jest zawsze po MOJEJ - czyli slusznej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Miałam iść i pić 27.02.11, 22:44 Mam trzy siostry i trzech braci. Wszyscy nie są punktualni, prócz jednego brata, ale on jest byłym żołnierzem, obecnie funkcjonariuszem. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Miałam iść i pić 27.02.11, 22:57 aaaaaaaaaaaaaa!!! siedmioro was było w domu?? niesamowite:) Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: Miałam iść i pić 27.02.11, 23:32 Nie mam rodzeństwa. Chyba, że mam, ale jeszcze nie zdążyło mnie o tym poinformować z powodu swojej niepunktualności? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Miałam iść i pić 27.02.11, 23:34 przyszła berta wpisze się pod kazdym watkiem i nie wróci:) Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: Miałam iść i pić 27.02.11, 23:45 Wróciłam, ja zawsze wracam na miejsce zbrodni. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: Miałam iść i pić 28.02.11, 00:03 Właśnie skończyłam czytać wątek o zołzowatych żonach. Teraz mnie kusi ten o lodach, ale się wstydzę otworzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Miałam iść i pić 28.02.11, 00:10 śmiało tylko odstaw jedzenie jeśli coś jesz Odpowiedz Link Zgłoś